Widok

Salon kosmetyczny w Baninie

Czy jest w Baninie jakis salon kosmetyczny, gdzie mozna byloby po poludniu wpasc i sie "odswiezyc", a moze planuje sie cos nowego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo przepraszam za błąd w pisowni ale pisałam opinię na telefonie i nie zwróciłam uwagi co pokazuje mi słownik t9 co nie zmienia faktu iż tekst i moja opinia odgrywały główną rolę mojej wypowiedzi.każdy ma prawo do wyboru i posiada różny próg zadowolenia ją w całym baninie nie znalazłam dobrego fryzjera mój mąż tagrze nikt na tej wsi nie potrafił mu wykonać tej fryzury dla tego szczerze mogę polecić jeśli ktoś z państwa ma wysokie wymagania i nie zadowala się byle czym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Mi szczególnie przypadł p. Mateusz ze studia Kubickiej, wcześniej jeździłam do Gdańska do bardzo drogiego i znanego salonu jednak on jest mistrzem w koloryzacji ! dowiedziałam się o nim poprzez pocztę pantoflową i zaliczam się do grona moich koleżanek które również do niego chodzą o czym świadczą zapisy !
Pozdrawiam i dziękuję Panu że mam takiego fryzjera pod nosem ;)
Gosia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Gdzie ten Pan Mateusz praktykuje? Jeśli on taki dobry w koloryzacji to o to mi chodzi! Przeleciałam już chyba wszystkich fryzjerów w okolicy i zawsze wychodzą mi jakieś rude a ja chcę neutralne albo mroźne, żadnych jajek. Pomóżcie kobietki. Może być na mejla avangarda.dw@gmail.com POZDRAWIAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
P. Mateusz praktykuje w centrum Fenix, salon Loreal.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Musze sie zgodzić niestety z negatywnymi opiniami o salonie loreal w Fenikskie. Na przekór opinii próbowałam i ja i mąż. Porażka.... Nigdy wiecej nie obetnę tam włosów na szczęście tylko tym zaryzykowalismy.
Szkoda zakład ze smakiem wykończony ale podstawa niestety jest dobra usługa. Pokornie wracam do swojej fryzjerski we Wrzeszczu ;(
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
bylam w salonie loreal u pani Eweliny Fryzjerki - super kolor i bardzo kompetenta osoba:)dziekluje.
Wczesniej korzystałam z usług gabinetu u nich.Również jestem bardzo bardzo zadowolona i nie musze juz jedzdzic do miasta:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
do klientka
Z ta róznica ,że Pani fryzjerka ma na imię RENATA
hahah
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ewelina to nowa fryzjerka w tym salonie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a to zmienia postac rzeczy, sorry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmm coś tu się chyba nie zgadza, moja koleżanka była u tej Pani na czesaniu i była niezbyt zadowolona, fryzjerka rodem z PRL'u ! śmierdząca papierochami :/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
co to znaczy była na czesaniu? po jakiemu to
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani wyczesywała włosy na szczotkę, zwyczajnie bez udziwnień :) Mam nadzieje że teraz napisałam to dobrze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To bardzo dziwne bo jestem osobą nie palącą i w czasie wizyty w salonie u tej Pani nie czułam zapachu papierosów a w salonie jest czyściutko i pachnąco ja tam jestem zadowolona bo cały personel stara się aby klient wyszedł zadowolony. A tak na marginesie to ważne było dla mnie ze jestem zadowolona z usługi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
witam wszystkich czy ktos ma jakies info o salonie w pępowie gosia na ul gdanskiej jaka ma opinie czy dobrze robia i jakie ceny piniewaz chce zmienic salon i szukam cos nowego pozdrawiam za odp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja polecam Panią Monikę z salonu Loreal w Baninie- rewelacja!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Może już zmieńcie nazwę wątku na : '' Reklama salonu Loreal".
Co trzeci post zachwalanowych pracowników. Widocznie fachowcy do d.... , skoro taka rotacja. I to by było na tyle :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam ale pytam o salon w pepowie gosia czy jest warto isc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
30 zl za meskie to duzo w venus i dawid jest taniej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
lala z GOSIA daj spokój... IOdz do tego 2 w Pepowie napewno bedzieśz zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry