Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Salon zamnięty. wątek zamknięty Salon istniał do końca roku 2011. Czy ktoś wie, gdzie teraz pracuje Pani Kamila?
~Gość
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 stycznia 2012

Pani Kamila jest najlepsza! wątek zamknięty Pani Kamila to najlepsza fryzjerka jaką do tej pory spotkałam, rozumiemy się...
~Aśka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 października 2011

czy gruponowiczów traktują jak gorszy gatunek bo zapłacili połowę? wątek zamknięty Skorzystałam z usługi przedłużania rzęs wykupionej na Grouponie i był to...
~Beata
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 lipca 2011

Polecam wątek zamknięty Panią Kamilę polecila mi kolezana z pracy, która się u niej strzygła. Na...
~Basia
-

dodano: 14 maja 2011

Prezent dla Mamy z okazji Jej Święta wątek zamknięty Mama poprostu zachwycona, zapowiedziała, że będzie do salonu wracała....
~Marzena
1

dodano: 26 maja 2009

Aneta - opinia wątek zamknięty Profesjonalnie, dokładnie, czysto, solidnie....tak można powiedzieć o tym...
~Aneta
-

dodano: 28 stycznia 2011

DZIEKI GROUPON ;-) polecam goraco!!!! wątek zamknięty W pierwszym tygodniu stycznia skorzystalam z grouponu u p.Ani z przedluzania...
~Aga
-

dodano: 26 stycznia 2011

nie polecam :( wątek zamknięty Skorzystałam z usług salonu pierwszy raz - skorzystałam z oferty promocyjnej...
~zawiedziona
-

dodano: 26 stycznia 2011

Strzyżenie wątek zamknięty Poszłam do salonu z istną desperacją w oczach, dwanaście godzin wcześniej...
~M.
2

dodano: 27 lipca 2009

Rewelacyjna maszyna wątek zamknięty Jestem stala klientka salonu Nefretete. Pani Ania kilka miesiecy temu...
~Paulina
-

dodano: 5 października 2010

GORACO POLECAM !!! wątek zamknięty GORACO POLECAM !!! Jestem stala klientka od 3 lat i korzystam ze wszystkich...
~EWA
-

dodano: 30 września 2010

super salon wątek zamknięty Jestem stala klientka salonu. Korzystam zarowno z uslug fryzjerskich (u Pani...
~Kasia
-

dodano: 30 września 2010

Chiński nóż - spełnienie marzeń! wątek zamknięty Wyszukałam Salon Nefretete po godzinach spędzonych w necie, przyjęła mnie...
~Agata
-

dodano: 23 sierpnia 2010

POLECAM WYMAGAJĄCYM PANIOM wątek zamknięty Polecam ten salon osobom które szukają miejsca kameralnego z miłą i...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 maja 2010

Tragedia wątek zamknięty Nikomu nie polecam tego salonu. Panie chyba w ogóle nie znają się na swoim...
~Agnieszka
-

dodano: 16 stycznia 2010

Super Salon wątek zamknięty Jestem klientkom Salonu Nefretete od kilku lat. Korzystałam z wszystkich...
~Anna B.
-

dodano: 29 grudnia 2009

poezja!!! =) wątek zamknięty salon poleciała mi znajoma, skorzystałam i na pewno tam wrócę!!! mam ciężkie...
~eL.
-

dodano: 3 października 2009

:( wątek zamknięty Manicure z frenchem, za który płaci się 39 zł, był zrobiony na poziomie...
~klientka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 15 lipca 2009

polecam wątek zamknięty Witam, jestem stałą klientką Ani (manicure i pedicure) i nigdy nie wyszłam z...
~Alina
-

dodano: 13 lipca 2009

POLECAM wątek zamknięty Dziś wróciłam z salonu tak zadowolona, że postanowiłam napisać...
~Grażyna
-

dodano: 9 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
29

24

wątków

do góry