Widok
Salon Elizabeth Passion - ktoś był?
Zamierzam się wybrać na poszukiwania sukni ślubnej. Salon Elizabeth w Gdyni wygląda bardzo "stylowo" ale nie wiem jak z cenami no i oczywiscie jak na żywo wyglądają suknie. Czy któraś z dziewcząt może była tam albo zamawiała sukienkę? Będę wdzięczna za podpowiedzi ;)
Dzięki dziewczęta!!!!! Znaczy się, ceny mnie nie powalą na wejściu ;) Oglądałam ich propozycje na stronie i naprawdę niektóre są genialne. Do Madonny też zamierzam wpaść, chociaż podobno ceny mają kosmiczne, a wiadomo, że przy ogólnie dużych kosztach ślubu i wesela każdy grosz się liczy. A wracając do EP - umawiałyście się na spotkanie czy można iść tam z marszu?
chciałam tam jechać dzwoniłam sie umowic ale babka miala taki foch w glosie i dala mi do zrozumienia ze chyba oszalalam ze chce sie umwoic na sobote dzwoniac w piatek, rozumiem ze maja zajete terminy ale mozna byc milszym, poza tym pierwszy raz szukałam sukni wiec nie wiedzialam ze trzeba dzwonic tydzien wczesniej, tak samo ave art - tam babka nie umiala sie skonkretyzowac czy moze mnie umowic czy nie, rozmaw2iajac ze mna gadala z jakas druga babka,jedna ze tak druga ze nie, a potem sieokazalo ze nie maja sukienek ktore maja na stronie, po tych doswiadczeniach skonczylam z pomyslem na odwiedzanie salonow z gdyni i bylam tylko w tych na gdansku..
mozliwe że trafiłyście na jakies dziwne panie.. w każdym razie mnie obsługiwała pani w okularach i jest świetna! Bardzo miła, cierpliwa i nic nie narzucająca. Wszystko pomogła mi dobrać w salonie i nie podważała mojego zdania (mam swoje dziwne wymagania) tylko próbowała tak doradzić, bym ja była zadowolona i żeby dodatki pasowały. Jestem po prostu zachwycona tym salonem!! Byłam w wielu salonach... w agnes, marietta, madonna.. na Śląsku kilka poodwiedzałam, ale z reguły sprzedawczynie nie przejawiały zbyt dużego zaangażowania.. Także polecam salon Elisabeth!!
Udało się! Pierwsze podejście i od razu zakończone pełnym sukcesem :) Salon mega elegancki, biało, czysto, duże przymierzalnie i w ogóle wizualnie bardzo przyjemnie. Mnie też obsługiwała pani w okularach - świetna! Nie narzucała się, chociaż zaproponowała kilka sukienek od siebie i muszę przyznać, że sama bym na nie nie zwróciła uwagi, a po przymierzeniu okazało się, że wyglądają całkiem fajnie. Tak więc sukienka zamówiona, a ja mogę się spokojnie zająć innymi przygotowaniami.