Widok
W ten weekend miałam tam swoje wesele. Na nic nie można narzekać, jedzenia pełno, wszyscy mówili, że to aż przesada i bardzo smacznie, wręcz jak to powiedziała moja teściowa "wyśmienite". Nie byłam w stanie wszystkiego spróbować. Nie można narzekać na obsługę, to wspaniali ludzie, bardzo zgrani, kulturalni i mili dla gości, chodzą szybko jak mróweczki, ciągle uśmiech na twarzy, o wszystkim pamiętają. Nie ma co się przejmować opiniami innych, zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie pasuje. U mnie był tylko problem z pokojami bo to sezon i miałam piękną pogodę, więc było tam trochę wczasowiczów, na ostatnią chwilę musiałam załatwiać inny pensjonat, bo właścicielka za późno się do nich odezwała, najlepiej w ogóle samemu się tam przejechać i wszystko dopiąć na ostatni guzik. No i załatwiłam sobie dodatkowe oświetlenie od pana Macieja co dodało jeszcze większego uroku tej sali.
a jak z jedzeniem i obsługą wszystko było na czas podane ... bo zasłyszałam opinię ze z obiadem się spóźnili i że goście głodni byli i obiad ful zestaw podano po godzinie , a ciasta beznadziejne ? macie może jakieś zdjęcia stołów z jedzeniem ?>na sałatki też narzekali że w salaterkach malutkich i bardzo mało ? proszę o szczerą odpowiedz ...bo nie wiem co myśleć..
sala przepiekna jedzenie dobre ale jes jedna wada ostatnio bylam na weselu i Panstwo Mlodzi wzieli limuzyne i niestety ale kierowca byl albo po imprezie mocno skacowany albo mial ta prace gleboko w du*** ale gdy Panstwo Mlodzi wyszli z domu po blogoslawienstwie woleli sami sie przejsc do kosciola niz jechac z takim kierowca... miedzy innymi dlatego ze goscie chcieli zrobic sobie zdjecia na tle limuzyny a kierowca sobie spal za kierownica bo musial troche poczekac na Mlodych wsytd.I jeszcze byl niestosownie ubrany poniewaz mial tylko czapke fajna a tak to jasne spodnie ze sztruksu i jakas bluzke i na to marynarke... Masakra prezentowal sie "wspaniale"
Julka;),
Zadzwoń do właścicielki lub napisz maila. Odpowiadają dosyć szybko. Z telefonem troszkę gorzej,ciężko się dodzwonić.
Gorąco polecam przejechać się na salę i porozmawiać z właścicielką osobiście,obejrzeć salę przy okazji i dopytać szczegółowo o wszystko. Sympatyczna kobietka i przy okazji wszystkiego się dowiesz.
Pozdrawiam
Zadzwoń do właścicielki lub napisz maila. Odpowiadają dosyć szybko. Z telefonem troszkę gorzej,ciężko się dodzwonić.
Gorąco polecam przejechać się na salę i porozmawiać z właścicielką osobiście,obejrzeć salę przy okazji i dopytać szczegółowo o wszystko. Sympatyczna kobietka i przy okazji wszystkiego się dowiesz.
Pozdrawiam
180 zl to cena z poprawinami. Ciasta sa w menu i tort weselny masz gratis. Dodatkowo wykupujesz sobie np udziec czy jakies tam inne mieso , piwo na drugi dzien itp .. . http://www.filip-oslonino.pl/menu/ zreszta tu w menu masz wszystko napisane co jest dodatkowo platne :).