Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
REWELACJA!!! wątek zamknięty Po długich i męczących poszukiwaniach sukni ślubnej w Słupsku usłyszałam o...
~ana.b
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 maja 2011

Super zaskoczenie! wątek zamknięty Ten Salon poleciła mi koleżanka, jechałam ze Słupska z niechęcią. Fajny...
~Ola
-

dodano: 5 marca 2011

bardzo polecam wątek zamknięty bardzo polecam ten salon.bylam w innych ale tamte to sie moga schowac w...
~gosia
-

dodano: 28 lutego 2011

Poprostu rewelacja wątek zamknięty Miło, sympatycznie i profesjonalnie, oraz co ważne sukienki dużo taniej niż w...
~Iwona
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 3 grudnia 2010

Bardzo miłe zaskoczenie:) wątek zamknięty Jechałam do tego salonu z pewnym strachem - czy salon w małej miejscowości...
~Lola
-

dodano: 29 maja 2010

Anna - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona , że odwiedziłam ten salon. Myślę iż każdy znajdzie...
~Anna
-

dodano: 18 maja 2010

:) wątek zamknięty oby wszedzie bylo tak profesjonalnie i milo jak tam. pojechallam z...
~g.
-

dodano: 14 maja 2010

Naprawdę Gadny Polecenia Salon wątek zamknięty Ja jestem BARDZO ZADOWOLONA z wizyty w Tym salonie. Extra wystrój, miła...
~ZDECYDOWANA i UMÓWIONA NA PRZYMI
-

dodano: 11 maja 2010

salon godny polecenia :) wątek zamknięty Odwiedziłam nie jeden salon w Trójmieście, ale żaden nie wywarł na mnie tak...
~keiko
-

dodano: 2 marca 2010

ocena obsługi wątek zamknięty Bardzo bardzo niemiła obsługa klientów na miejscu. kiedyś była inna!!!!!!!...
~niezadowolona
1

dodano: 19 maja 2008

Polecam wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, duży wybór sukien i naprawdę niskie ceny. Polecam gorąco!
~bieniek82
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2009

Polecam serdecznie wątek zamknięty Miła obsługa,profesjonalne doradztwo,z latwoscia wybralam swoja wymarzona...
~Beata z Lęborka
-

dodano: 19 czerwca 2009

Polecam gorąco!!! wątek zamknięty Bardzo sympatyczna obsługa, fachowa porada, jestem zadowolona. Byłam w kilku...
~Katarzyna Zielińska
-

dodano: 21 marca 2009

Zadowolona klientka - opinia wątek zamknięty Byłam już w kilku salonach w Trójmieście, ale w żadnym nie zostałam tak...
~Zadowolona klientka
-

dodano: 4 marca 2009

polecam wątek zamknięty Ja przymierzyłam 5 sukienek, które sama wybrałam i sądzę, że to jest...
~asienka
-

dodano: 11 lutego 2009

Średnio na jeża... wątek zamknięty Mogłam przymierzyć tylko 4 sukienki i zmieścić się w określonym czasie. Ten...
~Magda
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 7 stycznia 2009

obsługa wątek zamknięty Moim zdaniem obsługa jest bardzo miła i życzliwa. Można liczyć na dobrą radę...
~krecik1881
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 18 czerwca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

17

wątków

do góry