Widok

Sala okolicznosciowa Filip Osłonino

Piękna sala godna polecenia osobiście ją wybrałam będziemy mieć
we wrześniu mało tego państwo mają jeszcze limuzynę marki Lincoln na wynajem
naprawdę polecam !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
no jesli nawet ;)
to czekam na jakies inne opinie:D najlepiej spoza Oslonina;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czytając te opinie to się smieję (~karla&ash, Czarna, gość 12 itd.).
co ludzie potrawią wymyślać.chyba ktoś kogoś nie lubi bo opisuje sprzeczne komentarze. forum nie jest dla was.
Czy powiecie mi jaki jest koszt wynajęcia sali i jak wygląda z jedzeniem czy liczą od osoby czy można mieć swoja kucharkę?
w tej chwili na 2010 biora 160zl za osobe
Dzwoniłam ale niestety już nie ma wolnych terminów na 2010 :(((((((
Witam !
2 lipca ( czwartek ) 2009 roku miałam swoje wesele wyprawione właśnie w tej sali. Było po prostu rewelacyjnie. Wesele trwało do 4 rano. PNa drugi dzien poprawiny rozpoczely sie o 17,oo a zakonczyly o 2 w nocy w sobote. Nikt nie liczyl nam jakos dodatkowych godziny za sale na poprawinach .Jedzenia po weselu i poprawinach zosatlo nam prawie 3 lodówki!!!. Jedzonko bardzo smaczne , duzy wybór , na stołach jedzenie bylo ciągle wymieniane na nowe polmiski. Cieple posilki 4 rodzaje ( do wyboru). Obsluga caly czas stoi i obserwuje zeby na stolach bylo jak nalezy.Nikogo nie trzeba szukac . Na poprawinach zaprosilismy obsluge do wspolnej zabawy i powiem ze bylo naprawde rewelacyjnie. Ciesze sie ze za 150 zl (wesele plus poprawiny ) udalo nam sie zrobic tak wspaniale wesele.
I uwaga na koniec.Jezeli nie masz juz miejsc na 2010 a kto powiedzial ze wesele musi byc koniecznie w sobote ????
Ja mialam tam wesele. Naprawde warto!!!!
co za cukrowanie aż się ............chce .Lizustwo i tyle. I po imionach tak....nieładnie
zgadzam sie wszystko pięknie ładnie obsługa też ale potrawy nie smaczne ,
witam... mogłabym poprosić o wysłanie jakichkolwiek zdjęć z sali filip na adres natalia.byczk@wp.pl
Hej witam
czy moge prosic o zdjecia?
moj e-mail jumanji9@wp.pl
www.filip-oslonino.pl
stronka oddaje piekno sali oraz jej walory.
Andrzejki w Osłoninie u Filipa !
Zobacz info na stronie www.filip-oslonino.pl
POLECAM !
W miniony weekend bawiłam się jako gość na weselu w Filipie. Jestem zachwycona. Nie ma się do czego przyczepić. Może trochę z zewnątrz nie przekonuje, ale wnętrze nadrabia! Bardzo stylowy wystrój, czysto. Obsługa rewelacyjna. Jedzonko - dużo i pyszne. Wydaje się, że to dość daleko od trójmiasta, ale większość miała noclegi w Filipie i w sąsiedniej agroturystyce, więc nie było to uciążliwe. Polecam.
a mi sie udało załapać na 2010 i jestem przeszczęśliwa sala jest cudowna właścicielka również wspaniała juz nie moge sie doczekać..
kto z was jesszcze bedzie miał tam wesele w przyszłym roku???
pozdrawiam
www.filip-oslonino.pl
Ja również będę miała tam wesele we wrześniu przyszłego roku:)
bardzo się cieszę, że znalazło się miejsce- choć łatwo nie było-takie oblężenie. Jestem pewna, że Filip to dobry wybór.
Hej dziewczyny!
Ja również wybrałam salę Filip w Osłoninie. Objechałam z narzeczonym calą okolicę Puck, Władysławowo, Karwię, Jastrzębią Górę, a wszędzie tam śpiewali tylko wielkie sumy, i jak pojechaliśmy na "wioski" to okazało się, że tam proponują to samo, a nawet więcej (np pieką również ciasta w cenie) za wiele niższą cenę. W Rejsie na 2010 rok chcieli około 216/osoba, w Rigga Hotel*** około 210, w Hotelu Rozewie wszystko wyszłoby 220... a w Żelistrzewie, Mrzezinie, Osłoninie... 130 - 160. W Filipie akurat Pani powiedziała, że w 2009 bierze 150, ale w 2010 zastrzega sobie ze może być drożej jeśli nastąpiły by podwyżki cen mięsa i innych produktów. W ofercie jest wszystko oprócz napoi, owoców i ryb wędzonych oraz alkoholi. Sala jest prześliczna, ma niesamowity urok... Byliśmy w Sabacie w Żelistrzewie i tam Pani chciała 130/osoba bez napoi, owoców, ryb wędzonych i alkoholu. Byliśmy skłonni już rezerwować termin,bo było dużo wolnych, jednak coś nas podkusiło żeby zobaczyć tą nową sale w Osłoninie, no i po prostu się zakochaliśmy w niej :)
Ja już nie chciałam słyszeć o żadnej innej. Jedynym minusem było to, że podczas szukania sali na przełomie lipca i sierpnia 2009 pierwszy wolny termin był na 6 listopad 2010!!!!!
Państwo mają niesamowite wzięcie!!! Po krótkiej dyskusji z rodzicami, po wspólnym, ponownym obejrzeniu sali wraz z rodzicami, zdecydowaliśmy się na ten termin 6.11.2010.
Teraz odliczamy czas do Naszego ślubu :)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode!
Czy ktoś słyszał coś o orkiestrze braci Parchem? Nie wiem skąd są, ale jest ich 5. Jeden z nich ma na imię Witek.
dziękuję za każdą informację :)
Hej Monika

dobry Gust :-)
tez wybralam Oslonino,

powodzenia w przygotowaniach, pozdrawiam
do góry