Widok
A ja się zgadzam z poprzedniczką. Dr SS też kiedyś prowadził mi ciąże i niestety nie wyszło mi to na dobre... Może jestem jedną na X pacjentek które po prostu miały pecha i trafiały na jego "złe dni" ale jak dla mnie beznadziejny lekarz. Zamiast rozmawiać z Tobą, gada sobie pod nosem, bagatelizuje pewne bardzo ważne sprawy... dla mnie do bani! Nikomu nie polecam!
Byłam pacjentką dr.sawickiego na klinicznej, i nie mogę złego slowa powiedzięc na jego temat, bardzo dobre podejście do pacjenta, miły sympatyczny, i po zabiegu przepisał odpowiednie lekarstwo oprócz tego zrobił posiew na bakterie, inny by wysłał do ginekologa do przychodni a tu proszę jaka zmiana, polecam tego lekarza.
Chciałabym stanąć w obronie Pana doktora. W większości przypadków poronień samoistnych lekarz nie jest w stanie odpowiedzieć na pytanie co jest przyczyną utraty ciąży. Prawdopodobnie natura sama decyduje o tym czy dziecko ma się urodzić, ponieważ jest zdrowe, czy też dochodzi do utraty ciąży z powodu nieprawidłowości wrodzonych.
Moim zdaniem Pan doktor jest kompetentnym lekarzem. Opiekował się mną w czasie ciąży i wszystko był bardzo profesjonalnie załatwiane. Dziękuję za wszystko! Nikogo nie można bezpodstawnie oskarżać
Moim zdaniem Pan doktor jest kompetentnym lekarzem. Opiekował się mną w czasie ciąży i wszystko był bardzo profesjonalnie załatwiane. Dziękuję za wszystko! Nikogo nie można bezpodstawnie oskarżać
To chyb piszesz o innym człowieku. Sambor Sawicki to świetny lekarz (i nie tylko dlatego, że jest przystojny, jak widzę nie tylko ja zwróciłam na to uwagę :-) ale słucha bardzo uważnie, interesuje się zdaniem pacjentki i doskonale potrafi wyjaśnić co pacjentce dolega, jest dobrym człowiekiem i wyłącznie tacy ludzie powinni być lekarzami. Jeśli takich lekarzy byłoby więcej to codziennie przed pracą odwiedzałabym przychodnie :D