Widok

Salon kosmetyczny w Baninie

Czy jest w Baninie jakis salon kosmetyczny, gdzie mozna byloby po poludniu wpasc i sie "odswiezyc", a moze planuje sie cos nowego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hahaha, zle opinie słyszałem tylko na forum. Wielu znajomych korzysta z usług i nie narzekają. Dziwne no nie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
A to źle obstawiasz, rotacje pracowników i coraz gorszą jakość usług zauważają sami klienci, a byłych pracowników jest sporo... jeśli któryś z nich otworzy konkurecje to będzie najlepsza decyzja, pozdrawiam i życzę powodzenia:)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
A to Panie na "Ty" są, że tak bezpośrednio się Pani zwraca ?? Oj nieładnie....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To czekamy z niecierpliwością na otwarcie :)
Jak tylko otworzy się ten salon to napiszę który
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
No to jak się domyślasz , to napisz kto to taki?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie, przecież od razu widać że konkurencja pisze te opinie i nawet domyślam się kto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ten salon Loreal w Feniksie to jedna wielka PORAŻKA! Rotacja pracowników, ceny z kosmosu za mało profesjonalne usługi. Nie polecam!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wystrój salonu sprawia, że pracują tam profesjonaliści (firmowany przez Loreal).W rzeczywistości jedna wielka porażka.Nie potrafią poradzić sobie z fryzurą na dłuższych włosach.Z doborem i nałożeniem koloru też mają ogromny problem.Właścicielka zatrudnia najtańszą siłę roboczą bez jakiegokolwiek doświadczenia.Certfikaty które wiszą na ścianie najwidoczniej kupiła razem z franczyzą.Nie polecam.Pomimo kącika do zabawy dla małych dzieci, mogę stwierdzić , że nasze pociechy nie są mile widziane.Mnie obsługiwała młodziutka pani fryzjerka, świeżo po szkole.Gdybym wiedziała, że tak nieumiejętnie postrzępi i powycina moje włosy to omijałabym ten pseudosalon z daleka.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fryzjerki w lorealu masakra, byłam zrobić odrost zapłaciłam 220 zł i wysyłam z zoltkiem na głowie. Nigdy więcej! Kosmetyczka za to super!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
czuje tu jakiś spisek:) należy wszcząć dochodzenie. Dlaczego w salonie i piekarni jest taka rotacja pracowników...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
a piekarnia obok tez należy do tej Pani, co chwila nowa sprzedawczyni coś w tym jest.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może jak to fryzjerki często zatrudnione są albo były na % od obrotu a klientów mało to i mała kasa. Ciężki temat z fryzjerstwem, wiem to, że tak powiem z pierwszej ręki :)
Rzeczywiście, rotacja pracowników w salonie Loreal spora.To pewnie jeden z powodów rezygnacji klientów z ich usług. Dlaczego w innych salonach takiego problemu nie ma ? Nie chce tutaj reklamować innych salonów, ale w tym do którego chodzę, bez problemu mogę się umówić do tej samej, sprawdzonej fryzjerki. W salonie Loreal korzystałam z usług najpierw jednej, potem drugiej fryzjerki. Niestety, obie już nie pracują. Dlatego wróciłam do poprzedniego salonu i jestem zadowolona.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
A o jaki salon chodzi ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiesz zawsze prawdy są dwie, a może to Ty byłeś/aś oszustem?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
ulala a więc odpowiadam, pracownicy odchodzą gdy szef jest oszustem, piszę to ku przestrodze przyszłym, potencjalnym pracownikom i apeluję o nie wspieranie działalności nieuczciwych pracodawców.
Były Podwładny
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie twierdzę że nie ma innych dobrych pewnie są , nie ma również idealnego dla wszystkich. Ja jestem zadowolona z wizyty w Loreal i o to głównie mi chodziło
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ma
A Ty sadzisz ,że ten do którego chodzisz to jest jakis super. Są bardzo dobre np. obok poczty , idz zobacz wystrój i ceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Farbowałam i podcinałam włosy 2 tyg. temu i nie mogę się absolutnie do niczego przyczepić. Kolor wyszedł dokładnie taki jak się spodziewałam, obsługa miła, wszystko ok, następnym razem na pewno też tam pójdę Oczywiście można znaleźc tańszy salon. Za to co zrobiłam zakłady biorą najróżniejsze ceny 100zł a nawet -250 zł. Przez dłuższy czas sugerowałam się głownie ceną i średnio byłam zadowolona. generalnie jeśli ktoś ma tańszego fryzjera z którego jest super zadowolony to oczywiście nie ma sensu zmieniać ale dla wszystkich niezdecydowanych i szukających, polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry