Widok
Bardzo przepraszam za błąd w pisowni ale pisałam opinię na telefonie i nie zwróciłam uwagi co pokazuje mi słownik t9 co nie zmienia faktu iż tekst i moja opinia odgrywały główną rolę mojej wypowiedzi.każdy ma prawo do wyboru i posiada różny próg zadowolenia ją w całym baninie nie znalazłam dobrego fryzjera mój mąż tagrze nikt na tej wsi nie potrafił mu wykonać tej fryzury dla tego szczerze mogę polecić jeśli ktoś z państwa ma wysokie wymagania i nie zadowala się byle czym
Mi szczególnie przypadł p. Mateusz ze studia Kubickiej, wcześniej jeździłam do Gdańska do bardzo drogiego i znanego salonu jednak on jest mistrzem w koloryzacji ! dowiedziałam się o nim poprzez pocztę pantoflową i zaliczam się do grona moich koleżanek które również do niego chodzą o czym świadczą zapisy !
Pozdrawiam i dziękuję Panu że mam takiego fryzjera pod nosem ;)
Gosia
Pozdrawiam i dziękuję Panu że mam takiego fryzjera pod nosem ;)
Gosia
Musze sie zgodzić niestety z negatywnymi opiniami o salonie loreal w Fenikskie. Na przekór opinii próbowałam i ja i mąż. Porażka.... Nigdy wiecej nie obetnę tam włosów na szczęście tylko tym zaryzykowalismy.
Szkoda zakład ze smakiem wykończony ale podstawa niestety jest dobra usługa. Pokornie wracam do swojej fryzjerski we Wrzeszczu ;(
Szkoda zakład ze smakiem wykończony ale podstawa niestety jest dobra usługa. Pokornie wracam do swojej fryzjerski we Wrzeszczu ;(
To bardzo dziwne bo jestem osobą nie palącą i w czasie wizyty w salonie u tej Pani nie czułam zapachu papierosów a w salonie jest czyściutko i pachnąco ja tam jestem zadowolona bo cały personel stara się aby klient wyszedł zadowolony. A tak na marginesie to ważne było dla mnie ze jestem zadowolona z usługi