Widok

SZKÓŁKA PIŁKARSKA dla 8-latka

Piłka nożna Temat dostępny też na forum:
Drogie mamy :),

szukam godnej polecenia szkółki piłkarskiej. Interesują mnie treningi na Żabiance, ewentualnie Przymorzu. Czy któraś z mam wie, zna? Przeszukałam net- strony szkółek z reguły są nieaktualne, lub nie istnieją. Poza tym- zależy mi na "ciągłości". Nie chciałabym, aby za kilka miesięcy szkółka przeniosła treningi na Chełm etc...lub w ogóle przestała istnieć.
Dziękuję za podpowiedzi:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
trochę tego jest w Gdańsku, ale nie wiem gdzie trenują :) Gedania, Lechia, Jaguar.Pytanie na ile poważnie do tematu podchodzicie, bo treningi często są zmieniane i czasem potrafią odbywać się w różnych miejscach. Ja jestem z Gdyni i syn miał treningi(szczególnie zimą) nawet w Rumii.
Podchodzimy poważnie:)- stąd moje pytanie i prośba o sprawdzoną szkółkę. Lechia trenuje we Wrzeszczu, Gdynia odpada. Wiem, że jest AS Pomorze i miał treningi na Żabiance, oraz Jantar Przymorze - z chęcią usłyszałabym opinię jakiejś mamy na ich temat:)

Dziękuję
AS pomorze jest super
Polonia Gdańsk zobacz sobie strony klubowe poloniagdansk.pl i poloniagdansk2005.pl
Na Przymorzu teraz rusza nowa szkółka, KS Akademia Piłki Nożnej Gdańsk, to jest jakaś ogólnopolska Akademia, mnie zachęcili :) http://www.nasza-akademia.com.pl ale na stronie jeszcze nie ma nic o Gdańsku, a tutaj mail : maciej.dabrowski@nasza-akademia.com.pl

Pozdrawiam
my chodzimy z 5-latkiem na Żabiankę, w linku masz sporo info gdzie, co i jak: http://www.lechia.pl/podstrona,6-szkolka_lechista.html
Polecam!
Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi, podpowiedzi:) Polonia i Lechia odpada- za daleko, bo rózne roczniki mają w różnych lokalizacjach. Mój synek łapałby się na Wrzeszcz lub...Suchanino. AS Pomorze jest na Przymorzu i Żabiance:)
As pomorze niestety juz nie ma grupy 8latkow na Żabiance, wiem bo mój syn u nich trenował. Teraz maja tylko starsza grupe. Mlodsza grupe maja na Przymorzu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Poradźcie coś na wypadające włosy :( (15 odpowiedzi)

Dziewczyny, jak w temacie... proszę pomóżcie, bo sama nie wiem co robić. Karmię piersią od 5ciu...

macierzyństwo zamiast "kariery" (61 odpowiedzi)

Tak sie zastanawiam...czy jest tu jakaś mama, która wybrała tą drogę? Bo ja zawsze myślałam,...

do góry