Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ok wątek zamknięty pani Ola super fryzjerka , bardzo gadatliwa , ale mnie tam akurat pasuje....
~koki
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 czerwca 2018

Wierny od początku wątek zamknięty Korzystam z usług tego zakład od początku jego istnienia. Zawsze byłem...
~Michał
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 października 2017

Tragedia wątek zamknięty Chęci może i dobre ale totalny brak kreatywnosci i zdolności. Chciałam tylko...
~Aga
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 września 2017

Bardzo słabo wątek zamknięty Nieprzyjemna obsługa, nieuczciwe zachowanie, wprowadzanie w błąd klienta(...
~M
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2017

Będę omijać wątek zamknięty Za tę cenę (80 zł) spodziewałam się chociażby równego obcięcia grzywki....
~Kobieta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 maja 2017

koszmarna usluga wątek zamknięty nigdy zadna usluga/produkt nie zdenerwowal mnie wystarczajaco, zeby zamiescic...
~lysy nie z wyboru
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 października 2015

Super! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Izy - jestem już jej klientką 2 lata....
~Zadowolona Klientka
-

dodano: 19 października 2015

Nie polecam wątek zamknięty Wykonana usługa tak sobie, efekt mierny, wygórowane ceny, jakość obłogi na...
~Testerka
1

dodano: 15 września 2015

zadowolony ! wątek zamknięty Jestem klientem Pana Szymona od maja 2013 - mija 2,5 roku - i jestem zawsze...
~Aleksander Kępa
-

dodano: 18 września 2015

Klientka - opinia wątek zamknięty Z przykroscia stwierdzam ze Pan Szymon to jednen z najgorszych fryzjerow u...
~Klientka
-

dodano: 14 września 2015

Małgorzata - opinia wątek zamknięty Świetna kadra i dobrze mi znana. :) Miło było zobaczyć "starych" fryzjerów w...
~Małgorzata
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 września 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry