Widok

Salon Aspena

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy wiecie coś więcej dziewczyny o Salonie Aspena w Wejherowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do renki,
I jak tam renko, przesunełaś datę pierwszej przymiarki??
Renka, ja mam ślub 5 lipca a pierwszą przymiarkę 26 maja, wierzę , że napewno zdążą dopasować:):)
Apropo twojej pierwszej przymiarki to nie jest wogóle za późno , praktycznie masz 2 miesiące na korekty sukni. Powinaś być napewno spokojna ta pani dawała wrażenie, że zna się na fachu...
Renka głowa do góry, jeśli masz wątpiwości to umów się z panią na wcześniejszy odbiór.:):)
Niewiem, ale ja bym termin przymiarki zostawiła tak jak jest.
patii74 a kiedy macie slub????? ja 30sierpien a pierwsza przymairka sukni w czerwcu;) czy to oby przypadkiem nie jest za pozno???:)???????
patii74 a kiedy masz slub??? ja mam w 30 sierpnia a pierwsza przymairka w czerwcu....nie jest to za pozno na 1 przymairke????:)
Witam
dziewczyny, mam już swoją wymarzoną sukienkę wybraną, sukienka cudna zdecydowałam się na model ekry z salonu ASPENA , odbiór mam pod koniec maja, nie moge się już jej doczekać.
Polecam zdecydowanie ten salon w Wejherowie , inne w Weju mnie jakoś nie urzekły.:):)
up
demolka ale nie wiem jak ja je mam wkleić, nie umieszczałam jeszcze zdjęć na necie... prosze o pomoc:):)
dzięki
wklej fotki:)

zdecydowanie 21 :)))

Witam,
Widzę ,że Aspena zmieniła galerię nie mają ponumerowanych fotek - proszę dziewczyny o wasze opinie o wybranych przez mnie sukienek pozycja 14 i 21...... mam ciężki orzech do zgryzienia, dziś znowu je mierzyłam i znowu nic, byłam pewna , że dziś się zdecyduję a tu ZONK...
up??
dziewczyny co sądzicie o tych dwóch moich modelach....:):)?
Poradźcie mi, tak na wasze oko.... w sumie, lepiej się czułam w ekry...
:)
Co prawda jeszcze sie nie zdecydowałąm na kupno u nich sukienki, ale szczerze to sukienki mają ładne i nie oklepane ,
pisałam już w innym wątku , że przymierzałam u nich w sobotę i dałam sobie czas do końca tygodnia na podjęcie decyzji, ale jak tak teraz oglądam te sukienki na ich stronce to wybiorę raczej 40.
(bo mam dylemat pomiędzy 25 a 40,)...
co o nich sądzicie, dziewczyny??
Eluchna, dorobili się już nawet galerii , bo jeszcze pare dni temu nie było, co prawda ja się tam wybieram pojutrze ale zajrzę jeszcze do pozostałych salonów w Weju...aby mieć rozeznanie czy warto tam zostać...
www.aspena.com.pl
A macie dziewczeta strone internetowa tego salonu lub cosik?

up
Ja też byłam wczoraj w Aspen i przyznaję sukienki są bardzo ładne. Ja jednak swoją wymarzoną wybrałam w BJ.
Pozdrawiam

mi się także podobają ale opisałam to już w innym wątku...
do góry