Widok

Salon sukien ślubnych Madonna.Pilnie potrzebne opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry, dzień dobry :)
Jadę oglądać i mierzyć tam suknie. Nie planowałam teraz, bo wesele mam dopiero w sierpniu. No ale widziałam na stronie w zeszłym tygodniu, że są super wyprzedaże. Więc umówiłam się. Patrzę wczoraj na stronę, żeby spisać adres a tam nic nie ma już na temat przecen.Pojadę już, żeby nie było. Czy ktoś się orientuje jak tam wygląda cenowo? Czy wypożyczają itd.
Z góry dzięki za wszelkie info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obawaim się, że to jeden z droższych salonów. Koleżanka miała sukienkę za 4000zł z wyprzedaży właśnie.
ja sobie takie powypisywałam, za 1200-2000 przecenione modele. Fakt, że ja nie chce żadnej bez z koronkami i falbankami i kołami. Więc moja na pewno będzie tańsza niż4000. A nie wiesz czy oni tam wypożyczają?
Też mierzyłam suknie w Madonnie, ale musisz się przygotować, że najtańsze sukienki (z przeceny) i tak będą kosztować powyżej 2000. Generalnie polecam sprawdzenie czy widzisz tam coś dla siebie, bo salon jest bardzo fajny, suknie ok i baaaardzo miłe babki, które ci powiedzą w czym wyglądasz dobrze a w czym źle. Ja osobiście się na żadną nie zdecydowałam, bo znalazłam tańszą, nową i arcygenialną w Gdyni na Świętojańskiej.
Nie wiem czy najtańsza, ale taka co mi się podobała i ją zapisałam kosztowała na przecenie1,345 zł. Szczerze nie wiem czy mają jeszcze tą promocję czy nie. A sporo sukienek mi się tam bardzo podoba :)
No nic, jadę dziś z ekipą do pomocy :)
To po wizycie daj znać jak się ceny kształtują i czy jeszcze są przeceny.
Jak byłam tam w połowie września to babka powiedziała że żadnego z wybranych przeze mnie modeli nie mają, bo wyprzedaż trwa już od lipca i większość sprzedali. Pytałam też jak jest z tą ceną którą podali na stronie - im bardziej znoszona suknia (bo na wyprzedaży są te mierzone modele salonowe) i widoczne użytkowanie tym niższa cena (50% zniżki).
Ok, byłam. Przymierzyłam z 20 sztuk. Przeceny są jeszcze, lecz niestety, te modele( ok10) nie mieli już :/
Generalnie, pani może i miła, ale nie słuchała kompletnie co się do niej mówi. Mówię, że chcę to to i to, bez tego i tamtego, na co ona mi przynosi dokładnie to czego ja nie chciałam. Była 1 którą jeśli bym musiała to bym założyła. Model przeceniony, oryginalnie 4.200, po przecenie 2.800. Jestem bardzo rozczarowana. Myślałam, że choć jedna będzie która mnie rzuci na kolana( nawet jakby miała 10 000 kosztować :D) a tu pupa...No nic, jutro dalej na łowy.
ahaa i wypożyczają niektóre modele( tak zrozumiałam) za50% albo 60% ceny
+200 zał za czyszczenie. O cenę zapytałam tylko tą, która by uszła, resztą nawet nie byłam zainteresowana.
dzięki gosiulek za info przynajmniej cuś wiem ;)
Spoko :) dziś przymierzam się do odwiedzenia Cymbeline w Gdyni Orłowie. Myślę, że tam to dopiero drogo będzie. No ale nic, zobaczymy. Później jakiś salon na Chylonii w Gdyni, znajoma znajomej prowadzi i ma niby wszystkie kiecki gdzieś 1000-1500( zamyka salon i wyprzedaje), zobaczymy ile w tym prawdy
~gosiulek - jak już wrócisz z tego Cymbeline (a zapewne już wróciłaś, bo wybierałaś się wczoraj) daj proszę znać jak atmosfera/ceny w tym salonie, no i czy Cymbeline ma jakiekolwiek przeceny, bo sukne mają oszałamiające ale ceny raczej na sporą kieszeń :-)
FeelGood
To prawda ceny tam są dość wysokie, ale za to suknie niepowtarzalne.
image

Uploaded with ImageShack.us
nie ma czegos takiego jak 'niepowtarzalna suknia slubna' wszystkie sa jednakowe a roznia sie tylko iloscia zdobien
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
cześć,
finalnie nie pojechałam do Cymbel, jakoś czasu mi zabrakło. Ale na pewno tam pojadę! :)
Jutro na pewno jadę do Lisy Ferrery( czy jak to się tam nazywa). Na stronie widziałam przecenione kiecki. Zobaczymy.

