Widok
SZPITAL REDŁOWO :O))
A ja słyszałam wiele złego o tym szpitalu i że ze wszystkich dookoła ten jest najmniej polecany, polecałabym ci wejherowo ale pewnie za daleko, ostatnio rodziła tam moja psiapsióla i bratowa i były zachwycone, jedna miała naturalna drogą druga cesarke i każda na swój sposób jest zadowolona. Ale wiadomo to twój wybór, poczytaj, pojedź, zobacz jak wygladaja tam warunki, porozmawiam z lekarzem (póki mozesz jeszcze swobodnie sie poruszać ;) ) :) Pozdrowionka, gratulki i ech jak ja zazdroszcze :)
Witam
NIE POLECAM!!!! Mialam porod rodzinny 2lata temu, za ktory zaplacilam.Ale opieka i podejscie do pacjeta daleko od oceny DOBRA.
Pozdrawiam i zycze dobrego wyboru
Wiza
NIE POLECAM!!!! Mialam porod rodzinny 2lata temu, za ktory zaplacilam.Ale opieka i podejscie do pacjeta daleko od oceny DOBRA.
Pozdrawiam i zycze dobrego wyboru
Wiza
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
A ja ci powiem że w styczniu tego roku tam rodziła żona mojego kuzyna i była bardzo zadowolona; plusem tam jest to że nie można wejść w odwiedziny do mamy i dziecka więc można sobie spokojnie odpocząć po tych ciężkich chwilach, jak przyjdą goście mama może wyjść do takiej małej poczekalni ale dzidziusia można tylko zobaczyć za szybą. Z kolei w Wejherowie rodziły moja siostra i przyjaciółka i były zadowolone również, ale tam to niestety jak się zwali rodzinka to biedna jest ta świerza mamusia i dzidziuś. Moim zdaniem to plus że w Redłowie jest to uregulowane.
Ja słyszałam pół na pół. Miesiąc temu rodziła tam córka mojej kierowniczki. I z relacji wiem, że podejście do mamy, maleństwa i odwiedzającej rodziny SUPER. Zaraz po urodzeniu, siostry wpuszczają cichaczem tatę, czy babcię żeby porobić zdjęcia itp.
Natomiast zachowali się nie fair, bo nie powiedzieli dziewczynie, że mały jest chory i tę wiadomość wyciągnęła od lekarza mama mamy (:)). I niestety po podaniu leków, nie zbadali go ponownie i wypuścili do domu. Po tygopdniu okazało się, że mały ma zapalenie układu moczowego i płóc. W poniedziałek wylądował na 2 tygodnie w szpitalu miejskim.
Może to odosobniony przypadek. Skoro inne dziewczyny tam rodziły i wszystko było w porządku - może rzeczywiście nie jest tak źle.
Natomiast zachowali się nie fair, bo nie powiedzieli dziewczynie, że mały jest chory i tę wiadomość wyciągnęła od lekarza mama mamy (:)). I niestety po podaniu leków, nie zbadali go ponownie i wypuścili do domu. Po tygopdniu okazało się, że mały ma zapalenie układu moczowego i płóc. W poniedziałek wylądował na 2 tygodnie w szpitalu miejskim.
Może to odosobniony przypadek. Skoro inne dziewczyny tam rodziły i wszystko było w porządku - może rzeczywiście nie jest tak źle.
http://img176.imageshack.us/img176/3592/suwakmw8.jpg
ja rodziłam w Redłowie w grudniu 2004. I jestem bardzo zadowolona. Gdyby nie połozne skończyłoby sie cesarką. Fakt ze tam pracuje ciocia mojego "przyszłego" i troszke lepiej sie nami opiekowali ale tak czy innaczej złego słowa nie powiem! Nie wiem jak jest teraz... ale to sprawa indywidualna - jedni chwala inni ganią.
ja zostałam urodzona w Redłowie ;)
podobno ostatnio był tam remont i teraz już jest ok, słyszałam pozytywne opinie
natomiast w szpiitalu w Wejherowie w zeszłym roku rodziła moja koleżanka i nie ma dobrych wspomnień stamtąd, lekarze nie sprawdzili na jakie leki jest uczulona-choć to było w jej karcie-i podali jej nie to co trzeba, na szczęście wszystko skończyło sie dobrze
tak więc na temat każdego szpiatla są opinie pozytywne i niegatywne...
podobno ostatnio był tam remont i teraz już jest ok, słyszałam pozytywne opinie
natomiast w szpiitalu w Wejherowie w zeszłym roku rodziła moja koleżanka i nie ma dobrych wspomnień stamtąd, lekarze nie sprawdzili na jakie leki jest uczulona-choć to było w jej karcie-i podali jej nie to co trzeba, na szczęście wszystko skończyło sie dobrze
tak więc na temat każdego szpiatla są opinie pozytywne i niegatywne...