Widok
Salon Marietta
Byłam wczoraj z kuzynką porozglądać się za suknią ślubną dla niej i byłyśmy min. w salonie Marietta i wisiały dokładnie te same suknie jak ja szukałam sukni dla siebie,a ślub brałam 2 lata temu!!!
Pani z salonu próbowała nam wmówić że to naj nowsza kolekcja!
Czy już naprawde nie ma uczciwych ludzi?!!!
Pani z salonu próbowała nam wmówić że to naj nowsza kolekcja!
Czy już naprawde nie ma uczciwych ludzi?!!!
Z tego co widze , to szukasz dobrej krawcowej i chcesz szyc sukienke , wiec po co lazisz po salonach i marudzisz . W tym momencie przesadzilas i ja osobiscie poczulam sie dotknieta , ze niby co - bzdury opowiadam , potraktowalas mnie jak klamczuche . Zreszta kazdy moze sam sie przekonac jak jest naprawde. Zarezerwowalam sobie do wypozyczenia nowiutka , bielutka suknie slubna z oferty na przyszly rok , a ty sobie gadaj co chcesz i zycze owocnych poszukiwan krawcowej , ktora sprosta twoim wymaganiom.
hmmm... nie wiem o co ci chodzi...
wcale cie tak nie potraktowałam! Wczytaj się od początku w to co napisałaś. Mogłam to inaczej odebrać. Jeśli nie wiesz jak , to tym lepiej, może niesłusznie tak to odebrałam.
A, że moje doznania wzrokowo-dotykowe zdominował widok wytartych pereł i szarych koronek to chyba zrozumiałe, że nie miałam ochoty doszukiwać się tam już niczego więcej..?
A chodzę po salonach bo sama nie wiem jeszcze jaką chcę suknię.
Ot i wszystko.
wcale cie tak nie potraktowałam! Wczytaj się od początku w to co napisałaś. Mogłam to inaczej odebrać. Jeśli nie wiesz jak , to tym lepiej, może niesłusznie tak to odebrałam.
A, że moje doznania wzrokowo-dotykowe zdominował widok wytartych pereł i szarych koronek to chyba zrozumiałe, że nie miałam ochoty doszukiwać się tam już niczego więcej..?
A chodzę po salonach bo sama nie wiem jeszcze jaką chcę suknię.
Ot i wszystko.
Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Alice -mężatka :-)