Widok
Sala weselna, a ozdoby
Mój ślub 24.07.2010 r USC - Harnaś w Sopocie
Ja to jestem chyba jakas nienormalna!! Zarezerwowałam sobie góralską chate, bo stwierdziłam ze będzie fajny ciepły klimacik :) przeglądam teraz wystroje sal weselnych i podoba mi się wszystko co nowoczesne tj. kwiaty w wodzie świeczki koraliki , kryształki itp. i ma sie to nijak do mojej góralskiej chaty :( Zaczęłam ie zastanawiac czy nie powinnam myślec o innej sali restauracji czy chotelu. Juz sama nie wiem!! Normalnie zaraz zaczne panikować. Powiedzcie dziewczyny co mam robic???!!!
Ja to jestem chyba jakas nienormalna!! Zarezerwowałam sobie góralską chate, bo stwierdziłam ze będzie fajny ciepły klimacik :) przeglądam teraz wystroje sal weselnych i podoba mi się wszystko co nowoczesne tj. kwiaty w wodzie świeczki koraliki , kryształki itp. i ma sie to nijak do mojej góralskiej chaty :( Zaczęłam ie zastanawiac czy nie powinnam myślec o innej sali restauracji czy chotelu. Juz sama nie wiem!! Normalnie zaraz zaczne panikować. Powiedzcie dziewczyny co mam robic???!!!
przede wszystkim wziąć się w garść i poważnie zastanowić nad tym co jest dla ciebie ważniejsze: klimat lokalu czy możliwość udekorowania go pierdołkami :) przecież w takim stylowym miejscu też można zadbać o delikatne dekoracje z gustem, pytanie czy ty do szczęścia musisz mieć dekoracje które tak ci się podobają jak oglądasz te inne strony? bo jeśli tak to faktycznie zmień lokal - mówię poważnie bo jeśli potem będziesz z tego powodu nieszczęśliwa to po co to? albo będziesz chciała na siłę nie daj boże zrealizować pomysły w tym miejscu gdzie coś kompletnie pasować nie będzie; grunt to zdecydowanie i trzeźwa decyzja oraz priorytety, powodzenia :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych