Widok

Salon meblowy Agata Meble powstanie w Rumi

W ramach inwestycji planowana jest budowa salonu meblowego Agata Meble. Agata Meble to sieć nowoczesnych salonów meblowych, oferujących komfortowe i wygodne meble dla wszystkich pokoleń, a także artykuły wyposażenia wnętrz oraz kuchnie.

Budowa już rozpoczeła się obok sklepu Decathlon Rumia

Data rozpoczęcia IV kwartał 2016 - data niepotwierdzona
Data zakończenia III kwartał 2017 - data niepotwierdzona
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jestem mega zaskoczona taka sytuacja, bo nie raz miałam okazje pytać ochrony o pomoc w tym sklepie i zawsze uzyskiwałam kulturalna odpowiedz i pomoc, a jeśli ochrona nie była mi w stanie pomoc to zawsze wskazywała kogos kto bedzie. Osobiście nigdy się nie spotkałam z takim zachowaniem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

16.12 pojechalam wymienic uszkodzona patelnie. Pani w kasie ,ktorej zgosilismy sprawe,skierowala nas na teren stoiska w poszukiwaniu sprzedawcy. Mielismy problemy w tym pszukiwaniu. Spotkalismy Pana z ochrony ,ktoremu "sprzedalismy"nasz problem . Ten pan potraktowal nas jak zlodziei,.Bylo to b.przykre.Krzyczal na caly sklep. Prowadzil zlodziei. A chcielismy tylko wymienic patelnie z defektem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale za to wiecie kiedy są promocje w Agata

Podajac swoj numer telefonu w salonie Agata zapisujesz sie do newslettera i wyrazasz na to zgode. Nie ma problemu sie wypisac, wiec po co narzekac :)?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki Bogu zamknęli plac zabaw, wreszcie pracownicy mogą skupić się na pracy a nie na wrzasku bachorów. Chcesz plac zabaw to idź na dwór albo do parku, a nie do sklepu.

Już otwarty,nie ma dojścia dla pieszych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i się zaczyna, spamowanie.
Mogliby sobie odpuścić niezamówiony spam SMS-owy.

Moze jeszcze powinni zatrudnic nianie na caly etat dla twojego dziecka. Szczyty paradoksu .

tez ma być bez placu zabaw dla dzieci?? Salon w Gd ma u mnie dużego minusa, po tym jak w wyniku ostatnich zmian zrezygnowali właśnie z placu zabaw wewnątrz sklepu, moje dziecko było niepocieszone , różne CH dbają coraz bardziej również o małych klientów chcąc uatrakcyjnić im czas w momencie gdy rodzice robią zakupy,a Agata Meble robi odwrotny ruch, BRZYDKO, NAWET BARDZO :( :( :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak popieram.
Czy wiesz kiedy będzie otwarcie?
Na serio?

Salon ma dopiero być otwarty 13.10 ? A widać jak by miał być otwierany praktycznie już, mnóstwo samochodów pewnie pracowników, itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

13.10
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

szybciej byś lotem ptaka przeleciał,zapomniałeś jak chodziłeś w podartych pepegach a fluk ci u nosa wisiał,Buraku,wieśniaku jeden. od pierwiastkuj się od Rumi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedy otwarcie

no właśnie kiedy ?

Witam wszystkich , czy ktoś wie już kiedy będzie Otwarcie Salonu ?
Na kij tyle gadania o wierze i kosciolach wy otumanione komuchy...tematem pytan jest kiedy otwarcie agata meble , a jakies komuchy sobie utworzyly forum dyskusyjne rydzyka... zenada
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przepraszam, że się wtrącam, ale zły przykład z Kopernikiem. Był biskupem katolickim.

Koscol min nie wychowal, kościół mnie nie nakarmi, kościół mnie nie poczuł i kościół mnie nie puchowe. Kościół to taka sama sekta jak inne religie i ugrupowania. Kasę tylko biorą. Byłem ministrantem i harcerze.Znam kościół od srodka i wyznaje teorie Darwina.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rumia

Rumia Szmelta, jak się mieszka? (7 odpowiedzi)

Rozważam zakup domu Rumia Szmelta na Młyńskiej. Czytałem, że okolica jest ładna ale...

do góry