Widok

Salon Aspena

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy wiecie coś więcej dziewczyny o Salonie Aspena w Wejherowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up. mysiaz13
up dla n.i.u.n.i.a
up:) dla n.i.u.n.i.a
ja się zdecydowałam na szycie i w czwartek jadę po odbiór...
Pati ja też wybrałam 14 ale ostatecznie zdecydowałam się na 9:) jestem dość szczupła i mam bardzo wystające kości obojczykowe:( ale moja też jest piękna;) a szyjecie czy wypożyczacie?? Teraz jest promocja na szycie 10% taniej:)

Heh jutro jadę na pierwszą przymiarkę do Aspena... Mam nadzieję że wszystko będzie ok ;-)

zapomniałam, że pozycja 14 na ich stronie jest nie aktualna ponieważ zauważyłam , że zmienili galerię, są o niebo lepsze... przynajmniej moja sukienka super wygląda, bo wcześniej tak nie zachwycała co w rzeczywistości...
Pozdrawiam:):)
alias21 napisał(a):

> a jaką sukienkę wybrałaś ??:)
>

mój model to 78-08
wybrałam model sukienki koronkowej , na ich stronce to model pod pozycją 14, naprawdę czuję się piękna.
a jaką sukienkę wybrałaś ??:)

Jestem już po pierwszej przymiarce mojej wymarzonej sukienki, jestem zachwycona,wszystko ładnie pasowało i leżało, jeszcze tylko mała korekta długości i moge sukienkę zabrać do domu.
pozdrawiam
A ile tak srednio trzeba tam za suknienke zapłacicć ??? nowa :)

Tak, tyle co pamietam, to mają bolerka zimowe, krótkie ocieplane z miśkiem (czy tam z marabutem, nie pamiętam) oraz długie , podobnie wykończone. Mnie się podobały.
Kochane a czy dostanę tam jakieś zimowe bolerka? Czy wpadły wam w oko.

ASPENA SUPER! Byłam tam jak szłam do BJ mierzyć bolerko, suknie śliczne, nie wiedziałabym, którą wybrać! Swoja suknię już mam od miesięcy ale jak bym nie miała poszłabym tam na 100%

mam pytanie ile płacicie za uszycie sukni w Aspenie na tzw. pierwsze wypożyczenie :)?

Poleczka, ja jestem zadowolona z Aspeny i będę polecać ,bo moją wymarzoną właśnie mam od nich, zapewne coś dla siebie znajdziesz. :):) Piszę tak, nie dlatego żeby reklamować ten salon ale dlatego że jestem pod wrażeniem sukienek.
dobre pytanie :) jak tak siedzę przy komputerze to jestem w nim zakochana :) ale nie wiem co się wydarzy jak wybiorę się do Aspeny i pomierzę sukienki :) ale generalnie chyba to ta :)

poleczka: zapewne zdążą , decydujesz się na model ten tiulowy z dodatkami różowymi, jeśli dobrze kojarzę, czy masz coś jeszcze na oku?
patii i renka :) hmm a ja tez mam ślub 30 sierpnia i dopiero ostatecznie na sukienkę zdecyduję się w przyszłym tygodniu :) hmm teraz mnie strach obleciał czy zdążą ją uszyć?

do góry