Widok
widzę, że pojawiła się nowa szata graficzna strony www :)
http://www.filip-oslonino.pl
http://www.filip-oslonino.pl
Przywieźliśmy jej kwiaty w piątek rano, sami zrobili bukiety i ikebanę przed Młodymi, oraz dekorację limuzyny( chciałam z żywych i delikatnie). Ja kupiłam 140 róż i jakąś zieleniznę. Kupowałam na renku,nie pamiętam dokładnie ceny chyba 400zł. Ja miałam swój tiul- czekoladowy- ale sama chciałam własny kolor. Pani Bożena ma kilka do wyboru
Świeczki długie na świecznikach chyba 5 ramiennych - płaciliśmy 100zł . 50zł- wesele, 50zł poprawiny.
Kieliszki do zbicia musicie dostarczyć. Owoce również kupowaliśmy sami- też na renku- nie pamiętam ceny.
Świeczki długie na świecznikach chyba 5 ramiennych - płaciliśmy 100zł . 50zł- wesele, 50zł poprawiny.
Kieliszki do zbicia musicie dostarczyć. Owoce również kupowaliśmy sami- też na renku- nie pamiętam ceny.
Super sprawa z tym śniadaniem, zwłaszcza, że koszt też nie jakiś wybujały :) Skoro już tak wypytuję to pozwól, że zapytam jeszcze o przystrój stołów, oki? Kwiaty do wazonów na stole miałaś we własnym zakresie czy skorzystałaś z możliwości zrobienia ich za pośrednictwem p. Bożeny? Jaki mniej więcej koszt na to przeznaczyłaś? Jeśli korzystałaś z usług p. Bożeny to czy efekt był zadowalający? :) I jeszcze pytanie o świeczki do świeczników.. Kupowałaś sama czy za pośrednictwem p. Bożeny? Jaki to wyszedł koszt? Brałaś jakieś okrągłe czy długie? :)
I jeszcze na koniec jedno pytanie: kieliszki do szampana, które tłucze się na początku imprezy kupowaliście sami czy niejako dostawaliście je na gratisie od sali?
Sorki, że tyle pytam, ale z czasem coraz więcej pytań w głowie się pojawia, a jeszcze jest za wcześnie, aby z nimi "lecieć" do p. Bożeny i wypytywać ;)
I jeszcze na koniec jedno pytanie: kieliszki do szampana, które tłucze się na początku imprezy kupowaliście sami czy niejako dostawaliście je na gratisie od sali?
Sorki, że tyle pytam, ale z czasem coraz więcej pytań w głowie się pojawia, a jeszcze jest za wcześnie, aby z nimi "lecieć" do p. Bożeny i wypytywać ;)
Dzięki Kasiu za odpowiedź :) Stołu wiejskiego i my nie chcemy, ale ryby gdzieś tam rozważamy, zatem Twoja wskazówka, że sporo ich zeszło da nam do myślenia :) A jeszcze tak orientacyjnie zapytam: jaka mniej więcej wyszła cena za te ryby? Tak pi razy drzwi, żebyśmy wiedzieli ile na to liczyć :)
Pytając ile płaciliście za orkiestrę, kamerzystę, fotografa, miałam na myśli cenę za talerzyk :) Płaciliście za nich normalnie jak za gości czyli 100% ceny, czy może jakieś 50% ceny, a może w ogóle nie płaciliście za ich jedzenie?
Sorki, że tak dopytuję, ale jesteś póki co skarbnicą informacji o tej sali :))
Pytając ile płaciliście za orkiestrę, kamerzystę, fotografa, miałam na myśli cenę za talerzyk :) Płaciliście za nich normalnie jak za gości czyli 100% ceny, czy może jakieś 50% ceny, a może w ogóle nie płaciliście za ich jedzenie?
Sorki, że tak dopytuję, ale jesteś póki co skarbnicą informacji o tej sali :))
Nie miałam stołu wiejskiego. Ryby kupowałam dodatkowo( węgorza wędzonego, łososia i pstrąga) kupowała je Pani Bożena na podstawie paragonu się z nią rozliczyłam. Ryby warto mieć, u mnie zeszło bardzo dużo.
Dzieci liczy indywidualnie. Kwestia dogadania. Do 4 lat gratiss
Kamerzysta- video wspomnienia- płacę przy odbiorze filmu
fotograf- moja znajoma również po plenerze
Orkiestra - Familia Hp z Starogardu. Polecam nie w 100% ale w 10000%goście byli zachwyceni, brali od ich wizytówki, sama Pani Bożena właścicielka Filipa była nimi zachwycona.
Im płaciliśmy 80% 1,5 roku wcześniej:)dzięki temu uzyskaliśmy duży rabat
Dzieci liczy indywidualnie. Kwestia dogadania. Do 4 lat gratiss
Kamerzysta- video wspomnienia- płacę przy odbiorze filmu
fotograf- moja znajoma również po plenerze
Orkiestra - Familia Hp z Starogardu. Polecam nie w 100% ale w 10000%goście byli zachwyceni, brali od ich wizytówki, sama Pani Bożena właścicielka Filipa była nimi zachwycona.
Im płaciliśmy 80% 1,5 roku wcześniej:)dzięki temu uzyskaliśmy duży rabat
kasiu2012, a czy miałaś stół wiejski? Albo ryby? Jeśli tak to czy w ogóle miało to "branie" wśród gości? Czy może szkoda w ogóle na to kasy, bo praktycznie zostaje to nietknięte?
I jeszcze jedno pytanie: płaciłaś za orkiestrę, kamerzystę, fotografa 100% ceny? A może nie płaciłaś wcale? Miałaś jakieś zniżki dla dzieci? Jeśli tak to do jakiego wieku?
Będę wdzięczna za udzielenie tych kilku informacji :) Pozdrawiam i gratuluję stania się żoną :)
I jeszcze jedno pytanie: płaciłaś za orkiestrę, kamerzystę, fotografa 100% ceny? A może nie płaciłaś wcale? Miałaś jakieś zniżki dla dzieci? Jeśli tak to do jakiego wieku?
Będę wdzięczna za udzielenie tych kilku informacji :) Pozdrawiam i gratuluję stania się żoną :)
Hej. Jestem już po weselu w Filipie. Powiem krótko, dziewczyny tyle jedzenia ile jest tam w żadnej restauracji w Trójmieście nie spotkałam. Wszystkiego jest tak dużo, że goście pytali czy do menu dopłacałam i mam wersję de lux. Bądźcie spokojni. Tyle było jedzenia i ciast, że każdy z gości dostał pakiet ciast na wynos i jeszcze mnóstwo do domu zabraliśmy. O mięsach i innych potrawach nie wspomnę !
Ja miałam jeszcze rano śniadanie od 11-12 , od 14 poprawiny.
Polecam Filipa w 100% i Panią Bożenę. Jakbym miała robić jeszcze raz wesele na pewno byłby to FILIP
Ja miałam jeszcze rano śniadanie od 11-12 , od 14 poprawiny.
Polecam Filipa w 100% i Panią Bożenę. Jakbym miała robić jeszcze raz wesele na pewno byłby to FILIP