Widok

Sała Złota Rosa - Rumia

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może korzystał z tej sali? Jest w Rumi Janowie od dość niedawna, pod nią jest od razu piekarnia, kwiaciarnia i monopolowy (w razie gdyby czegoś na weselu zabrakło ;) ), ale nie słyszałam jeszcze, żeby ktoś korzystał z ich usług. Ze stron internetowej ( http://zlotarosa.pl/ )nie można się też zbyt wiele dowiedzieć, tak więc mam pyt do Was, czy słyszałyście coś o tej sali?
Dzięki z góry :)

p.s. nie pracuję tam i to nie ma być żadna reklama ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niesłyszałam o niej, ale może w tym sezonie jakieś się relacje znajdą, a jaką mają cenę? lokal dosyć ładny, szkoda, że kafelki zamiast parkietu
hm czy to ta sala na Dębogórzu? jeśli tak to jest całkiem fajna, duża przestronna

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
o nie myślałam o innej sala, ta jest blisko mojego bloku :) ale pojęcia nie miałam że tu coś takiego jest, jutro się przejde popytać o szczegóły z ciekawości

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
widzialam ja,moze i ladna sala nie powiem,ale lokalizacja mi sie nie podoba

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
olenka_21 napisał(a):

ale lokalizacja mi
> sie nie podoba
>
>

no właśnie mi też nie bardzo bo pod tym monopolowym to często okoliczne menelki przesiadują, ale nie wiem, może to w niczym nie przeszkadza ;)
A gdzie ona jest dokladnie Olka ze lokalizacja nie taka? Bo wg mapki jest w jakims normalnym miejscu...........

ta sala jest pomiedzy blokami... dlatego... ja obok niej tez mieszkam... ale mala jest... bynajmniej mi sie tak wydaje.

image
image
Monia ona jest kolo biblioteki w janowie :) na przeciwko tego supersamu Lewiatan :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
łoj :p

Witajcie! Podbijam wątek, bo też jestem zainteresowana tą salą. Dzwoniłam do nich wczoraj, ale za dużo sie nie dowiedziałam, bo pani z która rozmawiałam trochę była zakręcona. Dowiedziałam się że są od niedawna i mają dużo wolnych terminów na lato 2009. Zajęty jest tylko 4 lipiec i 8 sierpień 2009. Czy jest na forum ktoś, kto robi tam wesele? Pozdrawiam!
Ja mam zarezerwowana ta sale, mam nadzieje ze nie bedzie problemow( w razie czego mam umowe na pismie)odzywajcie sie jesli ktos tam bedzie mial bo ja mam dopiero w sierpniu 2009
na jakiej ulicy jest ta sala dziewczyny??
to jest nowo wybudowana sala- byłam tam zdaje się we wrześniu to byli chyba po 2 czy 3 imprezach:) generalnie spoko- spora sala nowe stoly krzesła kuchnia łazienka.. ale jest kilka ale- nie ma konkretnego miejsca dla DJ czy zespołu- błąd, sala zdaje się być na środku jakiegos osiedla- miałam wrażenie ze każdy z ulicy mógłby wejść nieproszony no i brak jakiegokolwiek miejsca dla osób które chciałyby sie przewietrzyć, zapalić czy coś.. ani tarasu ani ogródka..
właściciele zdawali się być ok wolali chyba 130 zł za osobę?? nie pamiętam;)
ja sie nie zdecydowałam;)
pozdr:)
image
post jest dosyc stary.
A czy był tam ktos w tym roku?
Jak to wygląda od środka? Cała organizacja itp?
moja nznajoma robiła tam wesele...podobno włascicielka nie chciala oddać kaucji bo zgubila sie jedna lyzeczka badz widelczyk...
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
nieźle, zadyma dla 1 łyżeczki :)
do góry