Widok

Sala do wynajęcia z własną kucharką

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Niektórzy z Was - np. Paulina i Krzysztof wyjajmuja salę z własna kucharką. Czy możecie napisac gdzie znajduja się takie sale i do ilu osob mieszczą? My wynajęliśmy salę, ale obawiamy się że nie wystracyz w niej miejsca na swobodne tańce, hulanki, swawole dla około 80 osób.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hey*Znam odpowiedz na wasze wątpliwości-znam super sale w której możecie hulać do woli!!!Jest przeznaczona na 120 osób, ale zmieści się swobodnie 160!Nowo otwarta w andrzejki,eleganckie,klasyczne wnętrze,do tego możliwość wynajęcia pokoi.Jest niedrogo, a naprawdę wspaniale!Warto zadzwonić i zapytać o szczegóły-oto adres i tel.Szemud ul.Więźniów Sztuthofu 3 /676-11-58/693-534-604:-)nie zwlekajcie:-)na pewno nie będziecie żałować!!!Agnieszka*
Też polecam salę w Szemudzie :) Mam tam zarezerwowany termin na 19 sierpień, śliczna sala dużo miejsca. Kuchnia ładna, czysciutko wszędzie.
pozdrawiam

Mogłabyś podać jaki jest koszt rezerwacji tej sali?
koszt rezerwacji czyli zaliczka to kwestia dogadania z właścicielem :) musisz zadzwonić i wszystko Ci powie, Właściciele bardzo sympatyczni :)

wynajęcie sali to koszt około 2000pln ze wszystkim (nazcynia, śmieci, szambo itp.)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam aką sale można wynająć w Młyńcu na gdańskiej zaspie, mam tam zarezerwowany termin na czerwiec tego roku, koszt sali to 1700 pln na 100 osób (ale chyba zmieści sie więcej), koszt jest z poprawinami, sprzątaniem, pania dozorującą. Sala jest ladna ale wymaga przybrania, żeby ja ożywić.
a gdzie jest ten Młyniec ??ja mam zarezerwowaną w Czardaszu na Przymorzu ale szukam cos ładniejszego, bede wdzieczna za kazdą podpowiedź :-)
Czardasz jest ładniejszy moim zdaniem.
ooo no to fajnie! to chyba juz nie bedziemy zmieniali. Wogóle to zaczynam sie denerwować bo jeszcze tyle do załatwienia :-))
Domu Kultury "Młyniec", Zaspa ul. Pilotów (pawilony)
- tel. 556-666-61
wynajem to 2000pln + opłaty ale i tak sie opłaca ;p

Sale do wynajęcia:
Orunia górna - w spółdzielni - wada inna sala do tańczenia inna do jedzenia
Dom kultrury nad restauracją Czardasz - sala super, kuchnia maleńka, koniecznie spisywać ustalenia, bo się potrafia kilakkrotnie zmnienić od rezerwacjji do dnia wesela!!!! max 70-80 osób, są naczynia, obrusy, sala bardzo zadbana
Dom kultury na Zaspie - sala duża, ale o dziwnym kształcie, moim zdaniem trudna do dekoracji, droga, moze być ponad 100 osób
Ogródki działkowe na Macierzy Szkolnej - sala duża, kuchnia ogromna i bardzo wygodna, bez naczyń, były paskudne krzesła ale ponoć w zeszłym roku kupili nowe, sala fajna, bardzo obłożone terminy, pod koniec sezonu brudne ściany, moze być dla ponad 100 osób
Szkoła nr 8 w Orłowie - sala super. Kuchnia i jej wyposażenie rewelacja, polozenie cudne - 5 minut od morza, wada - białe plastikowe ogrodowe krzesła
Wiecej sal nie oglądałam
Wiem ze jest jeszcze jakaś w Baninie, ponoc fajna

A ja mam salę w remizie w Bolszewie za Wejherowem, koszt 1200 zł ze wszystkimi opłatami i sprzątaniem. Remiza po remoncie, jeszcze pachnie "nowością", kuchnia duża, zastawa stołowa na 120 osób, sala układna z oknami, przedzielona dwoma bodajże filarami. Łazienki po remoncie, mała szatnia zamykana na kluczyk a piętro wyżej jakby na poddaszu pokoiki (jeden dostaje para młoda). A i zapomniałabym najfajniejszy jest duży taras na który można wyjść z tej części do tańczenia (to wszystko jest na wysokości I piętra).
do góry