Widok

Salon Beauty

Wesele Wrzeszcz Górny Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
Szukam sukienki do slubu - na marzec 2009 i spodobaly mi sie dwie w salonie sunien slubnych Beauty we Wrzeszczu.
Szczerze mowiac nie mialam pojecia, ze on tam istnieje i nie moge znalezc wiele info o tym miejscu.
Macie jakies opinie o tym miejscu?
Obsluga wydaje sie mila, ale wiadomo - roznie bywa jak sie juz zlozy zamowienie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koloru jeszcze nie wybrałam, dopytam pani i wspólnymi siłami wraz z moją mamą wybierzemy kolor... biała albo śnieżno biała :) jak narazie chcę tą drugą ;) a co do modelu to nazywa się GABBY tylko tyle pani napisała mi na wizytówce.
byłam dzisiaj w Beauty i zamówiłam suknię Gala "Gabby" :) kolor biały taki normalny, jak mi się uda to wkleję zdjęcie ;) nawet mama zamówiła sobie tam suknię także dziś obie byłyśmy mierzone hehe 2 godziny tam spędziłyśmy... uff ale warto było :)
to chyba ta ;)
image
Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
image
kurcze zdjęcie c
oś nie chce wejsść :(
sylwiaagnieszka, tak to ta suknia zdjęcie z katalogu a ja chciałam wkleić z przymiarki ;)
suknia śliczna delikatna, niezwykle dziewczęca ;)
tylko że ja bym chyba zrezygnowała z tej wstążki- nie pasuje mi ona do całości
tak na nią patrzę i chyba też chciałam ją mierzyc ale pani powiedziała, ze nie będzie do mnie pasować bo za niska jestem...
ta wstązka będzie w jaśniejszym różu nie będzie się tak bardzo rzucać w oczy, mnie ta wstązeczka bardzo urzekła, właśnie takiej sukni szukałam z wyglądu lekkiej, w miarę możliwości zwiewnej i dziewczęcej :)
znowu próba

image
image
image
no nareszcie !!! udało mi się wkleić zdjęcie :) ta suknia ma trochę inny dół ale będzie wyglądałą tak jak w katalogu czyli koronka na wykończeniach dołu aha i w salonie był kolor ecru a ja będę miała białą :)
aha a ta wstążka będzie ciut niżej, dziś miałam zdjętą miarę i na swoją muszę niestety trochę poczekać...
a może podpowiecie mi jaki mam mieć welon? mam już pomysł ale chce zobaczyć czy Wasze zdanie pokryje się z moim ;)
welon mgiełka, bez zbędnych ozdóbek, trochę dłuższy niż tren lub taki do pupy :)
właśnie mgiełka, jak powiedziałam pani w salonie to nie wiedziała co to jest :-/ on jest jakiś szczególy czy co?
może pani w salonie nie znała tego pojęcia ;P
Czy jakiś szczególny i nietypowy to raczej on nie jest ;)
Ja też chcę mgiełkę- jeden długi na ślub i krótki na wesele.
Welon co będę miała nie jest jakiś super miękki ani twardy taki średni i daje taka fajną poświatę tak jakby się delikatnie świecił, pani powiedziała że nie będzie matowy jak inne welony, że ten co będę miała jest lepszy. Aha i będzie jednowarstwowy cięty z koła z malutkim haftem (taki kręcony szlaczek jak ja to mówię ;) do końca sukni bo póżniej tren będę miała podpięty na guziczek i nie chcę deptać po welonie :) moja mama nie jest przekonana do jednowarstwowego a ja jej że na sukni za dużo się dzieje tzn. są przecięcia sukni tak gdzie wstążka, gdzie kończy sie gorset i w połowie sukni krótszy materiał i jakbym miała dwuwarstwowy welon to chyba za dużo by tego było, co o tym sądzisz sylwiaagnieszka?