Widok

Sala na wesele - okolice Wejherowa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam sali na wesele na 2010 rok w okolica Wejherowa. Mozecie cos polecic?
Zalezy mi na czyms oyginalnym (dworek, karczma), najlepiej nie przy glownej trasie no i przede wszystkim musi byc dobre jedzenie.
Myslalam o Wsi spokojna w Gowinie, ale podobno jedzenie jest takie sobie.
Z gory dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie wszyscy forumowicze.
Szukam sali weselnej na 2010 rok na ok 80-90 osób w okolicach Wejherowa. Jak narazie znalazłam dwie Opus w Wejherowie i Wsi spokojna w Gowinie czy moglibyście mi napisac co sądzicie o tych salach?? Bądź zasugerować jakąś inną salę . z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam sale weselna gracja
w żelistrzewie..
miesci gosci na 130 osob..
profesjonalna obsluga i kucharze...
cena od osoby 150zl. z poprawinami
Jedzenie dobre nie narzekałem ale kelnerki obrzydliwe grube i stare
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam
Oazę w Połchowie

image
to ja kucharz po prawej mozecie pokazac moją twarz
witam
Polecam sprawdzony lokal '' OPUS'' w Wejherowie, sala na 120 osób - zaplecze kuchenne zgodne z przepisami sanepidu, odpowiednia chłodnia , naczynia super
Jesli chodzi o przygotowanie menu to podaję telefon :
502339489 - kontakt Maria Owanek
Przygotowanie i wykonanie potraw i ciast z przepisów sprawdzonych.
Przygotowuję wesela i inne przyjęcia okolicznosciowe od 25 lat ,
jedzenie mogę zapewnić bardzo smaczne w/g receptur kuchni Kaszubskiej
pozdrawiam Maria
sala AGROTKA OSŁONINO.Warta polecenia,jedzenie wyśmienite.Sala mieści do 125 osób.
Polecam Gościniec Wsi Spokojna. Przeczytałem uwagi na temat Gościńca, które tutaj się pojawiły...i jestem zaskoczony..Dlaczego? Albo Ktoś robi złą reklamę temu miejscu albo nie wie co pisze. Uczestniczyłem w weselu w tym roku (2009) i nic się nie zgadza z tymi wypowiedziami. Po pierwsze: miejsce naprawdę cudowne (również atrakcje dla dzieci). Po drugie: całość potraw wzbudziło mój wielki podziw. Czyli bardzo dobre w smaku i ciekawe. Wszyscy byli zadowoleni. Po trzecie: nie było problemów z kelnerkami.
Jestem osobą z woj. warmińsko-mazurskiego i napewno chętnie uczestniczyłbym powtórnie w takiej uroczystości i w tym samym miejscu. Pozdrawiam wszystkich niezdecydowanych. A tych, którzy piszą opinię o większą uczciwość. Bo chyba coś lub ktoś tutaj nie do końca jest uczciwy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Potwierdzam drogie forumowiczki... Dworek w Ciechocinie godny polecenia jedzenie BARDZO DOBRE, kelnereki na imprezach uwija sie jak mrowki (bylam na 2 uroczystosciach na ok 40 os.)
Zadnych zastrzezen!!!

Pozdrawiam
Witam!

Mamy do odstąpienia salę weselną w Gdyni Kolibkach/Sopot Kamienny Potok (ośrodek Natura Tour). Termin 19.09.2009r. Ośrodek jest pięknie położony w lesie, jednocześnie znajduje się w centrum trójmiasta na styku Sopotu i Gdyni (w okolicy Adventure Park). Ceny przystępne, w ofercie również baza noclegowa w drewnianych, dobrze wyposażonych domkach. Do wyboru są dwie sale weselne, mniejsza do 70 osób, większa na ponad 100 osób.
Dodatkowo w ww. terminie mamy do odstąpienia zespół Tequilla.

Zainteresowane osoby prosimy o kontakt
Rafał i Ala
tel. 0506 250552
tel. 0692 583150

ps. zrezygnowaliśmy z wesela na rzecz podróży poślubnej
coś małe mi się te zdjęcia wkleiły :/ próbuję jeszcze raz- jak sie nie uda to sorki serdeczne :) coś tam na tych małych też widac ;)

image

image

image

image

image

image

image

image
Witam, pisałam już wcześniej o DWORKU W CIECHOCINIE W REDZIE. Przy wyjeździe z Redy, po lewej stronie przy tracie na Hel. Jeśli ktoś lubi styl -drewniana chata itp to na prawdę polecam. Wesele na max 75-80 osób. Pyszne jedzenie, śliczny wystrój, wszystkiego duzo i elegancko podane,profesjonalna i miła obsługa, wszystko w dostępnej cenie (jak na wesele). Załączam pare fotek z wnętrza ze swojego wesela :) może się komuś spodoba- ja i moi goście bylismy baaardzo zadowoleni :)

Przy okazji- suknię która widać na zdjęciach mam na sprzedaż :) Równiez oczywiście polecam :)
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=102830#fs

image
image
image
image
image
image
image
image
no i jak sie podobało w dworku w ciechocinie w redzie? :) byłaś już? :) jeszcze raz serdecznie polecam! jak chcesz to napisz do mnie na maila marpettin@go2.pl to podesle pare fotek z wesela z przystrojeniem sali itd :)
wesele na max 75-80 osob ale na prawde super wszystko wyszlo! i jedzonko pyszne i duzo itd :) goscie byli na prawde zadowoleni. ja sie na poczatku martwilam czy to dobrze ze jedzenie jest na gorze a tańce na dole.. ale przez to ze to i tak dosc otwarta przestrzen to muzyke i wodzireja bylo slychac na gorze ale nie az tak zeby nie mozna bylo sobie spokojniej porozmawiac przy stole wiec wyszlo nawet lepiej niz wszystko byloby na jednym poziomie. i najwazniejsze- podloga drewniana! nie ślizgają się buty itd. Moja znajoma miala wesele w Maciejce w Koleczkowie i ludzie nie mogli się wyszaleć bo niestety tam są kafle i ciągle trzeba było uwazać zeby się nie wywalić tak jest slisko! a jednak na drewnianym parkiecie nie ma oporów do wszelkich wymysłów tanecznych ;) pozdrowka

a przy okazji: moze ktoś z czytających to forum poszukuje również sukni ślubnej :):)
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=102830#fs
Jakoś dziwna wypowiedź. Ja również jestem gastronomikiem od 25 lat i moja ocena jest całkiem inna. Uważam, że właśnie jedzenie jest największą atrakcją Gościńca.....
Gosia, uważam tak samo jak Ty. W lipcu 2010 robię tam wesele :) klimat uroczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja polecam Trzy korony w Gniewinie. Cudowna restauracja , styl mysliwski , olbrzymia sala z 4stronnym kominkiem + miejsza sala połączone duuuzymi drzwiami. Sliczny ogrod z oczkiem wodnym, placem zabaw dla dzieci i zaagroda z dzikami .
Jedzenie obłędne ( moje ulubione danie to piers z kaczki w sosie zurawinowym)
mysiaa15@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Filip osłonino Polecam śliczna sala
zobaczcie- Cegielnia w Rzucewie!!! Teren nad sama zatoka, sala ogromna i przepiękna. Ale to miejsce dla ludzi o wyszukanym guście. Polecam zobaczyć kilka fotek...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A filip w osłoninie ?? to nowy lokal zaczynają działalność od tego roku , mam fotki , mogę wysłać na maila :)
bawiłam sie w Luzinie " czardasz" było ok !
do góry