Widok

Salon Elizabeth Passion - ktoś był?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zamierzam się wybrać na poszukiwania sukni ślubnej. Salon Elizabeth w Gdyni wygląda bardzo "stylowo" ale nie wiem jak z cenami no i oczywiscie jak na żywo wyglądają suknie. Czy któraś z dziewcząt może była tam albo zamawiała sukienkę? Będę wdzięczna za podpowiedzi ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam, ja zamówiłam suknię w Elizabeth. Bardzo fajny salon, obsługa zorientowana co i jak. Zobaczymy jak efekty ich pracy, bo niedługo odbieram. Ceny ok. Oczywiście nowa kolekcja 2012 droższa, ale myślę, że spokojnie można znaleźć tę jedną jedyną sukienkę w granicach 2-3 tyś.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Sukienki naprawdę piękne i za przystępną cenę! Moja suknia ślubna z tego salonu wisi już w szafie i czeka na swój dzień :D
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja byłam i jakies te suknie kiczowate, ale salon ładny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13
Sukienki super, bardzo fajne, uważam, że lepsze niż w madonna
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dzięki dziewczęta!!!!! Znaczy się, ceny mnie nie powalą na wejściu ;) Oglądałam ich propozycje na stronie i naprawdę niektóre są genialne. Do Madonny też zamierzam wpaść, chociaż podobno ceny mają kosmiczne, a wiadomo, że przy ogólnie dużych kosztach ślubu i wesela każdy grosz się liczy. A wracając do EP - umawiałyście się na spotkanie czy można iść tam z marszu?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja poszłam z marszu, akurat miałam szczęście, że jedna babka była wolna. Ale zawsze lepiej się umówić - masz gwarancję, że dostaniesz tyle czasu ile będziesz potrzebować.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Suknie sliczne i cenowo ok. Bylam chwile wczesniej a Agnes i akurat te w moim stylu byly nawet tansze w EP, ale to pewnie nie jest regula. Obsluga super. Ja akurat umowilam sie na godzine, po mnie juz byla jakas dziewczyna ale przede mna nie, wiec lepiej sie umowic.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dzięki dziewczyny! Już się umówiłam. Trzymajcie kciuki, żeby mi się udało znaleźć cos zjawiskowego! Pozdrawiam!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hej,
salon jest piękny, tak samo kiecki ( ehh wiadomo mają swoją cenę ) ale co do obsługi to to jest jakas masakra ) . Ja miałam do czynienia z babką w ciemnych włosach - była bardzo niemiła i nachalna ( moze ma prowizje od kiecki?!)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
chciałam tam jechać dzwoniłam sie umowic ale babka miala taki foch w glosie i dala mi do zrozumienia ze chyba oszalalam ze chce sie umwoic na sobote dzwoniac w piatek, rozumiem ze maja zajete terminy ale mozna byc milszym, poza tym pierwszy raz szukałam sukni wiec nie wiedzialam ze trzeba dzwonic tydzien wczesniej, tak samo ave art - tam babka nie umiala sie skonkretyzowac czy moze mnie umowic czy nie, rozmaw2iajac ze mna gadala z jakas druga babka,jedna ze tak druga ze nie, a potem sieokazalo ze nie maja sukienek ktore maja na stronie, po tych doswiadczeniach skonczylam z pomyslem na odwiedzanie salonow z gdyni i bylam tylko w tych na gdansku..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13
Hmmm, w sumie to dziwne, bo ja 2 razy poszłam do Elizabeth Passion bez wcześniejszego umówienia się i zostałam obsłużona, a babki były bardzo miłe. Ale może mają kogoś nowego. Z drugiej strony w weekendy w salonach zawsze jest największy ruch.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też jestem w szoku. Poszłam z ulicy w sobotę i bez problemu, z uśmiechem mnie przyjęły. Nie mam zastrzeżeń
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
mozliwe że trafiłyście na jakies dziwne panie.. w każdym razie mnie obsługiwała pani w okularach i jest świetna! Bardzo miła, cierpliwa i nic nie narzucająca. Wszystko pomogła mi dobrać w salonie i nie podważała mojego zdania (mam swoje dziwne wymagania) tylko próbowała tak doradzić, bym ja była zadowolona i żeby dodatki pasowały. Jestem po prostu zachwycona tym salonem!! Byłam w wielu salonach... w agnes, marietta, madonna.. na Śląsku kilka poodwiedzałam, ale z reguły sprzedawczynie nie przejawiały zbyt dużego zaangażowania.. Także polecam salon Elisabeth!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
Udało się! Pierwsze podejście i od razu zakończone pełnym sukcesem :) Salon mega elegancki, biało, czysto, duże przymierzalnie i w ogóle wizualnie bardzo przyjemnie. Mnie też obsługiwała pani w okularach - świetna! Nie narzucała się, chociaż zaproponowała kilka sukienek od siebie i muszę przyznać, że sama bym na nie nie zwróciła uwagi, a po przymierzeniu okazało się, że wyglądają całkiem fajnie. Tak więc sukienka zamówiona, a ja mogę się spokojnie zająć innymi przygotowaniami.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry