Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dag - opinia wątek zamknięty Profesjonalne usługi, gorąco polecam!
~Dag
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 1 lipca 2021

Brwi permanentne wątek zamknięty Juz miałam brwi permanentne do Pani Grazynki przyszłym aby je wyrównać i...
~asia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 lutego 2015

makijaz pernamentny wątek zamknięty Czesto robilam u Pani kosmetyczki hne brwi i rzes. Byly precyzjnie i...
~helena
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 stycznia 2014

Salon kosmetyczny Orchidea wątek zamknięty W salonie Orchidea panuje bardzo miła atmosfera. Podczas zabiegów, które...
~Martyna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 stycznia 2014

Gorąco Polecam wątek zamknięty W połowie lipca Pani Grażynka wykonała mi makijaż permanentny brwi, wyglądają...
~Kasia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 października 2013

Uwaga godny uwagi salon !!! wątek zamknięty Precyzja wykonywania usług na 6+ . Pani kosmetolog liczy się z uwagami...
~Klaudia S.
-

dodano: 16 lipca 2013

Zabiegi kosmetyczne oraz makijaz permanentny wątek zamknięty Po raz pierwszy trafilam na tak wspaniala kosmetyczke,ktora zaskoczyla mnie...
~Justina
-

dodano: 18 maja 2013

OCENA WYKONANEJ USŁUGI MAKIJAŻU PERMANENTNEGO wątek zamknięty Jestem zachwycona przemiłą obsługą w salonie,profesjonalizmem,wspaniałym...
~BEATA
-

dodano: 2 stycznia 2013

makijaż permanentny wątek zamknięty Witam serdecznie w dniu 14.09.2012 byłam w Salonie Orchidea na makijażu...
~Iwona
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 września 2012

Makijaż permanentny brwi wątek zamknięty Skorzystalam kilka dni temu z uslugi Pani Grazynki makijazu permanentnego...
~Edyta
-

dodano: 6 listopada 2012

Makijaż permanentny brwi. wątek zamknięty W salonie Orchidea u Pani Grażynki robiłam makijaż permanentny brwi - i...
~Bożena
-

dodano: 8 października 2012

Makijaż Permanentny wątek zamknięty Polecam, Polecam, Polecam!!!Pani Grażyna to profesjonalistka.W gabinecie...
~magda
-

dodano: 8 października 2012

salon kosmetyczny Orchidea makijaż permamentny wątek zamknięty W salonie Orchidea wykonałam makijaż permamentny brwi.Jestem bardzo...
~Małgorzata
-

dodano: 25 września 2012

manicure japonski wątek zamknięty Jestem naprawde zadowolona z zabiegu, polecam.
~Aga
-

dodano: 25 kwietnia 2012

rzesy wątek zamknięty Rzesy piekne, na pewno skusze sie ponownie
~Aga
-

dodano: 25 kwietnia 2012

Miło zaskoczona.. wątek zamknięty Byłam pierwszy raz u pani kosmetyczki,jestem bardzo zadowolona z usługi,pełen...
~Mirosława
-

dodano: 19 kwietnia 2012

ania - opinia wątek zamknięty Bardzo dobry salon, fachowa obsługa i przystępne ceny-polecam.
~ania
-

dodano: 1 kwietnia 2012

BEZ DWOCH ZDAN NALJEPSZY wątek zamknięty Nie lubie zmieniac fryzjerow.Kilka razy skorzystałem z usług i ZOSTAJE....
~Filip
-

dodano: 31 marca 2012

AsiaLK - opinia wątek zamknięty Dziś po raz pierwszy skorzystałam z usług salonu Orchidea. Jestem zachwycona....
~AsiaLK
-

dodano: 26 marca 2012

manicure japoński wątek zamknięty rewelacja, gorco polecam, mila, profesjonalna obsluga, zabieg wspanialy....
~Monika
-

dodano: 18 stycznia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry