Widok
cześć wszystkim Forumkom samym załatwiającym sprawy weselne. Moja połowa nie to że nie chce, po prostu nie ma czasu. A ja wszystko mam pozapisywane co, gdzie, kiedy i sobie po woli załatwiam. Bez brzęczenia nad uchem, tak jak chcę i tylko ode mnie to zależy jak co bedzie wyglądało. Akurat mnie to odpowiada.
A wracając do prośby to piękna sala , z dużym zapleczem kuchennym, czystym, nowoczesnym, świetnymi kucharkami jest w pensjonacie Rewa w Rewie.
Ja mam tam swoje weselicho 3 września i podpatrzyłam wcześniej jak to jest przygotowane to nogi się od pomysłów i cudności na stołach ugięły a do tego czarny marmurowy kominek na sali, ogromne kryształowe lustro na jednej ze ścian, piękna podłoga, identyczne miękkie krzesła, bialutkie lub ercu firanki, mebla skórzane z boku dla starszych zmęczonych gości, a u góry pokoiki dla przyjezdnych. Po odbu stronach pensjonatu Morze lub zatoka. plac zabaw dla dzieci i wielki taras na dworzu dla gości weselnych np na dymka.
Rewewlacja!!!
polecam
Pasadena
A wracając do prośby to piękna sala , z dużym zapleczem kuchennym, czystym, nowoczesnym, świetnymi kucharkami jest w pensjonacie Rewa w Rewie.
Ja mam tam swoje weselicho 3 września i podpatrzyłam wcześniej jak to jest przygotowane to nogi się od pomysłów i cudności na stołach ugięły a do tego czarny marmurowy kominek na sali, ogromne kryształowe lustro na jednej ze ścian, piękna podłoga, identyczne miękkie krzesła, bialutkie lub ercu firanki, mebla skórzane z boku dla starszych zmęczonych gości, a u góry pokoiki dla przyjezdnych. Po odbu stronach pensjonatu Morze lub zatoka. plac zabaw dla dzieci i wielki taras na dworzu dla gości weselnych np na dymka.
Rewewlacja!!!
polecam
Pasadena
A ja bylam w zeszlym roku na weselu w Luzinie (przy obwodnicy). Panny Mlodej mama zajmuje sie zawodowo cateringiem stad potrzeba udostepnienia zaplecza kuchennego. Fakt,ze byl podzial sal (tzn.jedna do tanca druga do jedzenia), ale z tego co wiem to innej sali nie znalezli,a wesele mieli spore (ok.100osob). Obok sa domki, w ktorych mozna polozyc gosci. Pozdrawiam
Oj... był już nie jeden watek na ten temat..przeszukaj dobrze historie (wiem bo sama pisałam - nawet podawałam telefony
Tak w skrócie to:
Sala na ogródkach w polankach- na około 100 osób- cena 1200 bez naczyń
Sala w domu kultury na Zaspie - na około 10o osób - koło 1200 z naczyniami
Sala w domu kultury na Przymorzu - na około 80 osób - bardzo ładna, 1200 zł z naczyniami i obrusami
Sala w domu kultury na Oruni - a ak na prawde 2 małe sale- jdna do jedzenie jedna do tańczenia
Dom kultury w Małym Kacku - na około 80 osób 1000 zł bez niczego
Sala w szkole w Orłowie - rewelacyjna przestronna kuchnia, bardzo ładna zastawa, blisko morza jedynu szkopoł - plastikowe krzesła
Sala w Baninie - a wąłściwe nie sala a cały "dom weselny"
Tak w skrócie to:
Sala na ogródkach w polankach- na około 100 osób- cena 1200 bez naczyń
Sala w domu kultury na Zaspie - na około 10o osób - koło 1200 z naczyniami
Sala w domu kultury na Przymorzu - na około 80 osób - bardzo ładna, 1200 zł z naczyniami i obrusami
Sala w domu kultury na Oruni - a ak na prawde 2 małe sale- jdna do jedzenie jedna do tańczenia
Dom kultury w Małym Kacku - na około 80 osób 1000 zł bez niczego
Sala w szkole w Orłowie - rewelacyjna przestronna kuchnia, bardzo ładna zastawa, blisko morza jedynu szkopoł - plastikowe krzesła
Sala w Baninie - a wąłściwe nie sala a cały "dom weselny"