Widok

Sala weselna RESTAURACJA KASZUBSKA Kosakowo - proszę o opinie.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy miała któraś z Was wesele bądź była gościem u kogoś na imprezie w restauracji Kaszubskiej w Kosakowie ponieważ planuje tam wesele i szukam opinii na ich temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nikt nie był tam na weselu ani nie wyprawiał tam żadnej innej uroczystości?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hallo?
byłem jest super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Darku a kiedy byłeś tam na weselu?
witam, organizujemy tam wesele w przyszłym roku, widzę, że był tam Pan na jakimś weselu w związku z tym moje pytanie: jak się udała zabawa? czy jakby osobne sale nie wpływały na to, że goście nie mieli ochoty na zabawę? i jak jedzenie? bardzo proszę o odpowiedź, bo strasznie się stresujemy razem z Narzeczonym:) pozdrawiam
My tam robimy wesele, ale nie sugerowaliśmy się żadnymi opiniami, tylko wystrojem, ceną i lokalizacją. Widziałam niedawno zdjęcia znajomego, miał tam wesele, pisał że ogólnie wszystko spoko, tylko z babką ciężko się dogadać, bo narzuca swoje widzimisię odnośnie dekoracji, układu stołów, swoje zespoły promuje itp. Ja w sumie nie wiem, bo nie widziałam się jeszcze z właścicielką więc nie mogę nic powiedzieć na ten temat, co prawda dostaliśmy wizytówki z zespołami, ale i tak mamy swój :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie :)
Wielkie podziękowania dla Restauracji Kaszubskiej w Kosakowie za pomoc w zorganizowaniu Wesela 24.05.2014. Było naprawdę cudownie. Sala ślicznie wystrojona tak jak zresztą zostało nam to obiecane w trakcie podpisywania umowy. Właścicielką restauracji bardzo mila i konkretna. Obsługa w trakcie wesela bez zarzutów - naprawdę super bez zarzutów i do tego bardzo miła. Jedzenie wyśmienite i bardzo ładnie podane. Ciasta i Tort Weselny zamówione w restauracji Bardzo Dobre. Dodatkowa atrakcja tj. Płonąca Szynka wyśmienicie podana i bardzo dobra. Zorganizowane Wesele przerosło nasze oczekiwania. Szkoda ze Ta jedyna noc w życiu tak szybko zleciała. Pozdrowienia i jeszcze raz wielkie podziękowania dla Właścicielki oraz całej obsługi w szczególności dla Bartka i Adriana. Bawiliśmy się naprawę super i nigdy nie zapomnimy tych chwil. Wszystkim zainteresowanym gorąco polecamy Restauracje Kaszubska w Kosakowie. Link ze skrótem z wesela: http://www.youtube.com/watch?v=-UKRC-6oSgU

:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Super teledysk!! Sala również pięknie przystrojona!! (Ja nie mogę zdecydować się na kolor - ale białe kwiaty również pięknie wyglądają!) A czy ciasta (wychodzi 250g na osobe) nie było za mało? Bo nie wiemy, czy domówić... i co z owocami, kupowaliście 'swoje'?
Super teledysk, pięknie wyglądaliście i widać, że zabawa była przednia. Cieszę się, że mogłam mieć choć niewielki udział w oprawie tego Dnia. Życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!
Pozdrawiam - Ela, kwiaciarnia Laella, Kosakowo ul. Żeromskiego 36
image
image
2016 organizowalismy wesele, polecamy pod kazdym wzgledem
witam,
Chce zorganizować tam wesele w 06 2017 ? Rozumiem, że jakość jedzenia i obsługi jest godna polecenia ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry