Widok

Salony ślubne - opinie!!!

Z przykrością muszę napisać, iż po wizycie w salonie Madonna czuję się bardzo rozczarowana a wręcz zniesmaczona. Potwierdzają to członkowie rodziny, którzy mi towarzyszyli. Zdumiona byłam, iż nawet po podpisaniu umowy i zapłaceniu zaliczki nie można sfotografować siebie w sukience, a fotografia taka jest przecież bardzo cenna przy konsultacjach u fryzjerki, makijażystki czy wyborze bukietu. Niestety informacja o tym została przekazana w sposób bardzo niesympatyczny a ponadto atmosfera w salonie była bardzo zniechęcająca, a przecież wybór sukni powinien być jedną z milszych chwil w okresie przygotowań.
Natomiast w pełni polecam salon Lisa Ferrera a w szczególności przemiłą Panią Karolinę, Panie w salonach Farage i Agnes również są bardzo przyjazne dla klientek.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja znam. będę u niej szyła. szyła mojej koleżance, swojej córce, widziałam też fotki tu na forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a wy myslicie gdzie sa szyte suknie z Madonny napewno nie w Hiszpani, ja nie bede porównywac sukien z Madonny do sukien z pracowni w której szyje sie moja suknia ale nie zauwazyłam róznicy w wykonaniu sukien sprzedawanych w Agnes czy Langori do tych które szyja w salonie w Wejherowie materiały maja takie same, jak rozmawiałam z pania i ogladałam suknie które sa przez nich uszyte uwazam ze sa dobrze wykonane , i nie widze sensu przeplacania w salonie w Gdyni w pełni ufam tym pania bo widac ze maja doswiadczenie w tym co robia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a właściwie to dlaczego wszystko odnosicie do salonu Madonny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://gruper.pl/x.php/1,2510/Memolia-suknie-slubne-Trojmiasto.html

moze sie przyda
Cześc dziewczyny...... ja akurat ślub biore w przyszłym roku, ale śledze wątek i dzieki waszym wskazówką będę wiedziała, które salony omijac :)

Dostałam od przyjaciółki namiary na salon sukien ślubnych w Wejherowie "Aspena".
I w tym salonie 03.04.2011 jest dzień otwart, w którym można spotkac sie z projektanką, wizażystką, fotografem i fryzjerką.
Może, któraś z was jeszcze chciałaby przyjśc i zobaczyc?
Może za jednym zamachem uda się kilka rzeczy naraz załatwic? :D

Więcej szczegółów dla zainteresowanych znajdziecie na : http://aspena.com.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie ma sensu omijać żadnego salonu! każda z każdego salonu wychodzi z innym wrażeniem;)
a jaka projektantka tam będize? takie cos juz bylo w arttrendzie pare razy, także aspena chyba zgapila :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem jaka projektantka tam będzie i kto od kogo pomysł zgapił.....
Ale zawsze warto pojśc i dowiediec się czegoś.....

Nie wiem jak wy, ale ja z ciekaeości idę, najwyżej później zdam relacje :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jestem totalnie zdegustowana Madonną!

Szukając sukni ślubnej zaczęłam od niej jakoś nie bardzo podpasowały mi te suknie... ale po miesiącu szukania diametralnie zmianiłam zdanie i zaczęłam szukać zupełnie czegoś innego...

zadzwoniłam więc do Madonny, bo chciałam przymierzyc inne suknie niż za pierwszym razem i co usłyszałam?????? że jeśli chce umowic sie na drugie mierzenie, innych sukien to muszę zapłacić 400zł!!!!!! bo ekspedientki już wybrały dla mnie najlepszy fason!

Wracam do Langorii i bez wątpliwości kupuję tam sukienkę!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
a ja byłam tam już 3 razy i mierzyłam te co wybrałam + za każdym razem inna:) i ani razu nie słyszałam takiego absurdu o którym piszesz:)
No to teraz ja się wypowiem:
Agnes- bardzo miła obsługa, dużo sukien, pani poświęciła mi godzinę i była bardzo pomocna:) Polecam
Marietta- niestety zgadzam się zamieszczonymi tu opiniami. Panie owszem bardzo miłe na początku, duży wybór, znalazłam nawet taką która by mi odpowiadała. Ale pod koniec te kobiety zrobiły się tak namolne... :/ A tu można poprawić, a tamto można zrobić, a pani jest naszą pierwszą klientką więc rabat ale tylko przy zamówieniu w tej chwili, bo później już nie... Nie wiem jak inni, ale ja muszę się jednak trochę zastanowić zanim wydam trzy tysiące na suknię...
Christine- raczej mały salonik, ale to w nim znalazłam suknię która póki co najbardziej mi odpowiada, no i bardzo miła pani, również polecam:)
Ladies- też raczej mały salonik, bardzo miła obsługa, przyszłam prawie godzinę wcześniej niż byłam umówiona bo akurat byłam w pobliżu ale i tak mnie obsłużono:) Ceny trochę wyższe niż gdzie indziej ale i tak polecam;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
A ja polecam salon Aleksandra w Rumi, w moim i mamy przekonaniu wypadł najlepiej z salonów które odwiedziłam. Obsługa bardzo miła i pomocna, sukienki inne niż wszędzie, ceny naprawdę dobre. Szczerze dziewczyny polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Krejzi, to jaką sukienkę w Madonnie wybrałaś?
A co do wypowiedzi calineczki, to ja miałam dokładnie taką samą sytuację. Kolejna przymiarka miała być płatna 400 zł, którą panie łaskawie odliczyłyby od ceny sukienki, którą powinnam zakupić!!!Mnie również obsługiwała pani Ola i mam jak najgorsze zdanie o jej podejściu do klienta. Choć sukienki śliczne, nie wrócę tam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie za każdym razem obsługiwała p.Patrycja, więc może dlatego nasze opinie tak bardzo się różnią.

Ostateczną decyzję podejmę w tym tygodniu:)
Ja polecam Salon Joanna w Wejherowie. Sukienki w dobrej cenie i jest w czym wybierać, panie bardzo miłe. Byłam tam trzy razy i za każdym razem Panie były mi pomocne w wyborze tej jedynej i właśnie tam wybrałam swoją sukienkę:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
niestety musze jednak przyznać Wam racje co do salonu MAdonny...

Rzeczywiście Pani zażyczyła sobie ode mnie 400 zł za mierzenie innych modeli, niż ten który kiedys wybrałam...
Polecam Agnes:)

Po wybraniu sukni miałam kilka dni na zastanowienie, a suknia czekała odłożona dla mnie, po wpłaceniu zaliczki nic sie nie zmieniło i obsługa nadal na super poziomie. Do sukni dobrałam sobie bieliznę, buty. Wszystko bez presji, pośpiechu i z chęcią tam wracam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też kupiłam suknię w Agnes - szyje się :)

Ogólnie prawda jest taka, że nie jest cukierkowo - a profesjonalnie.
Ja jestem bardzo zadowolona z konkretnej obsługi, nie pamiętam tylko imienia Pani, z którą miałam przyjemność...
ja sobie wypatrzyłam też coś w Langorii i zastanawiam sie albo uszyje "pronovias" albo zmienie podejście do sukni:)

Tragedii nie ma można znależć coś innego:)
co wypatrzyłaś w langori a co w madonnie?
do góry