Widok

Sala okolicznosciowa Filip Osłonino

Piękna sala godna polecenia osobiście ją wybrałam będziemy mieć
we wrześniu mało tego państwo mają jeszcze limuzynę marki Lincoln na wynajem
naprawdę polecam !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
dziewczyny które mialy wesele o w sali Filip, mam pytanie kiedy podpisywalyscie umowe z wlascicielka sali. Bo mi mowila ze bedzie dzwonic po nowym roku, ale nadal sie nie odzywa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz oczywiście rację, też przyjęłabym to jako pewnik. Jakieś standardy muszą przecież obowiązywać.
Ja nie ustaliłam z Panią z ANNY żeby była ciepła woda, recznik czy środki czystości, ale myslałam że to logiczne jak wynajmujesz cały pensjonat
Bardzo dziękuję za odp., choć nieco mnie ona zmartwiła, bo brałam "Annę" pod uwagę. No, ale wiem, czego trzeba dopilnować.
Jeśli ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia z noclegami w Osłoninie, to bardzo proszę o info.
Witaj, Ja miałam w październiku 2012 i noclegi mielismy ustalone w pensjonacie ANNA. Ale szczerze nie jestem z tych noclegów zadowolona. Pani która siedziala w rejestracji chciałam mieć zaraz zapłacone jak tylko goście weszli po obiedzie do pensjonatu zostawić ubrania, a na dodatek zimna woda, brak reczników, brak środków czystości..... Wiem że pani Bożena proponowała też nam nocleg u Pana Darka - mieszka naprzeciwko "FILIPA" ale tam jest tylko parę pokoji
Nikt tam nie miał / nie planuje wesela? Bardzo proszę o pomoc z noclegami. Co możecie polecić? Mam wstępne typy, ale nie chciałabym się "naciąć".
Zwracam się do osób, które miały wesele w Osłoninie (także do tych, które to planują). Jak wygląda sprawa z noclegami? Wiem, że w "Filipie" jest bodajże 19 miejsc i są tam dobre warunki. A jakie są inne możliwości w Osłoninie, co możecie polecić i w jakiej cenie? Potrzebuję ok. 60 noclegów.
To my teraz wskoczyliśmy na 13 września:)
ja mam 20.09.2014:):)
myślę o DJ Gucio lub dj limahl ale jeszcze nie mam zarezerwowane.
a kościół Katedra Oliwska.
ja zarezerwowałam 4.10.2014 :))))

Dziewczyny a jaki macie zespół? Gdzie msza w kościele??
My rezerwowaliśmy na 13 września, ale udało nam się zamienić na Boże Ciało w 2014 roku :) więc 3 miesiące do przodu :)))
27 wrzesień...
ania a ktorego wrzesnia masz wesele bo ostatnio jak rezerwowalam to byly tylko 2 wolne terminy
na czerwiec już raczej miejsca nie dostaniesz... Ja rezerwowałam kilka dni temu na wrzesien teraz to najszybciej na pazdziernik 2014, z tego co mi powiedziała właścicielka:)
Najlepsze jedzenie jakie jadłem na weselach :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zaliczkę wpłacasz przy podpisaniu umowy, wynosi 500 zł.
A kiedy wpłaca się zaliczkę? Podczas rezerwacji terminu sali czy podczas podpisywania umowy. My planujemy ślub na czerwiec 2014.
Ja byłam dzisiaj :) Jak ktoś planuje wesele na sierpień 2014 to już nie ma żadnego wolnego terminu.
A sala bardzo ładna, Pani bardzo sympatyczna i miła.
Polecam wszystkim tą salę, jest kilka fotek z Filipa na mojej stronie.
Pozdrawiam
http://www.studiogregor.pl
Tam najlepiej pojechać osobiście w godzinach popołudniowych, również do niej pisałam maile i dzwoniłam i nie było żadnego odzewu, ale ona sama stwierdziła, że jest za bardzo zajęta, co tydzień wesela i ciągle załatwianie wszystkiego, wcale jej się nie dziwię :) pewnie też chce mieć trochę prywatnego życia. Ale jak już tam pojedziesz to przyjmie Cię z otwartymi rękami. No więc byłam, zobaczyłam, zarezerwowałam termin :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry