Widok
Salony ślubne - opinie!!!
Z przykrością muszę napisać, iż po wizycie w salonie Madonna czuję się bardzo rozczarowana a wręcz zniesmaczona. Potwierdzają to członkowie rodziny, którzy mi towarzyszyli. Zdumiona byłam, iż nawet po podpisaniu umowy i zapłaceniu zaliczki nie można sfotografować siebie w sukience, a fotografia taka jest przecież bardzo cenna przy konsultacjach u fryzjerki, makijażystki czy wyborze bukietu. Niestety informacja o tym została przekazana w sposób bardzo niesympatyczny a ponadto atmosfera w salonie była bardzo zniechęcająca, a przecież wybór sukni powinien być jedną z milszych chwil w okresie przygotowań.
Natomiast w pełni polecam salon Lisa Ferrera a w szczególności przemiłą Panią Karolinę, Panie w salonach Farage i Agnes również są bardzo przyjazne dla klientek.
Natomiast w pełni polecam salon Lisa Ferrera a w szczególności przemiłą Panią Karolinę, Panie w salonach Farage i Agnes również są bardzo przyjazne dla klientek.
witam!
ja jestem świeżo po "obchodzie"
Salon ArtTrend- piekne suknie zwlaszcza z kolekcji Mon Cheri, przemiłe panie obsługujące z wyjątkiem jednej blondyny długowłosej, która jest arogancka i "pffyka" jak kot. Ceny całkiem przystepne.
salon Christine z Gdyni- przemiła Pani sprzedawczyni, sukienki... no niestety... tandetne... warunki do mierzenia sukienek kiepskie
salon Agnes- Panie sprzedające również miłe, sukienki całkiem ładne, duży wybór sukienek do wypożyczenia, atrakcyjne ceny, profesjonalna obsługa, widać ze salon z wieloletnim doświadczeniem!
salon Marietta- sporo sukienek, panie OK ale jedna starsza w czarnych włosach chyba się już w zawodzie wypaliła. Ogólnie mialam wrazenie ze wciskają sukienki, narzucają swoje opinie i nawet keidy chcesz sciagnac sukienke to ja na tobie trzymaja i mowia 10 minut co jeszcze mozna zmienic aby sukienka która masz na sobie stala sie zupelnie inna... nie podoba mi sie to
Salon Ladies.... porażka, dosłownie 2 sukienki na krzyż....
Salon Lisa Ferrera.... REWELACJA, pełen profesjonalizm! Przemiła obsługa, przystepne ceny, z tego co wiem nawet na raty można brać tam sukienki czy też zapłącic po ślubie. Świetna jest rejestracja internetowa, można sprawdzic wolne godziny i umowic sie na spotkanie, dzien wczesniej wysylaja smsa z przypomnieniem o spotkaniu, ida z duchem czasu. Był to ostatni salon w jakim bylam i tam jutro wracam! I potem jeszcze kilka razy... na przymiarki! :))))) jestem bardzo zadowolna!!!!
ja jestem świeżo po "obchodzie"
Salon ArtTrend- piekne suknie zwlaszcza z kolekcji Mon Cheri, przemiłe panie obsługujące z wyjątkiem jednej blondyny długowłosej, która jest arogancka i "pffyka" jak kot. Ceny całkiem przystepne.
salon Christine z Gdyni- przemiła Pani sprzedawczyni, sukienki... no niestety... tandetne... warunki do mierzenia sukienek kiepskie
salon Agnes- Panie sprzedające również miłe, sukienki całkiem ładne, duży wybór sukienek do wypożyczenia, atrakcyjne ceny, profesjonalna obsługa, widać ze salon z wieloletnim doświadczeniem!
salon Marietta- sporo sukienek, panie OK ale jedna starsza w czarnych włosach chyba się już w zawodzie wypaliła. Ogólnie mialam wrazenie ze wciskają sukienki, narzucają swoje opinie i nawet keidy chcesz sciagnac sukienke to ja na tobie trzymaja i mowia 10 minut co jeszcze mozna zmienic aby sukienka która masz na sobie stala sie zupelnie inna... nie podoba mi sie to
Salon Ladies.... porażka, dosłownie 2 sukienki na krzyż....
Salon Lisa Ferrera.... REWELACJA, pełen profesjonalizm! Przemiła obsługa, przystepne ceny, z tego co wiem nawet na raty można brać tam sukienki czy też zapłącic po ślubie. Świetna jest rejestracja internetowa, można sprawdzic wolne godziny i umowic sie na spotkanie, dzien wczesniej wysylaja smsa z przypomnieniem o spotkaniu, ida z duchem czasu. Był to ostatni salon w jakim bylam i tam jutro wracam! I potem jeszcze kilka razy... na przymiarki! :))))) jestem bardzo zadowolna!!!!
nie, w Madonnie nie ma mozliwości wypożyczenia sukni... niestety...
dlatego ja tam nawet nie szłam żeby sobie smaczka nie robic.. :) suknie mają piękne, ale brzydkie mają ceny :P
polecam Lise Ferrere, nie bylam w Cambeline na Wielkopolskiej w Gdyni ale też mają ładne suknie oraz Aveart, chociaz teraz zmieniaja siedzibe salonu i w sumie nie wiem gdzie ich szukać...
dlatego ja tam nawet nie szłam żeby sobie smaczka nie robic.. :) suknie mają piękne, ale brzydkie mają ceny :P
polecam Lise Ferrere, nie bylam w Cambeline na Wielkopolskiej w Gdyni ale też mają ładne suknie oraz Aveart, chociaz teraz zmieniaja siedzibe salonu i w sumie nie wiem gdzie ich szukać...
Obsługę w Madonnie odbieram podobnie. Naciskają, żeby wybrać sukienkę i wpłacić zaliczkę, a potem mają Ciebie gdzieś...(tak słyszałam), gdy zaczęły naciskać na mnie, powiedziałam, że muszę się zastanowić. Już więcej tam nie wrócę. A gdy zapytałam, czy jest możliwość wypożyczenia sukienki (bo jest - za 60% ceny sukienki), to pani stwierdziła, że "jest już zarezerwowana"(!). Gdy chciałam się umówić telefonicznie na druga przymiarkę, usłyszałam, że kolejna stylizacja kosztuje 400 zł i będzie odliczona od ceny sukienki! Zaprotestowałam, mówiąc, że przymierzyłam kilka sukienek, a ponieważ mają ich mnóstwo, chciałabym przymierzyć inne...stwierdziła, że "jakoś to rozwiążemy". Przy drugiej przymiarce już nie wracała do tego. Trzeciej w tamtym salonie nie będzie:P.
ja chodziłam przymierzać swoją sukienke do Madonny 3 razy, ponieważ nie mogłam sie zdecydowac i ani razu nikt nie chcial ode mnie zadnych pieniedzy ani nie zwrocil mi uwagi ze zabieram niepotrzebnie komus czas. Faktycznie babki sa konkretne i narzucaja troche rodzaj i kroj sukienek ale to naprawde dlatego ze sie dobrze na tym znaja i wiedza w czym dana panan młoda bedzie najlepiej wygladac..a sukienki w madonnie sa najpiekniejsze
dlatego wybiorę się do innego salonu madonny, w którym słyszałam, że obsługa jest o niebo lepsza, nie naciska,a do tego - koleżanka ten sam model kupiła o połowę tańszy. W Gdyni z "wielką łaską" obniżono jej z prawie 6 tys do 4400, pojechała do innego salonu madonny i tam ten sam model kosztował 2600 zł...a obsługa....bez porównania!
