Widok
Jeżeli chodzi o jedzenie to podobno bardzo smaczne - takie domowe i dużo (to z opinii znajomych którzy byli tam na weselu).
Ja bede tam miała wesele w przyszłym roku. Terminy na wesela są długie ponad rok, chyba ze ktoś zrezygnuje.
I tak jak powyżej pisali, sala przestronna, ładna, a właścicielka bardzo miła (można śmiało się dogadać z dodatkowymi sprawami, ma podejście ze jest to twoj dzień i bedzie jak bedziesz chciała - w granicach rozsądku, wiem bo na wejsci mialam kielka konkretnych pytan, a w innych miejscach slyszalam 'nie', 'ale' itd.)
Menu przykaładowe jak chcesz to moge ci podesłać, tylko musisz mi podać maila.
Ja bede tam miała wesele w przyszłym roku. Terminy na wesela są długie ponad rok, chyba ze ktoś zrezygnuje.
I tak jak powyżej pisali, sala przestronna, ładna, a właścicielka bardzo miła (można śmiało się dogadać z dodatkowymi sprawami, ma podejście ze jest to twoj dzień i bedzie jak bedziesz chciała - w granicach rozsądku, wiem bo na wejsci mialam kielka konkretnych pytan, a w innych miejscach slyszalam 'nie', 'ale' itd.)
Menu przykaładowe jak chcesz to moge ci podesłać, tylko musisz mi podać maila.
Mieliśmy wesele w Lublewie w tym roku w lipcu. POLECAMY wszystkim Młodym Parom! Naprawdę o nic się nie martwiliśmy, jedzenie rewelacja (menu bardzo bogate,do wyboru), obsługa rewelacja (bardzo dyskretna!), cała sala bardzo czysta, na piętrze bardzo ładne pokoje. Nie ma nic na co moglibyśmy narzekać. Z właścicielami WSZYSTKO można bez problemu uzgodnić, dogadać.
Goście byli bardzo, bardzo , bardzo zadowoleni a my jesteśmy bardzo szczęśliwi, że wybraliśmy tę salę i wszystkim będziemy ją polecać. W razie pytań rozwieję wszelkie wątpliwości (: dlatego pytajcie! :)
Goście byli bardzo, bardzo , bardzo zadowoleni a my jesteśmy bardzo szczęśliwi, że wybraliśmy tę salę i wszystkim będziemy ją polecać. W razie pytań rozwieję wszelkie wątpliwości (: dlatego pytajcie! :)
Ja wesele miałam w Lublewie rok temu i jestem baaardzo zadowolona, właściciele bardzo mili można wszystko z nimi uzgodnić, jedzenie bardzo dobre i przede wszystkim urozmaicone i nie ma co się martwić ze zabraknie na poprawiny bo zostanie dużo i jeszcze dużo zawieziecie do domu :) Wszystkim będę polecać sale bankietową w Lublewie
Wystrój nieciekawy? Sala jest naprawdę przepiękna! Teraz jak oglądamy na zdjęciach i na filmie to jestem jeszcze bardziej zachwycona :) A to, że blisko ulicy tym naprawdę się nie martw. W sali jest trochę noclegów a w pobliżu jak poszukasz na pewno coś znajdziesz. U mnie na weselu było ok 95 osób z bardzo daleka i jakoś daliśmy radę :)
Jakby ktoś miał problem z zespołem na wesele to też mieliśmy super, super, super!!! Wzięliśmy go trochę w ciemno, ale teraz wszystkim będziemy go polecać :)
Jakby ktoś miał problem z zespołem na wesele to też mieliśmy super, super, super!!! Wzięliśmy go trochę w ciemno, ale teraz wszystkim będziemy go polecać :)
Zespol ERIS z Rybna. Tzn, zespól był polecony przez właścicieli sali, mówili, że ERIS gra u nich bardzo często i że są sprawdzeni i nie mamy się czym martwić. Ja jednak tego zespołu wcześniej nie słyszałam a że sama jestem muzykiem to mam pewne wymagania ;) Jednak ich cena na tle innych też była dość kusząca dlatego się zdecydowaliśmy :) i naprawdę dobrze na tym wyszliśmy (:
My za pokrowce płaciliśmy dodatkowo, to się chyba nie zmieni, bo albo pokrowce chcecie albo nie ;) Ale jeśli różnica w cenie nie będzie jakaś duża i nie zrobi Wam to większej różnicy to naprawdę polecam Lublewo. Pamiętajcie, że to zostanie Wam już na zawsze :) a w Lublewie właściciele wszystko mają dopięte na ostatni guzik :)
Nie jestem znajomą właścicieli. Po prostu wiem jak ważnym wydarzeniem w życiu jest ślub, wesele oraz to, żeby naprawdę wszystko wypaliło. Polecam tę salę całym sercem, bo już wiem jak cudowną imprezę są w stanie zrobić. I to nie jest tylko nasza opinia, ale również opinia wszystkich naszych gości, a to bardzo ważne. Fakt wystrój sali nie musi się wszystkim podobać i mogą być tacy, którzy stwierdzą, ze chcą czegoś bardziej wyszukanego i mniej tradycyjnego. Nie wnikam. Chodzi mi o ogólny klimat wesela jaki są w stanie stworzyć poza gośćmi również właściciele poprzez swoją kontrolę oraz czujność nad wszystkimi szczegółami imprezy.
