Widok

Sale weselne - Orfeusz, Orchidea, Rajski ogród - proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam. Czy ktoś mógłby pomóc i podzielić się opinią w/w sal? W przyszłym roku planujemy z narzeczonym wziąć ślub. Po wstępnych ustaleniach zamierzamy wyprawić wesele w.jednej z tych sal. Niestety nikt z naszej rodziny/ znajomych nie miał tam żadnej imprezy i nie wiemy czego się spodziewać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polchowo hippika

Witam ja również mam problem podoba mi się.sala w pensjonacie hippika w polchowie ale nikt nie był i nie wiadomo jak tam jest z jedzemi.

Orchidea

Ja miałam wesele w Orchidei w czerwcu 2014 - generalnie byliśmy bardzo zadowoleni z jedzenia (dużo pozmienialiśmy w menu, wyrzuciliśmy wszystkie galarety, bo mieli ich dużo), daliśmy się namówić na indyka dodatkowo i to był strzał w 10, wszyscy goście chwalili. Jedynie co to mieliśmy 2 gości, ze specjalnym menu (wege) i niestety dość późno dostali posiłek, mimo, że prosiliśmy (ale to dowiedzieliśmy się od nich po weselu).
No i dekorację kwiatami na sali mieliśmy swoją, bo moim zdaniem od nich była droga (już nawet nie pamiętam), ale bez problemu mieliśmy od nich organzę w wybranym kolorze na stole i wypożyczone świeczniki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
słyszałam, że w tym lokalu menadżerka jest ciężka co do rozmów...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Owszem, pani Maryla jest specyficzna, ale jednocześnie bardzo konkretna i zna się na tym co robi.
My wiedzieliśmy co chcemy, co nie i poradziliśmy sobie z trajkotem pani menadżerki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam hippikę z całego serca w zeszła sobotę miałam tam wesle :)
Ja bylam kilka razy jako gosc w Rajskim ogrodzie. Jedzenie bardzo dobre, duzo miejsca. Przepiekny ogrod, plac zabaw dla dzieci. Jedyny minus to troche sliska podloga, ale nikt sie nie przewrocil, jednak trzeba uwazac przy tancach.
My mamy w 2016 wesele w orchidei. Pani Marylka bardzo konkretna osoba, wszystko mozna dogadac super :) i targowac sie mozna :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry