Widok

Sala okolicznosciowa Filip Osłonino

Piękna sala godna polecenia osobiście ją wybrałam będziemy mieć
we wrześniu mało tego państwo mają jeszcze limuzynę marki Lincoln na wynajem
naprawdę polecam !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja rownież proszę o fotki na maila....mam tam wesele już w sobotę....:):)
kosowna_p@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też dołączam się do prośby o zdjęcia ;) grohde@wp.pl
oolenka1 nie zapomnij o fotach;) podaje jeszcze raz swojego maila: alia_k@wp.pl
rowniez prosze o zdjecia: pinky@pozytywna.net
zaraz wszystkim przesle zdjecia
dziękuję za zdjęcia:)
Ja również proszę o zdjęcia :)
Z góry dziękuję.
adres: lenca49@interia.pl
Również poproszę o zdjęcia:)adres: patysias@wp.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę również o zdjęcia: emi4444@wp.pl
Ja mam rowniez wesele w FILIPE. Sala b.ladna, menu zroznicowane i bardzo bogate. Prosze o kontakt osoby, ktore juz mialy tam wesele i moga pomoc wskazowkami badz uwagami. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Czekam na kontakt zyczliwych osob. email: stopty@wp.pl
Miejsce super. Sala dość duża, mogłaby być wyższa. Na góże schludne pokoje. Gospodyni niezwykle miła. Jedzenie domowe, normalne, i naprawde w dużych ilościach, ale...... nie ma wymyslnych potraw, nie jest podane wykwintnie, jak przystało na wesele! O dekorację sali i stołu sami musicie zadbać. Zamawiacie salę przeważnie rok wcześniej, spiszcie umowę, bo gospodyni zmienia cene.
Dekoracja, która jest w cenie bardzo mi się podoba. Nie ma przesytu ale jest schludnie i ładnie... No chyba że ktoś potrzebuje tysiąca baloników serduszek i gołąbków;)
Mamy tam wesele za pół roku i chcemy dokładnie taki wystrój jaki jest na zdjęciach Filipa. Ale to oczywiście kwestia gustu!
Co do spisania umowy i wpisania na niej ceny i innych szczegułów to zgadzam sie z Mileną, gdyż faktycznie właścicielka zmienia ceny i w zasadzie chyba nie pamięta co mówila wcześniej, ale o tym już pisałam w innym wątku
Marku, zdjecia sali to prywatne dekoracje, które samemu trzeba było sobie załatwić i zaplacić. Radzę sprawdzić, żeby nie było rozczarowań.
Witam,
ja również planuję wesele w Filipie, ale dopiero na czerwiec 2012. Mam zamiar po nNowym Roku dopiero pojechać obejrzeć salę i podpisać umowę, bo w sumie jesteśmy już zdecydowani.
Jaka cena obowiązuje na 2011 rok?
Czy mogę również poprosić o zdjęcia sali? podaję meil: agrafata@gmail.com
Witam
Chciałam powiedziec ze mamy zarezerwowana sale na 2012 wrzesień. Jeżeli dopiero tam chcecie pojechac i rezerwować to wątpię żeby były wolne miejsca. Mysmy załatwiali w pazdzierniku i 3/4 terminow była zajeta. Dostalismy termin wrzesniowy bo cały sierpien zajety i chyba czerwiec także nie mowiąc o wrzesniu. Chyba ze umowiliscie się z pania włascicielką ze przytrzyma wam ten termin. Wiec radzę się pospieszyć.
Czy to znaczy, ze placi sie za gosci i dodatkowo za sale? Co z ciastami i tortem weselnym? Godne polecenia czy raczej nie?
Płaci się jedynie za gości, za sale nie ma dodatkowej opłaty.
Ciasto i tort są wliczone w cenę. Jak dla mnie sala jest bardzo ładna.
My mamy wesele w Filipie w czerwcu tego roku. Termin rezerwowalismy we wrzesniu 2010 i rzeczywiscie nie bylo juz wolnych miejsc. Mielismy duzo szczescia, ze udalo sie nam jeszcze dokonać rezerwacji. W sumie same plusy : sala ładna, zadbana, pokoje również. Menu bogate, wlascielka bardzo serdeczna.
Poproszę o fotki, mamy w Filipie wesele w czerwcu br.
Email: stopty@wp.pl

Z gory serdecznie dziekuje i liczę na życzliwość.
do góry