Widok
Salon Beauty
Dziewczyny,
Szukam sukienki do slubu - na marzec 2009 i spodobaly mi sie dwie w salonie sunien slubnych Beauty we Wrzeszczu.
Szczerze mowiac nie mialam pojecia, ze on tam istnieje i nie moge znalezc wiele info o tym miejscu.
Macie jakies opinie o tym miejscu?
Obsluga wydaje sie mila, ale wiadomo - roznie bywa jak sie juz zlozy zamowienie
Szukam sukienki do slubu - na marzec 2009 i spodobaly mi sie dwie w salonie sunien slubnych Beauty we Wrzeszczu.
Szczerze mowiac nie mialam pojecia, ze on tam istnieje i nie moge znalezc wiele info o tym miejscu.
Macie jakies opinie o tym miejscu?
Obsluga wydaje sie mila, ale wiadomo - roznie bywa jak sie juz zlozy zamowienie
ja miałam z tamtąd suknię i jestem bardzo zadowolona panie są bardzo miłe i potrafią doradzić wybór jest duży ale warto iść kilka razy bo czasami nie ma wszystkich bo są wypożyczone albo w czyszczeniu. Szczerze polecam
Ślubne dekoracje.
Winietki,księgi ślubne, dekoracje kościoła, sali, wiązanki ślubne.
slubnedekoracje@op.pl
http://www.slubnedekoracje.com
Winietki,księgi ślubne, dekoracje kościoła, sali, wiązanki ślubne.
slubnedekoracje@op.pl
http://www.slubnedekoracje.com
popieram Anke też tam oglądałam sukienki i panie były naprawde przemiłe, a moja szwagierka pare lat temu chciała od nich kupić sukienke wybrałam model wpłaciła pieniążki no i stało się przypadkiem w Gdyni znalazła sukienke w której się zakochała, panie w beuty były tak wyrozumiałe że oddały pieniążki, więc super zachowanie:)
Bardzo fajny salon, nigdzie nie czułam się tak swobodnie jak tam, ta pani sprawiła, że czułam się najważniejsza :) właśnie tam wybrałam swoją suknię ale nie ze względu na atmosferę ale dlatego, że znalazłam tam swoją wymarzoną suknię :) i na dniach umówię się na zdjęcie miary :) PEŁEN PROFESJONALIZM!
Welon co będę miała nie jest jakiś super miękki ani twardy taki średni i daje taka fajną poświatę tak jakby się delikatnie świecił, pani powiedziała że nie będzie matowy jak inne welony, że ten co będę miała jest lepszy. Aha i będzie jednowarstwowy cięty z koła z malutkim haftem (taki kręcony szlaczek jak ja to mówię ;) do końca sukni bo póżniej tren będę miała podpięty na guziczek i nie chcę deptać po welonie :) moja mama nie jest przekonana do jednowarstwowego a ja jej że na sukni za dużo się dzieje tzn. są przecięcia sukni tak gdzie wstążka, gdzie kończy sie gorset i w połowie sukni krótszy materiał i jakbym miała dwuwarstwowy welon to chyba za dużo by tego było, co o tym sądzisz sylwiaagnieszka?
niom, właśnie dlatego ja będę miała 2 oddzielne welony, by nie było tego za dużo ;) Długi będę miała tylko do kościoła gdzie tren będzie luźno ciągnął się za mną, a krótszy na wesele by było wygodnie i żebym się nie poplątała w nim.
Wiem co to za poświata w welonie- bardzo ładnie to wygląda, niby welon jest skromny a jednak coś tam się mieni.
Najważniejsze by Tobie się podobało i żebyś czuła się w tym dobrze, moja mama też próbowała narzucić mi swoje zdanie :/ a przecież to mój dzień!!!
Wiem co to za poświata w welonie- bardzo ładnie to wygląda, niby welon jest skromny a jednak coś tam się mieni.
Najważniejsze by Tobie się podobało i żebyś czuła się w tym dobrze, moja mama też próbowała narzucić mi swoje zdanie :/ a przecież to mój dzień!!!