Widok

Sala bankietowa Lublewo-opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hejka!
Może ktoś był tam na weselu i by sie podzielił swoim wrażeniem jak smakowało mu jedzonko, czy dużo było, jak obsługa? Możema ktos przykłądowe menu? bo na stronce nie maja a dopiero mam zamiar tam sie wybrac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam tam jako gość na weselu 21 kwietnia 2012.

Jedzenia było dużo (zostało na poprawiny), dość zróżnicowane i całkiem smaczne.

Obsługa sympatyczna i szybka.

Niewątpliwym plusem tego miejsca jest kształt sali i brak filarów - sala duża i przestronna w prostokącie, wszyscy się widzą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jedzenie jest tam pyszne. I rzeczywiście dużo... Chciałam wyprawia tam swoje wesele lecz na rok przed nie było już wolnych terminów... Wypowiadają się już w wątku dotyczącym sali w Lublewie. Wpisz w wyszukiwarke, powinno wyskoczyć kilka wątków...
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
*wypowiadalam ;)
image
Jeżeli chodzi o jedzenie to podobno bardzo smaczne - takie domowe i dużo (to z opinii znajomych którzy byli tam na weselu).

Ja bede tam miała wesele w przyszłym roku. Terminy na wesela są długie ponad rok, chyba ze ktoś zrezygnuje.

I tak jak powyżej pisali, sala przestronna, ładna, a właścicielka bardzo miła (można śmiało się dogadać z dodatkowymi sprawami, ma podejście ze jest to twoj dzień i bedzie jak bedziesz chciała - w granicach rozsądku, wiem bo na wejsci mialam kielka konkretnych pytan, a w innych miejscach slyszalam 'nie', 'ale' itd.)

Menu przykaładowe jak chcesz to moge ci podesłać, tylko musisz mi podać maila.
image
bardzo chetnie! megi090@vp.pl, no to mujsze tam koniecznie zadzwonic i zapytac o termin bo planuje slub na przyszly rok
wysłane :)
image
Mieliśmy wesele w Lublewie w tym roku w lipcu. POLECAMY wszystkim Młodym Parom! Naprawdę o nic się nie martwiliśmy, jedzenie rewelacja (menu bardzo bogate,do wyboru), obsługa rewelacja (bardzo dyskretna!), cała sala bardzo czysta, na piętrze bardzo ładne pokoje. Nie ma nic na co moglibyśmy narzekać. Z właścicielami WSZYSTKO można bez problemu uzgodnić, dogadać.
Goście byli bardzo, bardzo , bardzo zadowoleni a my jesteśmy bardzo szczęśliwi, że wybraliśmy tę salę i wszystkim będziemy ją polecać. W razie pytań rozwieję wszelkie wątpliwości (: dlatego pytajcie! :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy jest tam klimatyzacja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest klimatyzacja :)
Ja wesele miałam w Lublewie rok temu i jestem baaardzo zadowolona, właściciele bardzo mili można wszystko z nimi uzgodnić, jedzenie bardzo dobre i przede wszystkim urozmaicone i nie ma co się martwić ze zabraknie na poprawiny bo zostanie dużo i jeszcze dużo zawieziecie do domu :) Wszystkim będę polecać sale bankietową w Lublewie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szkoda tylko, że nigdzie w pobliżu nie ma noclegów i taki wystrój nieciekawy :( Bo mam blisko...
Wystrój nieciekawy? Sala jest naprawdę przepiękna! Teraz jak oglądamy na zdjęciach i na filmie to jestem jeszcze bardziej zachwycona :) A to, że blisko ulicy tym naprawdę się nie martw. W sali jest trochę noclegów a w pobliżu jak poszukasz na pewno coś znajdziesz. U mnie na weselu było ok 95 osób z bardzo daleka i jakoś daliśmy radę :)
Jakby ktoś miał problem z zespołem na wesele to też mieliśmy super, super, super!!! Wzięliśmy go trochę w ciemno, ale teraz wszystkim będziemy go polecać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
mogę zapytać jak nazywał się ten zespół weselny, który wzieliście w ciemno?
Zespol ERIS z Rybna. Tzn, zespól był polecony przez właścicieli sali, mówili, że ERIS gra u nich bardzo często i że są sprawdzeni i nie mamy się czym martwić. Ja jednak tego zespołu wcześniej nie słyszałam a że sama jestem muzykiem to mam pewne wymagania ;) Jednak ich cena na tle innych też była dość kusząca dlatego się zdecydowaliśmy :) i naprawdę dobrze na tym wyszliśmy (:
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mogę rownież prosić o menu na maila ? Mój mail dariat25@op.pl. Dziękuje bardzo :)
jak bym mogła prosić o menu to z miłą chęcią cytryna0@autograf.pl