Aha, w sobotę dzwoniła do mnie Pani z Madonny i powiedziała,ze jeśli chcę mogą mi ściągnąć sukienkę, którą ja sobie wydrukowałam i mi się baardzo podobała :) Powiedziała, że nie dawała jej spokoju i ją znalazła.
Ja też ją znalazłam chyba w czwartek, w Wawie i nie jest tania, bo kosztuje 4 200... Ciekawa jestem, ile wynajem by kosztował. Ale powiem że suknia, przynajmniej na zdjęciu- cuuudo :))
no dokładnie... więcej lub mniej zdobień...
I właśnie z tegopowodu, wiem, że będę mieć super problem żebvy coś znaleźć:/ Nie chcę, cekinów, plastikowych kryształków i innych puperel, falbanek i frędzli :)i...moja ma być prosta, ale musi mieć to "coś" :)

Z tego co widzę, im zdobniejsza tym lepiej...
Cześć Dziewczyny;) rzadko się udzielam na forum, ale tym razem postanowiłam napisać bo byłam już w tych salonach...
Madonna...znalazłam tam suknię swoich marzeń...dodam, że suknia jest skromna i prosta, a kosztuje niestety 4000 tys, a wypożyczenie 2600+ pewne przeróbki, wyjdzie jakieś 3000:( zdecydowanie za dużo jak na moje możliwości:( ale sam salon- chyba najbardziej profesjonalne podejście ze wszystkich salonów w jakich byłam!!!

Cymbeline...dramat!!!Suknie masakryczne ( być może to dlatego że byłam przed samym wejściem nowej kolekcji), ale to kwestia gustu więc na ten temat lepiej nie dyskutować, natomiast obsługa- dramat!!!Muszę Wam wytłumaczyć, że nie noszę rozmiaru 38 i suknie przymierzałam w salonach bez zapinania, byle tylko zobaczyć jak wyglądam w danym modelu ( bo plan jest taki żeby do tego 38 schudnąć;P ), w żadnym z salonów nie był to problem, a Pani ( chyba właścicielka) w Cymbeline najpierw z wielką niechęcią wyszukała mi dwie kiecki, założyłam pierwszą, potem zdjęłam...później drugą i przy zdejmowaniu nie poszło tak łatwo a Pani zaczęła sapać, kląć i wołać koleżankę słowami "XXXXX CHODZ MI TU POMÓŻ BO SUKNIA ZA MAŁA I NIE MOGĘ ZDJĄĆ!!! NO CHODZ SZYBKO BO NIE DAM RADY!!!" Oczywiście suknia zeszła bez pomocy Pani XXX, ale co się wstydu najadłam to moje ( w salonie byli inni ludzie). Dodam, że Pani mnie obsługująca była dobry rozmiar, jak nie dwa większa ode mnie!!! i do tego jej teksty typu: "Pani sobie obluka na stronce"! Żenada!

Któraś z Was pisała jeszcze o salonie Lissa Ferra czy jakoś tak...podczas mojej wizyty oprócz 3 sukni wiszących na manekinach na wystawie nie było w salonie ani jednej sukni! Pani nie zainteresowała się nami kompletnie, zajęta swoją koleżanką! Nam powiedziała, że suknie są w katalogu...a katalog to był segregator z wydrukowanymi na czarno biało, wątpliwej jakości, zdjęciami sukni ślubnej z kolorowymi napisami "SPRZEDANA"...tak szybko jak tam weszłyśmy tak wyszłyśmy...

ufff ale się rozpisałam;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
rzeczywiscie ciezko znalezc suknie bez zdobien, tez nie chcialam zadnych kryształków, ani perełek, a tego niestety bardzo duzo, na wiekszosci sukien, udalo mi sie znalezc ładna , lekko haftowaną suknie w wejherowie, w salonie Lady Inez. ładne sukienki, bez kiczu w swietnych cenach, wiec polecam. moja sukienka tez jest dostepna

http://forum.trojmiasto.pl/Elegancka-i-lekka-Franczeska-r-40-na-sprzedaz-t244637,1,130.html
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
przyszła żona dzięki za info :)
http://imageshack.us/photo/my-images/638/111020.jpg/ to jest moja wymarzona :) i właśnie tą mi Madonna sprowadza:) jestem ciekawa jak będę w niej wyglądać, cudowna jest i o coś takiego mi chodzi :)niby prosta, ale przez to że na 1 ramię, to dodaje jej tego"czegoś" :D
jutro lisa fererra. spisałam modele i napisałam do nich maila czy mają coś, no to z 6 mają 4 więc nie jest źle (te modele przecenione) zobaczymy jak z obsługą :)
Madonna piękne suknie, cudowne, ale zainteresujcie się jeszcze sukniami Anna Kara http://www.annakara.pl są super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a w Lisa Ferrera potwierdzam - zero zainteresowania
Dzięki Mała:)

z 2010 Semel dość ciekawa,Danae też spoko, tylko trochę workowata
2011, Luiza. Wiadomo jak tam ceny wyglądają??
Salony współpracujące:znaczy że mają te kiece?

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry