Widok

Sala na 100 osób

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
poszukuję sali na około 90 - 100 osób w Gdańsku, czy możecie mi jakąś polecić ! sprawa pilna ! dziex z gory :o)

[img][/img]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Shella czy mogę prosić o podanie namiarów na salę nad Czardaszem w Domu Kultury. Z góry dziękuję

Kamila
Izaaa!

Czy moge prosić o namiary Domu Społecznego na Zaspie i działek w Letniewie? Dzięki, pozdrawiam

Kamila
dzięki Wam bardzo, a ja znalazłam własnie sale nad Czardaszem w Domu Kultury, bo załatwiamy swoją kucharkę (taniej wyjdzie). Sala jest ok, samemu sobie można ustroić, zaplecze kuchenne z wyposażeniem do dyspozycji, wyjście na balkon i... na przeciwko naszego kościoła (okrąglak'a) !...także można zaoszczędzić na dojeździe ;o) Mam nadzieję, że będzie ok. Taniej to wszystko napewno wyjdzie niż organizacja w lokalu... jeszcze sprawdzę tą salę na zaspie, że też nie pomyślałam...pozdrawionka :o)
[img][/img]
zapomnialam jeszcze o sali w Domu społecznym na Zaspie i na działkach w Letniewie ale to wtedy gdy masz swoje kucharki.
Pod Lipami w Łegowie, Cztery Pory roku w Straszynie, Dal w Brzeźnie
Ja polecam Lukullusa. Mialam tam wesele na 70 osob, ale spokojnie 100 sie zmiesci i nie beda sie cisnąc. Pozdrawiam:-)
www.biesiada.gda.pl - Hata Myśliwska pod Sokołem w Straszynie - gorąco polecam
do góry