Widok
A ja ci powiem że w styczniu tego roku tam rodziła żona mojego kuzyna i była bardzo zadowolona; plusem tam jest to że nie można wejść w odwiedziny do mamy i dziecka więc można sobie spokojnie odpocząć po tych ciężkich chwilach, jak przyjdą goście mama może wyjść do takiej małej poczekalni ale dzidziusia można tylko zobaczyć za szybą. Z kolei w Wejherowie rodziły moja siostra i przyjaciółka i były zadowolone również, ale tam to niestety jak się zwali rodzinka to biedna jest ta świerza mamusia i dzidziuś. Moim zdaniem to plus że w Redłowie jest to uregulowane.
Witam
NIE POLECAM!!!! Mialam porod rodzinny 2lata temu, za ktory zaplacilam.Ale opieka i podejscie do pacjeta daleko od oceny DOBRA.
Pozdrawiam i zycze dobrego wyboru
Wiza
NIE POLECAM!!!! Mialam porod rodzinny 2lata temu, za ktory zaplacilam.Ale opieka i podejscie do pacjeta daleko od oceny DOBRA.
Pozdrawiam i zycze dobrego wyboru
Wiza
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
A ja słyszałam wiele złego o tym szpitalu i że ze wszystkich dookoła ten jest najmniej polecany, polecałabym ci wejherowo ale pewnie za daleko, ostatnio rodziła tam moja psiapsióla i bratowa i były zachwycone, jedna miała naturalna drogą druga cesarke i każda na swój sposób jest zadowolona. Ale wiadomo to twój wybór, poczytaj, pojedź, zobacz jak wygladaja tam warunki, porozmawiam z lekarzem (póki mozesz jeszcze swobodnie sie poruszać ;) ) :) Pozdrowionka, gratulki i ech jak ja zazdroszcze :)