Widok

Salon Aspena

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy wiecie coś więcej dziewczyny o Salonie Aspena w Wejherowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:)
dziewczyny co sądzicie o tych dwóch moich modelach....:):)?
Poradźcie mi, tak na wasze oko.... w sumie, lepiej się czułam w ekry...
up??

Witam,
Widzę ,że Aspena zmieniła galerię nie mają ponumerowanych fotek - proszę dziewczyny o wasze opinie o wybranych przez mnie sukienek pozycja 14 i 21...... mam ciężki orzech do zgryzienia, dziś znowu je mierzyłam i znowu nic, byłam pewna , że dziś się zdecyduję a tu ZONK...
zdecydowanie 21 :)))

wklej fotki:)

demolka ale nie wiem jak ja je mam wkleić, nie umieszczałam jeszcze zdjęć na necie... prosze o pomoc:):)
dzięki
up
Witam
dziewczyny, mam już swoją wymarzoną sukienkę wybraną, sukienka cudna zdecydowałam się na model ekry z salonu ASPENA , odbiór mam pod koniec maja, nie moge się już jej doczekać.
Polecam zdecydowanie ten salon w Wejherowie , inne w Weju mnie jakoś nie urzekły.:):)
patii74 a kiedy masz slub??? ja mam w 30 sierpnia a pierwsza przymairka w czerwcu....nie jest to za pozno na 1 przymairke????:)
patii74 a kiedy macie slub????? ja 30sierpien a pierwsza przymairka sukni w czerwcu;) czy to oby przypadkiem nie jest za pozno???:)???????
Renka, ja mam ślub 5 lipca a pierwszą przymiarkę 26 maja, wierzę , że napewno zdążą dopasować:):)
Apropo twojej pierwszej przymiarki to nie jest wogóle za późno , praktycznie masz 2 miesiące na korekty sukni. Powinaś być napewno spokojna ta pani dawała wrażenie, że zna się na fachu...
Renka głowa do góry, jeśli masz wątpiwości to umów się z panią na wcześniejszy odbiór.:):)
Niewiem, ale ja bym termin przymiarki zostawiła tak jak jest.
Do renki,
I jak tam renko, przesunełaś datę pierwszej przymiarki??
patii i renka :) hmm a ja tez mam ślub 30 sierpnia i dopiero ostatecznie na sukienkę zdecyduję się w przyszłym tygodniu :) hmm teraz mnie strach obleciał czy zdążą ją uszyć?

poleczka: zapewne zdążą , decydujesz się na model ten tiulowy z dodatkami różowymi, jeśli dobrze kojarzę, czy masz coś jeszcze na oku?
dobre pytanie :) jak tak siedzę przy komputerze to jestem w nim zakochana :) ale nie wiem co się wydarzy jak wybiorę się do Aspeny i pomierzę sukienki :) ale generalnie chyba to ta :)

Poleczka, ja jestem zadowolona z Aspeny i będę polecać ,bo moją wymarzoną właśnie mam od nich, zapewne coś dla siebie znajdziesz. :):) Piszę tak, nie dlatego żeby reklamować ten salon ale dlatego że jestem pod wrażeniem sukienek.
mam pytanie ile płacicie za uszycie sukni w Aspenie na tzw. pierwsze wypożyczenie :)?

ASPENA SUPER! Byłam tam jak szłam do BJ mierzyć bolerko, suknie śliczne, nie wiedziałabym, którą wybrać! Swoja suknię już mam od miesięcy ale jak bym nie miała poszłabym tam na 100%

Kochane a czy dostanę tam jakieś zimowe bolerka? Czy wpadły wam w oko.

do góry