A ja jeszcze dodam, iż zanim zaczęłam chodzić po salonach to byłam przekonana, iż suknie z Madonny są najpiękniejsze, byłam pewna, iż właśnie tam znajdę swą wymarzoną suknię. Jednak w rzeczywistości sukienki bardzo odbiegają od tych na fotografiach. Przepiękną sukienkę znalazłam natomiast w Lisa Ferrera i jestem szczęśliwa, że nie muszę wracać do Madonny.
Ja kupiłam sukienkę w farage i jestem bardzo zadowolona, obsluga rewelacja no i sukienki baaardzo oryginalne. Madonna przereklamowana i co z tego ze daja mi modele sukienek w ktorych moze i dobrze wygladam ale sie w nich nie czuje. Cymbeline sukienki w katalogach piekne, na zywo stosunek jakosci do ceny to dla mnie jakas abstrakcja. Marieta - bardzo mila obsluga , panie cierpliwe i nie wciskaja kitu ale dobrze doradzaja.
Nie zgadzam się z opiniami,ze obsługa w Madonnie jest fatalna i że babeczki narzucają model sukni lub to,ze kolejne mierzenia sukienek są płatne. Mam swoją wymarzoną suknię właśnie z Madonny, Pani Patrycja to profesjonalistka, odrazu doradziła jaki fason bedzie dla mojej figury najlepszy, tzn ukryje wadym,a wyeksponuje zalety, i wcale nie było tka,ze cos mi narzuciła. Pokazałam jej w katalogu jakie modele mi się podobają, i Pani zgodnie z sugestią pokazała odpowiedni. Oczywiście mierzyłam tez te, które mi się podobały,a Pani Patrycja odrazu powiedziałą,ze fason nie jest dla mnie dobry i dopiero jak je założyłam okazało się,ze miała racje. Niestety nie ma co się oszukiwac, nie wszystko co ładnie na modelce wygląda jest odpowiednie do figury,a ja właśnie oczekiwałam profesjonalnego doradzenia. Nie zawiodłam się i szczerze przyznam,ze chocaiż suknie są drogie to odrazu widać różnice w jakości między innymi salonami np w Gdyni i tym co oferują. Dla porównania byłam w Agnes- katastrofa, co z tego ze suknie tańsze, jesli odbija się to na jakości, co z tego,ze Pani mowi,ze wszystko da się przerobic i dopasować.chyba nie o to chodzi, jak przymierzałam suknie to chciałam zobaczyc jak bede wygladac,a nie wyobrazac sobie jak suknie bedzie lezec po przerobieniu. Co z tego,ze Pani była miła,ale kompletnie nie rozumiala o co mi chodzi, powiedziałam,ze nie chce sukni ze swiecidełkami i koronkami, a Pani na to,ze wszystko mozna odpruć i przynosiła mi coraz to nowe modele, wszystkie z jakimis naszyciami. Marietta podobnie, lepsze wrazenia miałam z salonu Paris,ale i tak ostatecznie wrociłam do Madonny.
Drogo-fakt, jełsi kogos zadowala to co znajdzie w innych salonach, nie ma problemu, ale musze przyznac,ze oglądając zdjęcia z innych wesel niestety,a może na szczęście patrząc na suknie odrazu widac z jakiego jest salonu i tego nie da sie zaprzeczyc
Mam nadzieję,ze moja opinia przyda się Wam Drogie Panny Młode, ja mam już ten wyjątkowy dzień za sobą.
PS: Moja suknia z MAdonny jest na sprzedaż:)dla zainteresowanych moj mail: bastrzel@o2.pl
Drogo-fakt, jełsi kogos zadowala to co znajdzie w innych salonach, nie ma problemu, ale musze przyznac,ze oglądając zdjęcia z innych wesel niestety,a może na szczęście patrząc na suknie odrazu widac z jakiego jest salonu i tego nie da sie zaprzeczyc
Mam nadzieję,ze moja opinia przyda się Wam Drogie Panny Młode, ja mam już ten wyjątkowy dzień za sobą.
PS: Moja suknia z MAdonny jest na sprzedaż:)dla zainteresowanych moj mail: bastrzel@o2.pl