Widok

SZKOLA PODSTAWOWA NA PRZYMORZU-KTORA?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich
Niedlugo posyłam córkę do podstawowki na gdanskim przymorzu. mieszkamy najblizej sp 46, 79 i 80. baaaardzo was prosze o opinie na temat tych szkol bo zupelnie niewiem ktora wybrac. ewentualnie wchodza w gre inne szkoly z okolicy. szukam szkoly gdzie dziecko bedzie bezpieczne, gdzie klasy nie beda bardzo liczne, gdzie bedzie swietlica i stolowka, no i najlepiej 2 jezyki obce...a przede wszystkim wysoki poziom!! wszystkich doswiadczonych bardzo prosze o szczere opinie!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak się składa, że jestem nauczycielem w 79-ątej i w porównaniu z placówkami, w których wcześniej uczyłam, uczniów tej szkoły cechuje wysoko kultura osobista, średnia klas mieści się w granicach 4,5, więc jest to dość dobry wynik nauczania, klasy liczą około 20 uczniów, przy czym w klasach integracyjnych ta liczba wynosi 15 i jest nauczyciel wspomagający. Z doświadczenia odradzam jednak klasy integracyjne, bo program w tych jednostkach realizuje się duzo wolniej. Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam z całego serca 80 :-)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
wybierz pierwsza z brzegu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
to moze daj córkę od razu do prywatnej szkoły podstawowej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Przymorze Małe

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

Willa Krzywoustego (7 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

do góry