Widok

SZPITAL REDŁOWO :O))

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
DZIEWCZYNY SZUKAM INFORMACJI NA TEMAT SZPITALA W GDYNI REDŁOWIE, ZA PARE MIESIECY BEDE RODZIC, I CHCIAŁABYM ZASIĘGNĄĆ INFO OD DZIEWCZYN KTÓRE JUŻ RODZIŁY W TYM SZPITALU.
JAK OCENIACIE OBSŁUGE, KTÓRE POŁOŻNE MOŻECIE POLECIĆ I TAK WOGÓLE CO SĄDZICIE? POZDRAWIAM I Z GÓRY DZIĘKI :O))

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sporo czytałam na innych forach... opinie za i przeciw, jak zawsze....
poza tym na gazeta.pl jest akcja "rodzić po ludzku" - tam znajdziesz również listy od Mam... Wspominają, jak to było w trakcie porodu... Cos mi świta, że Redłowo też tam było...

DZIĘKI SERDECZNE :O))

image
image
no i oczywiście gratuluję i życzę zdrowego dzidziusia, a Tobie dobrego samopoczucia do końca ciązy!!!

Ja moge tylko napisać, że się tam urodziłam :) jak i rezsta mojego rodzeństwa. Jesteśmy z Gdańska a mamie chciało się aż do Gdyni jeździć :)

image
image
JUŻ TERAZ JEST SUPER ALE PIERWSZE 3 MISIĄCE TO BYŁAM JAK CHODZĄCE ZOMBI, ŚPIĄCA WIECZNIE ZMĘCZONA I DO NICZEGO. :O)

image
image
MIŁO :O)

image
image
A ja słyszałam wiele złego o tym szpitalu i że ze wszystkich dookoła ten jest najmniej polecany, polecałabym ci wejherowo ale pewnie za daleko, ostatnio rodziła tam moja psiapsióla i bratowa i były zachwycone, jedna miała naturalna drogą druga cesarke i każda na swój sposób jest zadowolona. Ale wiadomo to twój wybór, poczytaj, pojedź, zobacz jak wygladaja tam warunki, porozmawiam z lekarzem (póki mozesz jeszcze swobodnie sie poruszać ;) ) :) Pozdrowionka, gratulki i ech jak ja zazdroszcze :)

image
Pierwsze dziecko rodziłam w miejskim, drugie w Redłowie. Trzecie tez w redłowie, bo byłam bardzo zadowolona.
Witam
NIE POLECAM!!!! Mialam porod rodzinny 2lata temu, za ktory zaplacilam.Ale opieka i podejscie do pacjeta daleko od oceny DOBRA.
Pozdrawiam i zycze dobrego wyboru
Wiza
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja ci powiem że w styczniu tego roku tam rodziła żona mojego kuzyna i była bardzo zadowolona; plusem tam jest to że nie można wejść w odwiedziny do mamy i dziecka więc można sobie spokojnie odpocząć po tych ciężkich chwilach, jak przyjdą goście mama może wyjść do takiej małej poczekalni ale dzidziusia można tylko zobaczyć za szybą. Z kolei w Wejherowie rodziły moja siostra i przyjaciółka i były zadowolone również, ale tam to niestety jak się zwali rodzinka to biedna jest ta świerza mamusia i dzidziuś. Moim zdaniem to plus że w Redłowie jest to uregulowane.

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
DZIĘKI ZA INFO, NAPEWNO U CIEBIE TEZ SIĘ MALEŃSTWO ZAGNIEŹDZI!!! :O) SERDECZNIE POZDRAWIAM

image
image
TO BYŁO DO Kropka3103 !!! COS MI NIE WYSZŁO

image
image
MI te na okragło chce się spać i strasznie boli mnie głowa :-)) no ale to cudowny bol patrząc na jego przyczyne :-))) taka mała kochana :-))))

image
image
:-))))

image
image
GRATULUJE I NAPEWNO CI TE DOLEGLIWOŚCI MINĄ.
A GŁOWA TO TEŻ MNIE POBOLEWAŁA.... POZDRAWIAM :O)

image
image
Ja słyszałam pół na pół. Miesiąc temu rodziła tam córka mojej kierowniczki. I z relacji wiem, że podejście do mamy, maleństwa i odwiedzającej rodziny SUPER. Zaraz po urodzeniu, siostry wpuszczają cichaczem tatę, czy babcię żeby porobić zdjęcia itp.
Natomiast zachowali się nie fair, bo nie powiedzieli dziewczynie, że mały jest chory i tę wiadomość wyciągnęła od lekarza mama mamy (:)). I niestety po podaniu leków, nie zbadali go ponownie i wypuścili do domu. Po tygopdniu okazało się, że mały ma zapalenie układu moczowego i płóc. W poniedziałek wylądował na 2 tygodnie w szpitalu miejskim.
Może to odosobniony przypadek. Skoro inne dziewczyny tam rodziły i wszystko było w porządku - może rzeczywiście nie jest tak źle.
http://img176.imageshack.us/img176/3592/suwakmw8.jpg
Ps.
Fanie mieć takie maleństwo w domu - gratulacje !!!!
http://img176.imageshack.us/img176/3592/suwakmw8.jpg
ja rodziłam w Redłowie w grudniu 2004. I jestem bardzo zadowolona. Gdyby nie połozne skończyłoby sie cesarką. Fakt ze tam pracuje ciocia mojego "przyszłego" i troszke lepiej sie nami opiekowali ale tak czy innaczej złego słowa nie powiem! Nie wiem jak jest teraz... ale to sprawa indywidualna - jedni chwala inni ganią.

ja zostałam urodzona w Redłowie ;)
podobno ostatnio był tam remont i teraz już jest ok, słyszałam pozytywne opinie
natomiast w szpiitalu w Wejherowie w zeszłym roku rodziła moja koleżanka i nie ma dobrych wspomnień stamtąd, lekarze nie sprawdzili na jakie leki jest uczulona-choć to było w jej karcie-i podali jej nie to co trzeba, na szczęście wszystko skończyło sie dobrze
tak więc na temat każdego szpiatla są opinie pozytywne i niegatywne...

image
image
do góry