Odstąpie termin/ sale na wesele 22.06.2013rok

DZIEWCZYNY Odstapię termin na wesele- piękną salę w hotelu Murat. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy lub tel.516-103-900
A czy któraś z Panien Młodych 2013 mogła by powiedziec jak ceny sie kształtują? I czy np. za pokrowce płaci się osobno? bo mam dylemat którą sale wybrać i to jest zależne m.in od ceny.
My za pokrowce płaciliśmy dodatkowo, to się chyba nie zmieni, bo albo pokrowce chcecie albo nie ;) Ale jeśli różnica w cenie nie będzie jakaś duża i nie zrobi Wam to większej różnicy to naprawdę polecam Lublewo. Pamiętajcie, że to zostanie Wam już na zawsze :) a w Lublewie właściciele wszystko mają dopięte na ostatni guzik :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jesteś znajomą właścicieli, że tak piszesz? Przecież ta sala jest nieciekawa...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Nie jestem znajomą właścicieli. Po prostu wiem jak ważnym wydarzeniem w życiu jest ślub, wesele oraz to, żeby naprawdę wszystko wypaliło. Polecam tę salę całym sercem, bo już wiem jak cudowną imprezę są w stanie zrobić. I to nie jest tylko nasza opinia, ale również opinia wszystkich naszych gości, a to bardzo ważne. Fakt wystrój sali nie musi się wszystkim podobać i mogą być tacy, którzy stwierdzą, ze chcą czegoś bardziej wyszukanego i mniej tradycyjnego. Nie wnikam. Chodzi mi o ogólny klimat wesela jaki są w stanie stworzyć poza gośćmi również właściciele poprzez swoją kontrolę oraz czujność nad wszystkimi szczegółami imprezy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jako DJ polecam - super akustyka, dobre jedzonko i stający na wysokości zadania personel. Prowadziłem tam wesele z poprawinami, tak więc widziałem personel również "dzień po". Młodzi zadowoleni, goście również. A i mi przy okazji od Młodej Pary dostało się trochę pochwał:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
my mieliśmy w 2009 i też mogę polecić :)

Jako firma dekorująca tą salę i mająca kontakt z właścicielką-SUPER mogę powiedzieć ,że warto właśnie w Lublewie w Sali Bankietowej zrobić wesele. Jesli komuś nie odpowiada wystrój to można go zmienić ,Właścicielka nie stawia przeszkód. Właścicielka nie ma pokrowców ale my zakładaliśmy swoje.Naprawdę polecam martadecor
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Obsługa faktycznie bardzo miła i jedzenie bardzo dobre.
Kilka zdjęć tej sali z ubiegłej jesieni w reportażu:
http://blog.krawcywizerunku.pl/?p=6552
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja tam robiłam dekoracje sali .Moje spostrzeżenia to bardzo miła właścicielka,obsługa a zapach jedzonka jak u mamy.Moi Klienci co mieli w Sali Bankietowej uroczystość bardzo chwalili sobie jedzenie obsługę ogólnie byli bardzo zadowoleni.Trzeba szybko rezerwowac sale bo chętnych jest dużo martadecor pozdrawia i zaprsza Jeśli jest ktoś zainteresowany zdjęciami z tej sali mogę przesłać
Hej,
jestem zainteresowana zdjęciami Sali w Lublewie, więc jak jest możliwość to prosba o wysłanie na maila agn.lan@wp.pl

