Widok

Sala bankietowa Brylowski w Tokarach

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Czy ktoras z Was miala tam wyprawiane wesele, jak przebiega wspolpraca z gospodarzem, panem H.Brylowskim :) ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam
Nasi klienci byli bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Brylowskim;
My osobiście też nie możemy powiedzieć złego zdania, był bardzo miły:)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam tam wesele. Ogólnie nie narzekam na współpracę. troche nas facet oszwabił jeśli chodzi o opłatę za media wyszło dość dużo i okazało się że lepiej mieć wszystko dobrze spisane żeby nie oszukał. Tak poza tymi licznikami to bardzo pozytywnie. Aha i jeszcze przy podpisywaniu umowy nie było żadnej mowy o opłacie za obrusy.... Także radze wszystkie koszty rozpisać dokładnie na umowie.
bardzo prosze napisz ile skasowal za media?
a za obrusy na wesele i poprawiny skasowal?
Witam
Czy ma ktos jakies nowe informacje o tej sali ?
piszcie prosze :)
Media słyszałem że wychodzą w granicach 1500zł. To bardzo dużo. Pokoje osobno płatne i jeśli się wynajmie wszystkie to dla pary młodej gratis. Ogólnie to jest tam coś na olej opałowy i to drogo wychodzi. Opłata za obrusy jest raczej wszędzie.
tak dla porównania opłat za media, to ja miałam wesele na sali wKłosowie (Bobo) to za wodę nie liczą, a gaz, prąd to zapłaciliśmy 200 zł (od środy kucharki gotowały, do poniedziałku mieliśmy gości w pokojach). więc 1500 zł to dla mnie OGROMNA kwota!
a nam powiedział ze media wynosza tak srednio 600-800 max...a tu jednak moze byc duuuuzo wiecej... :(
oczywiscie zalezy to od kiedy kucharki gotuja i czy pieka ciasta...
moje wchodza w piatek i ciasta zamawiam w cukierni
Szczerze polecam sale Panstwa Brylowskich w Tokarach. Przepiekne miejsce, Gospodarze bardzo mili i pomocni, wszytko bylo naprawde jak nalezy
pozdrawiam
do góry