Widok

Salon meblowy Agata Meble powstanie w Rumi

W ramach inwestycji planowana jest budowa salonu meblowego Agata Meble. Agata Meble to sieć nowoczesnych salonów meblowych, oferujących komfortowe i wygodne meble dla wszystkich pokoleń, a także artykuły wyposażenia wnętrz oraz kuchnie.

Budowa już rozpoczeła się obok sklepu Decathlon Rumia

Data rozpoczęcia IV kwartał 2016 - data niepotwierdzona
Data zakończenia III kwartał 2017 - data niepotwierdzona
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Giordano Bruno, Miguel Servet ,Hieronim Cardanus , Andreas Vesalius, Galileusz ,Kopernik ,van Leeuwenhoek, Darwin i wielu,wielu innych uczonych też było na tyle tępych, że nie zrozumiało przesłania cytowania na mszy. Ich praca była nienawidzona przez kościółek służący do strzyżenia i pasienia przygłupich owiec
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja też mam od nich meble i cieszę się, że powstanie Agata bliżej naszego domu, szybciej będzie można kupować akcesoria do domu.
Plus - nowe miejsca pracy :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkoda że się urodziłeś smutny człowieku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A kogo obchodzi Rumia? Przez tą wiochę się jedynie przejeżdża
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 26

Bardzo miła obsługa. Można uzyskać wszystkie informacje. Duży asortyment do wyboru. Jestem zadowolona. Polecam wszystkim.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

dla ciebie przydałby się kolejny kościół może byś zmądrzał
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Twój styl to wiocha

Ogłupiający człowiek to Ty, jak trwoga to do Boga. Bóg z tobą
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiara czyni naprawdę cuda, ja sama się przekonałam. Przecież żyjesz dzięki kościołowi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

I zimą odśnieżanie kilometra, zanim będzie można wyjechać do sklepu, czy gdziekolwiek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Koscol min nie wychowal, kościół mnie nie nakarmi, kościół mnie nie poczuł i kościół mnie nie puchowe. Kościół to taka sama sekta jak inne religie i ugrupowania. Kasę tylko biorą. Byłem ministrantem i harcerze.Znam kościół od srodka i wyznaje teorie Darwina.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przepraszam, że się wtrącam, ale zły przykład z Kopernikiem. Był biskupem katolickim.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na kij tyle gadania o wierze i kosciolach wy otumanione komuchy...tematem pytan jest kiedy otwarcie agata meble , a jakies komuchy sobie utworzyly forum dyskusyjne rydzyka... zenada
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam wszystkich , czy ktoś wie już kiedy będzie Otwarcie Salonu ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no właśnie kiedy ?

Kiedy otwarcie

szybciej byś lotem ptaka przeleciał,zapomniałeś jak chodziłeś w podartych pepegach a fluk ci u nosa wisiał,Buraku,wieśniaku jeden. od pierwiastkuj się od Rumi

13.10
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Salon ma dopiero być otwarty 13.10 ? A widać jak by miał być otwierany praktycznie już, mnóstwo samochodów pewnie pracowników, itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na serio?
do góry