Widok

Salon Beauty

Wesele Wrzeszcz Górny Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
Szukam sukienki do slubu - na marzec 2009 i spodobaly mi sie dwie w salonie sunien slubnych Beauty we Wrzeszczu.
Szczerze mowiac nie mialam pojecia, ze on tam istnieje i nie moge znalezc wiele info o tym miejscu.
Macie jakies opinie o tym miejscu?
Obsluga wydaje sie mila, ale wiadomo - roznie bywa jak sie juz zlozy zamowienie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
suknia piękna :) mam pytanko czy w Beauty mozna nadla kupić staniki pod suknie ??
ania 23, dzięki, co do staników to nie wiem, rozmawiałam z panią o staniku i gdyby miały jakieś w salonie to pewnie pokazałyby mi :) więc myślę że nie maja :-/
niom, właśnie dlatego ja będę miała 2 oddzielne welony, by nie było tego za dużo ;) Długi będę miała tylko do kościoła gdzie tren będzie luźno ciągnął się za mną, a krótszy na wesele by było wygodnie i żebym się nie poplątała w nim.
Wiem co to za poświata w welonie- bardzo ładnie to wygląda, niby welon jest skromny a jednak coś tam się mieni.
Najważniejsze by Tobie się podobało i żebyś czuła się w tym dobrze, moja mama też próbowała narzucić mi swoje zdanie :/ a przecież to mój dzień!!!
nasza forumkowa specjalistka od welonów i dodatków, Chaberek, też poleca 2 oddzielne welony :D
Jaka jest różnica cenowa między kupnem a wypożyczeniem sukni w tym salonie?
:)
Niestety jest od 1 000 w górę ,ale salon i tak godny polecenia :)
Hej, a ile kosztuje szycie sukni w tym salonie?