Widok
w Farage i Agnes w Gdyni - w momencie gdy już konkretnie jesteś zdecydowana na suknię u nich to tak :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ja robiłam zdjęcia w Langori ale jak już byłam zdecydowana na kupienie:)
słuchajcie,ja kupiłam kieckę w madonnie. Wybrałam już, zdeklarowałam,że kupuje i wpłaciłam zaliczkę. Kiedy chciałam zrobić fotkę usłyszałam,że nie wolno i jest to decyzja odgórna. wiec ja na to , że dlaczego skoro to już moja sukienka w którą jestem ja ubrana i tak będę obfotografowywana na ślubie. Ale tak zarządziła centrala gdzieś tam i już. I co najciekawsze! kiedy szukałam tej sukienki na internecie, to przynajmniej 4 dziewczyny , które ją sprzedawały wklejały w ofercie swoje zdjęcia w sukniach z...salonu. Poznałam po wystroju przymierzalni, bo jest bardzo charakterystyczny i raczej nie idzie pomylić z czyimś domem np. :)
W Madonnie nie mialam szansy bo mały salon i Pani nie wychodziła, zresztą tak mi głupio było.
W Tyszkiewiczu zapomnialam aparatu, w Farage nie pozwolili, w Arttrend cyknełam, w Evinion cyknęłam. Dlaczego w ogóle nie można tych zdjęc robić? Co imto przeszkadza, skoro i tak na stronie są te zdjęcia, a ja chciałam tylko kojarzyc nazwe modelu z suknią, a nie szyć u krawcowej podobna...
W Tyszkiewiczu zapomnialam aparatu, w Farage nie pozwolili, w Arttrend cyknełam, w Evinion cyknęłam. Dlaczego w ogóle nie można tych zdjęc robić? Co imto przeszkadza, skoro i tak na stronie są te zdjęcia, a ja chciałam tylko kojarzyc nazwe modelu z suknią, a nie szyć u krawcowej podobna...