Widok
do Yasmine87
dzięki,
widzę że muszę się tam wybrać bo z tego co tu przeczytałam co prawda w innym wątku, że masz już swój pierwszy typ sukienki, jak dużo innych poszukiwaczek, też juz bym tak chciała.......:):) bo bym przynajmniej wiedziała w czym mi do twarzy i czego szukać..
a tak mniej więcej możesz mi powiedzieć jaki masz fason sukienki??
dzięki,
widzę że muszę się tam wybrać bo z tego co tu przeczytałam co prawda w innym wątku, że masz już swój pierwszy typ sukienki, jak dużo innych poszukiwaczek, też juz bym tak chciała.......:):) bo bym przynajmniej wiedziała w czym mi do twarzy i czego szukać..
a tak mniej więcej możesz mi powiedzieć jaki masz fason sukienki??
przymierzając suknie zdecodawałam ze napewno bedzie ona w calosci.....dwie własnie w Aspenie są w ktorych czuje sie cudnie hehe.....moze bedzie bajkowy slub;) a ogolnie jedna z nich ma w sobie troszke koronki duzo tiulu...slicznie sie układa przez to ...sadze ze ja wybiore ale orientacyjnie jeszcze gdynia ale choc pewnie wroce po ta sukienke.....sliczna...eh nie moge sie doczekac....ale powiem szczezrze ze jak przymierza sie tyle pieknych sukienek ciezko sie zdecydowac na jedna.....eh
dziękuję dziewczyny za swoje pozytywne wrażenia, jak tak teraz patrzałam na stronkę Aspeny to widziałam bo dajże naprawdę dużą przymierzalnię, szkoda tylko ,że nie mają jeszcze zdjęć bo bym sobie chociaż obejrzałam co tam takiego mają, żeby miała na jutro jakieś typy sukienek.......już nie mogę się doczekać ...
będą to moje pierwsze podchody..;)..
będą to moje pierwsze podchody..;)..
ASPENA>>>ASPENA!!!! POLECAM...
dziewczyny,byłam tam wczoraj, pani włascielka przesympatyczna,profesjonalne podejscie do klientki, weszłam i wyszłam juz z podpisaną umową,ceny rewelacyjne a suknie poprostu WYPAS!!!!!!!!!!:D
NO I TA WIELKA PRZYMIERZALNIA<<
czułam sie tam jak ksiezniczka:D
naprawde polecam ,tym bardziej,ze kroje sukien niepowtarzalne....
...no i wybrałam taka o,ktorej nawet mi sie nie sniło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny,byłam tam wczoraj, pani włascielka przesympatyczna,profesjonalne podejscie do klientki, weszłam i wyszłam juz z podpisaną umową,ceny rewelacyjne a suknie poprostu WYPAS!!!!!!!!!!:D
NO I TA WIELKA PRZYMIERZALNIA<<
naprawde polecam ,tym bardziej,ze kroje sukien niepowtarzalne....
...no i wybrałam taka o,ktorej nawet mi sie nie sniło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co prawda jeszcze sie nie zdecydowałąm na kupno u nich sukienki, ale szczerze to sukienki mają ładne i nie oklepane ,
pisałam już w innym wątku , że przymierzałam u nich w sobotę i dałam sobie czas do końca tygodnia na podjęcie decyzji, ale jak tak teraz oglądam te sukienki na ich stronce to wybiorę raczej 40.
(bo mam dylemat pomiędzy 25 a 40,)...
co o nich sądzicie, dziewczyny??
pisałam już w innym wątku , że przymierzałam u nich w sobotę i dałam sobie czas do końca tygodnia na podjęcie decyzji, ale jak tak teraz oglądam te sukienki na ich stronce to wybiorę raczej 40.
(bo mam dylemat pomiędzy 25 a 40,)...
co o nich sądzicie, dziewczyny??
Renka, ja mam ślub 5 lipca a pierwszą przymiarkę 26 maja, wierzę , że napewno zdążą dopasować:):)
Apropo twojej pierwszej przymiarki to nie jest wogóle za późno , praktycznie masz 2 miesiące na korekty sukni. Powinaś być napewno spokojna ta pani dawała wrażenie, że zna się na fachu...
Renka głowa do góry, jeśli masz wątpiwości to umów się z panią na wcześniejszy odbiór.:):)
Niewiem, ale ja bym termin przymiarki zostawiła tak jak jest.
Apropo twojej pierwszej przymiarki to nie jest wogóle za późno , praktycznie masz 2 miesiące na korekty sukni. Powinaś być napewno spokojna ta pani dawała wrażenie, że zna się na fachu...
Renka głowa do góry, jeśli masz wątpiwości to umów się z panią na wcześniejszy odbiór.:):)
Niewiem, ale ja bym termin przymiarki zostawiła tak jak jest.