Dziękuję ślicznie
a jak ogólnie opinie o tej sali?
ktoś był niezadowolony??
bo wszędzie widze pozytywy, ale nie wiem w ilu procentach są autentyczne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Iga, myślę, ze z tej sali i wesel, które organizują w Lublewie nie można być niezadowolonym, bo naprawdę właściciele tym żyją. Jednak zależy jakie kto ma oczekiwania, jeśli chcecie mieć tradycyjne wesele, z tradycyjnym pysznym weselnym jedzeniem, tortem, wystrojem itp to takie właśnie wesele w tej sali będziecie mieli. Jeśli czyjeś oczekiwania są inne to ma prawo do niezadowolenia. Ale powiem Ci, ze właściciele mają szeroki wachlarz propozycji dla Młodych jeśli chodzi o jedzenie i wystrój, więc każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Warto się z nimi umówić na oglądanie sali i rozwianie swoich wątpliwości.
jak najbardziej sie zgadzam . my mamy tam wesele za 2 tygodnie , i naprawde nie moge nic zlego powiedziec, z kazdym problemem, propozycja mozna dzwonic do wlascicieli , ktorzy sa baaardzo pomocni i potrafia doradzic ;). a za 2 tygodnie napisze jak to wszystko wyszlo w praktyce ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
żeby ta sala jeszcze jakoś wyglądała... a nie wieś tańczy i spiewa :( bo jedzenie słyszałam jest nawet ok, ceny też jak najbardziej... tylko ten wygląd... 100000 x lepiej już wygląda sala w Pruszczu Ollimp, ale tu znowu nie wiem jakie jedzenie, no zobaczymy, chyba bede pierwsza
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jaki koszt menu weselnego ?
Poprawin i noclegów ?
Jestem po weselu córki na weselu było 120 osób ze wszystkich regionów Polski opinia była tylko jedna super !!!!!!!!!wspaniali właściciele,świetna sala bez filarów,przepyszne jedzenie i wspaniały wystrój(kilka wzorów i kolorów do wyboru ci co narzekają znaczy że nie mają wyobraźni ,ponieważ właściciele podatni są na wszelkie sugestie)podczas wesela zawsze były czyste talerze,kelnerki bardzo sprytnie radziły sobie ze wszystkim. nie mam żadnych zastrzeżeń i polecam bardzo mocno.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Byłam ostatnio w tej sali na weselu znajomych i mogę napisać tylko jedno - REWELACJA! Nie wiem ile zapłacili, ale na tak udanej zabawie weselnej już dawno nie byłam!

Może nie prezentuje się zachęcająco na zdjęciach, ale układ sali jest rewelacyjny i pomieści naprawdę sporo osób i każdy ma dużo miejsca dla siebie! Przepyszne jedzenie, eleganckie i ciężko pracujące kelnerki i zadbany cały teren. POLECAM!
Można dowiedzieć się czegoś więcej odnośnie jedzenia?
Chodzi o to, czy była wystarczająca ilość czy bardziej "wyliczone" dla każdej osoby.
Jest zainteresowana dekoracją sali w Lublewie.
Wesele na ok 120 osob. Poprosiłabym o zdjecia i przyblizone koszty. Prosze wysłana na maila ikr68@gmx.de. Wesele ma sie odbyc 18.8.18
Pozdr.

takze poprosze na email dekroracje sali alicja.kowalska8@gmail.com
Hejka :) Ta sala jest naprawdę godna polecenia. Nie tylko Młodym Parom lecz również osobom szukającym rozrywki takiej jak np. bal sylwestrowy lub andrzejkowy. Właściciele bardzo sympatyczni, widać ze wkładają dużo serca w to co robią i są tego efekty :) Jedzenie smaczne no i duzoo.. Minusem jest jedynie to, ze jest zmyt mało miejsc noclegowych ( i pokoi dwuosobowych) ale reszta jest ok. Polecam :)
My też mieliśmy tam wesele (110 os) w 2013 r.
Super jedzenie- dużo. Przemili właściciele, cała uroczystość przebiegła zgodnie z planem. Najważniejsze, że goście nasi byli zadowoleni.
Faktycznie mało miejsca na noclegi, więc 60 osob z głębi Polski położyliśmy w Hotelu Cztery Brzozy nieopodal.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej :) Najlepszą lista ofert masz na http://bankietyikonferencje.pl , wystarczy wybrać województwo :)
Tak jak większość pisze... Sala spora, bez przeszkadzających filarów na środku-spory parkiet i podest dla zespołu. Goście siedząc po prawej stronie od wejścia widzą wszystkich siebie na 100%.
Obsługa bardzo fajna, tylko Panie właścicielu... Proszę mniej manipulować oświetleniem i nie łapać za wtyczki wpięte do gniazd firm obsługujących impreze! W taki sposób nie wstrzymujemy pracy urządzeń elektronicznych-wystarczy poprosić o wyłączenie :-)
Pozdrawiamy przemiłego Pana właściciela i wyczulamy zainteresowanych!
http://www.fotobudeczki.pl
Ja miałam tam wesele 04.11.2017 cudownie eee jedzenie pyszne i świeże właściciele extra polecam żadnej sali tak nie.polecę jak tej angelika

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry