Widok

Sala Bankietowa Rubin - Wejherowo

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wczoraj nasz zespół grał w tym lokalu. Powiem krótko: polecam. Właścicielka z obsługą uwijały się jak mróweczki, z uśmiechem serwowały jedzonko, doglądając czy nikomu nic nie brakuje.
Nie muszę mówić, jak ważne dla ogólnego wrażenia na weselu jest relacja orkiestra - obsługa, dlatego chwalę ten lokal.
Wesele było na 60 osób, ale w porywach do 80 też się pobawi.
Jeśli komuś odpowiada lokalizacja i domowa, przytulna atmosfera, warto się tam wybrać i zobaczyć.
Nie pamiętam imienia Pani Kierowniczki ale jeszcze raz dziękuję za przemiłą atmosferę na weselu. Bardzo chcielibyśmy jeszcze tam kiedyś zagrać - może się uda ;) Chociażby dla tortu, którego smaku nie dało się opisać słowami !
Pozdrawiam i polecam ten lokal. Ania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kierowniczka nazywa sie Kasia. :)
organizuje tam ze znajomymi sylwestra, także rownież bedzie milo :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moglbys mi podac numer do twj kobiety bo od paru lat w ogloszeniach widnieje moj nr telefonu zamiast ich i juz mnie irytuja ciagle telefony od ludzi w sprawie sali prosze o kontakt mailowy portas1983@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
WYSMIENITA KUCHNIA,FAJNA OBSLUGA,SZEFOWA KASIA SUPER.CALA SALA THE BEST
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry