Widok
Wystrój salonu sprawia, że pracują tam profesjonaliści (firmowany przez Loreal).W rzeczywistości jedna wielka porażka.Nie potrafią poradzić sobie z fryzurą na dłuższych włosach.Z doborem i nałożeniem koloru też mają ogromny problem.Właścicielka zatrudnia najtańszą siłę roboczą bez jakiegokolwiek doświadczenia.Certfikaty które wiszą na ścianie najwidoczniej kupiła razem z franczyzą.Nie polecam.Pomimo kącika do zabawy dla małych dzieci, mogę stwierdzić , że nasze pociechy nie są mile widziane.Mnie obsługiwała młodziutka pani fryzjerka, świeżo po szkole.Gdybym wiedziała, że tak nieumiejętnie postrzępi i powycina moje włosy to omijałabym ten pseudosalon z daleka.
Rzeczywiście, rotacja pracowników w salonie Loreal spora.To pewnie jeden z powodów rezygnacji klientów z ich usług. Dlaczego w innych salonach takiego problemu nie ma ? Nie chce tutaj reklamować innych salonów, ale w tym do którego chodzę, bez problemu mogę się umówić do tej samej, sprawdzonej fryzjerki. W salonie Loreal korzystałam z usług najpierw jednej, potem drugiej fryzjerki. Niestety, obie już nie pracują. Dlatego wróciłam do poprzedniego salonu i jestem zadowolona.
Farbowałam i podcinałam włosy 2 tyg. temu i nie mogę się absolutnie do niczego przyczepić. Kolor wyszedł dokładnie taki jak się spodziewałam, obsługa miła, wszystko ok, następnym razem na pewno też tam pójdę Oczywiście można znaleźc tańszy salon. Za to co zrobiłam zakłady biorą najróżniejsze ceny 100zł a nawet -250 zł. Przez dłuższy czas sugerowałam się głownie ceną i średnio byłam zadowolona. generalnie jeśli ktoś ma tańszego fryzjera z którego jest super zadowolony to oczywiście nie ma sensu zmieniać ale dla wszystkich niezdecydowanych i szukających, polecam.