Jako firma dekorująca tą salę i mająca kontakt z właścicielką-SUPER mogę powiedzieć ,że warto właśnie w Lublewie w Sali Bankietowej zrobić wesele. Jesli komuś nie odpowiada wystrój to można go zmienić ,Właścicielka nie stawia przeszkód. Właścicielka nie ma pokrowców ale my zakładaliśmy swoje.Naprawdę polecam martadecor
Obsługa faktycznie bardzo miła i jedzenie bardzo dobre.
Kilka zdjęć tej sali z ubiegłej jesieni w reportażu:
http://blog.krawcywizerunku.pl/?p=6552
Kilka zdjęć tej sali z ubiegłej jesieni w reportażu:
http://blog.krawcywizerunku.pl/?p=6552
Fotografia http://krawcywizerunku.pl
Ja tam robiłam dekoracje sali .Moje spostrzeżenia to bardzo miła właścicielka,obsługa a zapach jedzonka jak u mamy.Moi Klienci co mieli w Sali Bankietowej uroczystość bardzo chwalili sobie jedzenie obsługę ogólnie byli bardzo zadowoleni.Trzeba szybko rezerwowac sale bo chętnych jest dużo martadecor pozdrawia i zaprsza Jeśli jest ktoś zainteresowany zdjęciami z tej sali mogę przesłać
Iga, myślę, ze z tej sali i wesel, które organizują w Lublewie nie można być niezadowolonym, bo naprawdę właściciele tym żyją. Jednak zależy jakie kto ma oczekiwania, jeśli chcecie mieć tradycyjne wesele, z tradycyjnym pysznym weselnym jedzeniem, tortem, wystrojem itp to takie właśnie wesele w tej sali będziecie mieli. Jeśli czyjeś oczekiwania są inne to ma prawo do niezadowolenia. Ale powiem Ci, ze właściciele mają szeroki wachlarz propozycji dla Młodych jeśli chodzi o jedzenie i wystrój, więc każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Warto się z nimi umówić na oglądanie sali i rozwianie swoich wątpliwości.
Jestem po weselu córki na weselu było 120 osób ze wszystkich regionów Polski opinia była tylko jedna super !!!!!!!!!wspaniali właściciele,świetna sala bez filarów,przepyszne jedzenie i wspaniały wystrój(kilka wzorów i kolorów do wyboru ci co narzekają znaczy że nie mają wyobraźni ,ponieważ właściciele podatni są na wszelkie sugestie)podczas wesela zawsze były czyste talerze,kelnerki bardzo sprytnie radziły sobie ze wszystkim. nie mam żadnych zastrzeżeń i polecam bardzo mocno.
Byłam ostatnio w tej sali na weselu znajomych i mogę napisać tylko jedno - REWELACJA! Nie wiem ile zapłacili, ale na tak udanej zabawie weselnej już dawno nie byłam!
Może nie prezentuje się zachęcająco na zdjęciach, ale układ sali jest rewelacyjny i pomieści naprawdę sporo osób i każdy ma dużo miejsca dla siebie! Przepyszne jedzenie, eleganckie i ciężko pracujące kelnerki i zadbany cały teren. POLECAM!
Może nie prezentuje się zachęcająco na zdjęciach, ale układ sali jest rewelacyjny i pomieści naprawdę sporo osób i każdy ma dużo miejsca dla siebie! Przepyszne jedzenie, eleganckie i ciężko pracujące kelnerki i zadbany cały teren. POLECAM!
Hejka :) Ta sala jest naprawdę godna polecenia. Nie tylko Młodym Parom lecz również osobom szukającym rozrywki takiej jak np. bal sylwestrowy lub andrzejkowy. Właściciele bardzo sympatyczni, widać ze wkładają dużo serca w to co robią i są tego efekty :) Jedzenie smaczne no i duzoo.. Minusem jest jedynie to, ze jest zmyt mało miejsc noclegowych ( i pokoi dwuosobowych) ale reszta jest ok. Polecam :)
Hej :) Najlepszą lista ofert masz na http://bankietyikonferencje.pl , wystarczy wybrać województwo :)
Tak jak większość pisze... Sala spora, bez przeszkadzających filarów na środku-spory parkiet i podest dla zespołu. Goście siedząc po prawej stronie od wejścia widzą wszystkich siebie na 100%.
Obsługa bardzo fajna, tylko Panie właścicielu... Proszę mniej manipulować oświetleniem i nie łapać za wtyczki wpięte do gniazd firm obsługujących impreze! W taki sposób nie wstrzymujemy pracy urządzeń elektronicznych-wystarczy poprosić o wyłączenie :-)
Pozdrawiamy przemiłego Pana właściciela i wyczulamy zainteresowanych!
http://www.fotobudeczki.pl
Obsługa bardzo fajna, tylko Panie właścicielu... Proszę mniej manipulować oświetleniem i nie łapać za wtyczki wpięte do gniazd firm obsługujących impreze! W taki sposób nie wstrzymujemy pracy urządzeń elektronicznych-wystarczy poprosić o wyłączenie :-)
Pozdrawiamy przemiłego Pana właściciela i wyczulamy zainteresowanych!
http://www.fotobudeczki.pl