Widok

Są tu fani Depeche Mode?

jak wyżej :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No proszę, w końcu ktoś się pojawił :) Miło cię poznać. Chciałabym się zakumplować z ludźmi, którzy słuchają DM, bo takowych znajomych nie posiadam.
Mało jest ludzi, którzy ich słuchają ale dobrze, że napisałeś o tym na forum. Przynajmniej się zintegrujemy. Ja również jestem ich fanem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A moim zdaniem wcale nie aż tak mało ludzi ich słucha :)
Depeche Mode Celebration | 02.03.2013 | Gdańsk Mechanik
nastepne spotkanie podobno w Dzień Dziecka :)
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
Chętnie się wybiorę :) a może trzeba by było pomyśleć o jakimś własnym spotkaniu, co wy na to? :)
Ja dopiero zaczynam przygodę z Depeche Mode, ale chętnie się przyłączę:)
Jest ktoś z Gdyni??
Sądzę, że fanów depechów jest sporo, może nie czytają tego forum... Ja swoją przygodę z DM rozpoczęłam ponad 20 lat temu, nie jestem teraz całkiem na bieżąco ale mam swój zestaw, raczej starszych płyt, do których co jakiś czas powracam - są niezastąpieni na każdy okres życia. Teraz marzy mi się wyjazd na koncert w lipcu, bardzo bym chciała...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam do sprzedania nowo wydaną biografię Martina Gore'a od Wydawnictwa Anakonda! Stan idealny, czytana raz. Cena - 20 zł.

W razie czego proszę o mail: bigeye@op.pl

Inne tematy z forum Hobby

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry