Widok

Sales Force tajemniczy klient

czy ma ktoś doświadczenie z firmą sales force w ramach pracy tajemniczego klienta? czy jest to sprawdzona firma, jak wyglądają formalności i płaca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam doświadczenie z inną firmą, ale myślę, że wyglądać to będzie dosyć podobnie. Jest to fajne zajęcie, jako uzupełnienie stałego etatu. Ja po kilku badaniach zrezygnowałem. Nie lubię odwalać fuszery a rzetelna papierologia do badania zajmowała za dużo czasu w proporcji do pieniędzy, jakie płacili (20-50 zł za badanie). Do tego kwestia mobilności: nie uśmiechało mi się jeździć na badania np. z Wrzeszcza do Chyloni, za które miałem dostać 30 zł. Gdybym akurat miał tam Klienta - to inna sprawa. Ale specjalnie? Nieopłacalnie. Zatem zakładając, że ograniczasz sobie teren badań do okolicy zamieszkania czy miejsca stałej pracy, ilość zleceń będzie niewielka. Szczęście, jeśli trafi się 1-2 w tygodniu.
Wiadomo, że nawet te parędziesiąt zł piechotą nie chodzi, ale wyżyć z tego nie sposób.
Jednak kluczowy dla mnie był argument czasu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej odpowiedzialas moze na to ogloszenie??
Czy odpowiedziałaś na ofertę? Chcieli od ciebie skan dowodu osobistego? Dają teraz nowe oferty ,ktoś miał z nimi do czynienia? To poważna oferta,czy wyłudzją dane osobowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Ja wysłałem skan dowodu, kontakt się urwał. Chyba jutro odwiedzę komisariat. Oprócz tego wysłałem jakiś przelew do banku za otwarcie konta, niby w przelewie zwrotnym miałem dostać numer audytora...
Ktoś otworzył rachunek na skan twojego dowodu a przelew posłużył do uwierzytelnienia. Jeżeli do tej pory nie byłeś obciążony kredytem, to już jesteś.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tak samo dałem się oszukać, nigdy bym nie pomyślał, że można wziąść pożyczkę na skan czyjegoś dowodu, kiedys brałem chwilówkę i najpierw do mnie dzownili żeby potwierdzic dane... też zgłoszę to na policję...
Absolutnie nie dawać skanu dowodu osobistego i nie przelewać żadnych pieniędzy. mam już wziętych kilka chwilówek na otwarte w roznych bankach konta, które de facto nie ja otwierałem.Zrobiłem 3 przelewy pod pretekstem otwarcia rachunku audytorskiego. Sprawa jest już zgłoszona na Policji. Obecnie na własną rękę chodzę po bankach i zamykam otwarte nie przeze mnie konta. Piszę po to żeby ostrzec innych.
ehh ludzie są naiwni...Rozumiem, że potrzebujecie pracy, ale bez przesady myślcie trochę, za nim w coś się wpakujecie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pawle mam pytanie, czy udało Ci się wszystko wyprostować bez większych konsekwencji ? Chodzi mi o to czy nie zostałeś obciążony jakimiś opłatami ? Jestem niestety w identycznej sytuacji i nie wiem jak to się rozwinie ..
ja zgłosiłem sprawe na policje , a do wszystkich chwilowek z ktorych przyszly mi wezwania do zaplaty dzwonilem i na razie windykacja jest wstrzymana dopoki sie sprawa toczy w prokuraturze,
jak wyglada sprawa u Ciebie ??
Witam, siedze w tym samym g....e . Napiszcie jak wam sie rozwinela sytuacja. Sprawa tez zgłoszona na policji ale co to daje.
To nie Ty tylko złodziej nabrał kredytów więc banki/parabanki powinni ścigać złodzieja a nie Ciebie. Wogóle nie powinno być tak że ktoś się przejmuje że siedzi " w jakimś g.."
Kiedy ktoś w końcu zrobi porządek w tym kraju żeby to obywatel był chroniony a nie złodziej???

Inne tematy z forum Praca

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

do góry