Widok

SZKOLA PODSTAWOWA NA PRZYMORZU-KTORA?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich
Niedlugo posyłam córkę do podstawowki na gdanskim przymorzu. mieszkamy najblizej sp 46, 79 i 80. baaaardzo was prosze o opinie na temat tych szkol bo zupelnie niewiem ktora wybrac. ewentualnie wchodza w gre inne szkoly z okolicy. szukam szkoly gdzie dziecko bedzie bezpieczne, gdzie klasy nie beda bardzo liczne, gdzie bedzie swietlica i stolowka, no i najlepiej 2 jezyki obce...a przede wszystkim wysoki poziom!! wszystkich doswiadczonych bardzo prosze o szczere opinie!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to moze daj córkę od razu do prywatnej szkoły podstawowej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wybierz pierwsza z brzegu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam z całego serca 80 :-)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak się składa, że jestem nauczycielem w 79-ątej i w porównaniu z placówkami, w których wcześniej uczyłam, uczniów tej szkoły cechuje wysoko kultura osobista, średnia klas mieści się w granicach 4,5, więc jest to dość dobry wynik nauczania, klasy liczą około 20 uczniów, przy czym w klasach integracyjnych ta liczba wynosi 15 i jest nauczyciel wspomagający. Z doświadczenia odradzam jednak klasy integracyjne, bo program w tych jednostkach realizuje się duzo wolniej. Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ojjka, napisz cos wiecej o 80-ce. Przymierzam sie do posłania tam syna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodziłam do 80 i z pośród 79.78 to 80 była najbrdziej zadbana szkoła ład i porządek nauczyciele ucza w niej do dziś mili sympatyczni ludzie i wogóle szkoła ze swoimi zasadami fajnie miło się ja wspomina za moich czasów do 78i 79 to takie sobie szkoły
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
U nas 80 to taka tradycja rodzinna :-) mój brat w latach 70-tych tam chodził a ja w latach 80-tych.
Nauczanie było i jest na wysokim poziomie :-)
Jak rozmawiam ze znajomymi z osiedla, którzy chodzili do tej szkoły a teraz posłali tam swoje dzieci zawsze są zadowoleni.
Tradycja przekazywana jest z pokolenia na pokolenie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja chodziłam do 44 :)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja do 24 jak byla jeszcze, ale to z innej czesci Przymorza...
image

image
46 ! najlepsza ! przyjazna atmosfera,dzieci tam chodzą z przyjemnością.
Pozdrawiam ! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wybór jest prosty - SP80
ojej dzieki za tak liczne opinie...czyli jak widac 80-tka górą...a nauczyciel ktory pracuje w SP 79 nie napisal nic o poziomie a szkoda ;/ 46 mam najblizej ale jest bardzo...smutna, wiec pewnie bede corke wozic codziennie do 80-tki. w razie czego jakbyscie mieli jeszcze jakies doswiadczenia czy uwagi piszcie!!! kazda opinia moze sie przydac ;)
Ahalia, pewnie się znamy, gdyz w ubiegłym roku pracowałam w 79.
Dobry wybór. Nowy ranking Gazety Wyborczej. Pierwsze miejsce wśród szkół podstawowych (niepublicznych) w Gdańsku.

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,7790674,Najlepsze_szkoly_podstawowe_w_Trojmiescie___lista.html
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,7790674,Najlepsze_szkoly_podstawowe_w_Trojmiescie___lista.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rewelacyjny wynik, biorąc pod uwagę, że większość to szkoły prywatne z czesnym 750 za miesiąc i przesiewem uczniów (zdolny tak - mniej zdolny nie).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
i dzięki ojjka za poprawienie linka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
z sentymentu napiszę SP 44 :) ale to było naście lat temu, więc tylko i wyłącznie sentymentalnie napisałam SP44 ;)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Kasia - to może znamy się ze szkoły??????????? :> :> :>

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Willa Krzywoustego (7 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

do góry