Widok

Sala okolicznosciowa Filip Osłonino

Piękna sala godna polecenia osobiście ją wybrałam będziemy mieć
we wrześniu mało tego państwo mają jeszcze limuzynę marki Lincoln na wynajem
naprawdę polecam !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Prosze o zdjecia andzelika0777@wp.pl
bede wdzieczna....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Kasiu czy jakies zdjecia tortu I ogolnie stolow z jedzeniem mozna by bylo otrzymac na maila ..bylabym wdzieczna I uspokojona calkiem bo wlasnie ostatnie przygotowania I chcemy byc pewni czy wszystko jest ok .a oni niestety nie maja zdjec ...a ciasta smakowaly I tort?
To ekstra,że wrzuciłaś taką opinię. Uspokoiłaś mnie!

Dziękuję! Jadę dogadać resztę spraw z właścicielką w pon o ile się dodzwonię i umówię ;)
W ten weekend miałam tam swoje wesele. Na nic nie można narzekać, jedzenia pełno, wszyscy mówili, że to aż przesada i bardzo smacznie, wręcz jak to powiedziała moja teściowa "wyśmienite". Nie byłam w stanie wszystkiego spróbować. Nie można narzekać na obsługę, to wspaniali ludzie, bardzo zgrani, kulturalni i mili dla gości, chodzą szybko jak mróweczki, ciągle uśmiech na twarzy, o wszystkim pamiętają. Nie ma co się przejmować opiniami innych, zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie pasuje. U mnie był tylko problem z pokojami bo to sezon i miałam piękną pogodę, więc było tam trochę wczasowiczów, na ostatnią chwilę musiałam załatwiać inny pensjonat, bo właścicielka za późno się do nich odezwała, najlepiej w ogóle samemu się tam przejechać i wszystko dopiąć na ostatni guzik. No i załatwiłam sobie dodatkowe oświetlenie od pana Macieja co dodało jeszcze większego uroku tej sali.
a jak z jedzeniem i obsługą wszystko było na czas podane ... bo zasłyszałam opinię ze z obiadem się spóźnili i że goście głodni byli i obiad ful zestaw podano po godzinie , a ciasta beznadziejne ? macie może jakieś zdjęcia stołów z jedzeniem ?>na sałatki też narzekali że w salaterkach malutkich i bardzo mało ? proszę o szczerą odpowiedz ...bo nie wiem co myśleć..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
sala przepiekna jedzenie dobre ale jes jedna wada ostatnio bylam na weselu i Panstwo Mlodzi wzieli limuzyne i niestety ale kierowca byl albo po imprezie mocno skacowany albo mial ta prace gleboko w du*** ale gdy Panstwo Mlodzi wyszli z domu po blogoslawienstwie woleli sami sie przejsc do kosciola niz jechac z takim kierowca... miedzy innymi dlatego ze goscie chcieli zrobic sobie zdjecia na tle limuzyny a kierowca sobie spal za kierownica bo musial troche poczekac na Mlodych wsytd.I jeszcze byl niestosownie ubrany poniewaz mial tylko czapke fajna a tak to jasne spodnie ze sztruksu i jakas bluzke i na to marynarke... Masakra prezentowal sie "wspaniale"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Julka;),
Zadzwoń do właścicielki lub napisz maila. Odpowiadają dosyć szybko. Z telefonem troszkę gorzej,ciężko się dodzwonić.

Gorąco polecam przejechać się na salę i porozmawiać z właścicielką osobiście,obejrzeć salę przy okazji i dopytać szczegółowo o wszystko. Sympatyczna kobietka i przy okazji wszystkiego się dowiesz.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak to najlepsza sala bardzo mila oraz sympatyczna obsługa jedzenie pyszne bardzo dużo polecam jak najbardziej zespól system pozdrawiam
Cześć wam wszystkim, widze ze sala ,, Filip " cieszy sie bardzo duzym uznaniem, chciałabym tez tam wyprawić swoj bal wasalny, czy mogłybyście mi powiedzieć z jaką cena w tym roku trzeba sie liczyć od osoby??
a masz może jakieś zdjęcia sali??
ja mam na pazdziernik tego roku :)))

kkaska08@wp.pl
Dziewczyny to najlepsza sala !!!
i najlepszy wybor jakiego mozna dokonac ;)

uwierzcie ;)
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeżeli któraś z was ma,to pięknie prosiłabym o zdjęcia ciast i tortu. Sama mam tam mieć wesele,ale jestem ciekawa jak to wygląda :) Czy z tortem (wygląd) można coś negocjować,czy każdy jest taki sam?

slubne2709@gmail.com
Cześć wam, interesuje mnie jedna kwestia, odnośnie wystrojenia sali, w cenie?? czy trzeba dopłacić, np. za kwiaty itd?? Bo w niektórych salach jak się dowiadywałam trzeba dopłacić np. 10 zł od osoby.
Sala jest idealna na taka ilosc osob ja mialam na 80 i bylo ok. Oczywiscie ze musisz wliczyc siebie i męża tak samo orkiestre jak i kamerzyste. Jesli chodzi o dzieci to juz uzgadniasz z Pania Bożena osobiscie. Ja mialam 10- cioro dzieci i placilam za nie jak za 5 doroslych osób.
Powiedzcie mi czy sala jest dobra na ok 65 osób?? Siebie też trzeba wliczyć w cene?? orkiestre?? dzieci?? Bo zastanawiam sie własnie jak trzeba wszystko liczyć. Dziękuje i pozdrawiam;)
180 zl to cena z poprawinami. Ciasta sa w menu i tort weselny masz gratis. Dodatkowo wykupujesz sobie np udziec czy jakies tam inne mieso , piwo na drugi dzien itp .. . http://www.filip-oslonino.pl/menu/ zreszta tu w menu masz wszystko napisane co jest dodatkowo platne :).
Cześć wam dziewczyny, 180 zł to cena z poprawinami?? I co jeszcze do tego trzeba wliczyc??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sala Filip daje ci ciasto tylko w dniu twojego slubu i poprawin ;] . Ja na polterabent w wlasnym zakresie zakupywalam ciasta. Malo gdzie spotkałam sie z tym zeby sala dawała ciasta na polter.
Mam pytanie, odnośnie ciast, dostajecie jakieś na porterabent od filipa?? ponieważ pytałam sie w innych salach i niektóre dają.
ja placilam 180 zl :) a podpisywalam dwa lata temu :)

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Ola - ocena (3 odpowiedzi)

Cudowna szkoła, wytłumaczenia i spokojne jazdy. Przeniosłam się z innego osk do Tailor, brałam...

Darek - ocena (3 odpowiedzi)

Tak jak myślałem . Kolejny raz i wszystko idealnie. Polecam na 100% 10/10

do góry