Widok

Sambor Sawicki ktoś zna

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
proszę o opinie na jego temat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
napisze jeszcze taz polecam, dr Sambora Sawickiego jaknajbardziej..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam!!!!!! bardzo dobry lekarz !!!!!!
Bylam kiedys u niego.Bardzo fajny,mlody i przystojny lekarz;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy on przyjmuje na kolobrzeskiej w przychodni?
Tak przyjmuje.
byłam u niego na podbielańskiej na usg 3d bardzo miły i dokładny polecam
imageimage
Pomógł mi jak byłam w szpitalu.Polecam i to bardzo, miły,zna się na rzeczy i faktycznie przystojny.
Dziękuję Panie Doktorze.
dopisuje sie rowniez. Polecam!!
image
w jakim szpitalu pracuje??
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
juz na kolobrzeskiej nie przyjmuje niestety ubolewam nad tym bardzo... bardzo dobry lekarz prowadzil moja ciaze i bylam bardzo zadowolona, dokladny i mily...
Czy ktoś wie gdzie teraz przyjmuje?
jak bylam w ciazy to chodzilam do niego na usg na kilińskiego i kolobrzeska. ale czy dalej przyjmuje na kilińskiego to nie wiem.pozdrawiam
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
z tego co mi wiadomo to ma swoj prywatny gabinet gdzies w gdansku, poza tym ma dyzury na kilinskiego i na klinicznej....
Na pewno pracuje na Klinicznej,był tam jeszcze w sierpniu jak leżałam na oddziale onkologicznym.
a ja bylam u niego w przychodni na jagielonskiej na usg - rowniez polecam :-)
Czy ktoś wie gdzie ma swój gabinet prywatny?
Slyszalam ze to bardzo dobry lekarz. Czy ktos wie gdzie teraz przyjmuje lub gdzie prowadzi prywatna praktyke?
Pracuje w szpitalu na Klinicznej, niestety nie prowadzi swojej prywatnej praktyki.Przyjmuje na Podbielańskiej ale tam tylko wykonuje USG.
slyszalam ze gdzies we wrzeszczu przyjmuje prywatnie czy ktos wie gdzie?
w szpitalu studenckim na al. zwycięstwa
dr Sawickie - hmm...Beznadziejne podejście do pacjentów, nie słucha pacjentki, nie interesuje go zdanie i uczucia pacjentów, nie potrafi wyjaśnić co tak naprawdę dolega pacjentce, wysłałabym go na szkolenie z komunikacji
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 24
a ja się nie zgadzam z wypowiedzią powyżej. Sambor Sawicki prowadził całą moją ciążę i na każdej wizycie przeprowadzał wywiad, jak się czułam itp itd.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
dodam że w tym samym czasie u niego była moja siostra i na kilińskiego mieli troszkę słaby sprzęt do USG , coś mu nie pasowało i skierował moją siostrę na USG do szpitala gdzie też pracował, tak w ramach rozwiania wszelkich wątpliwości.. pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
na kilińskiego też już nie przyjmuje , a czy ktoś wie gdzie obecnie przyjmuje na nfz?
w przychodni akademickiej na wrzeszczu
A ja się zgadzam z poprzedniczką. Dr SS też kiedyś prowadził mi ciąże i niestety nie wyszło mi to na dobre... Może jestem jedną na X pacjentek które po prostu miały pecha i trafiały na jego "złe dni" ale jak dla mnie beznadziejny lekarz. Zamiast rozmawiać z Tobą, gada sobie pod nosem, bagatelizuje pewne bardzo ważne sprawy... dla mnie do bani! Nikomu nie polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Byłam pacjentką dr.sawickiego na klinicznej, i nie mogę złego slowa powiedzięc na jego temat, bardzo dobre podejście do pacjenta, miły sympatyczny, i po zabiegu przepisał odpowiednie lekarstwo oprócz tego zrobił posiew na bakterie, inny by wysłał do ginekologa do przychodni a tu proszę jaka zmiana, polecam tego lekarza.
W moim przypadku, nie zrobił żadnych badań na bakterie, nie leczył tego co powinien i teraz ze zwykłej infekcji mam jedno wielkie bagno...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
JA BYŁAM JEGO PACJENTKA I W PIATYM MIESIACU STRACILAM DZIECKO. SAM DOKTOR NIE POTRAFIL NAWET POWIEDZIEC CO BYLO POWODEM SMIERCI DZIECKA. NIE POLECAM TEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Chciałabym stanąć w obronie Pana doktora. W większości przypadków poronień samoistnych lekarz nie jest w stanie odpowiedzieć na pytanie co jest przyczyną utraty ciąży. Prawdopodobnie natura sama decyduje o tym czy dziecko ma się urodzić, ponieważ jest zdrowe, czy też dochodzi do utraty ciąży z powodu nieprawidłowości wrodzonych.
Moim zdaniem Pan doktor jest kompetentnym lekarzem. Opiekował się mną w czasie ciąży i wszystko był bardzo profesjonalnie załatwiane. Dziękuję za wszystko! Nikogo nie można bezpodstawnie oskarżać
Przyjmuje na ul. Krzywoustego 15 . Na jego stronie internetowej sa wszystkie informacje.
To chyb piszesz o innym człowieku. Sambor Sawicki to świetny lekarz (i nie tylko dlatego, że jest przystojny, jak widzę nie tylko ja zwróciłam na to uwagę :-) ale słucha bardzo uważnie, interesuje się zdaniem pacjentki i doskonale potrafi wyjaśnić co pacjentce dolega, jest dobrym człowiekiem i wyłącznie tacy ludzie powinni być lekarzami. Jeśli takich lekarzy byłoby więcej to codziennie przed pracą odwiedzałabym przychodnie :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
bardzo bardzo bardzo przystojny lekarz dla takiego bym mogla chorowac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja również polecam Pana Doktora!!! Miałam pobierane w szpitalu wycinki, oraz łyżeczkowanie. Zostało wszystko profesjonalnie pobrane.Doktor dokładnie tłumaczył jak będzie przebiegał sam zabieg i po zabiegu. Miły, dokładny, profesjonalny!!!
Fantastyczny lekarz. Delikatny, bardzo miły, wręcz opiekuńczy
i przystojny:D
nooo, baaardzo przystojny :))))
a gdzie teraz przyjmuje dr Sawicki? niestety we wrzeszczu już go nie ma. :(:(
Ponawiam pytanie!
samborsawicki.pl i wszystko jasne
przyjmuje prywatnie na Krzywoustego 15, bylam dzisiaj u ginekologa pierwszy raz w zyciu i wybrałam p.Sawickiego. Miły i profesjonalny, szczerze polecam.
jaka jest cena wizyty u dr Sawickiego? czy przyjmuje on gdzieś na NFZ?
Czy orientuje się któraś z Pań jaki jest koszt wizyty prywatnej u dr Sawickiego
niestety nie przyjmuje nigdzie na NFZ :(
zwykle badanie 100zl
Bardzo dobry lekarz. Z usg, cytologią zapłaciłam 150zł. Ale warto. Wizyta trwała 40 minut. Na wstępie dokładny wywiad, potem badanie, usg. pan doktor wszytko dokładnie mi wytłumaczył. Taki "ludzki lekarz" jak z serialu. Bardzo polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Drewniany plac zabaw dla dzieci? (45 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym zrobić Nikosiowi plac zabaw w ogrodzie.Drewniany,wiadomo jakis domek ze...

dr Maciej Stukan (11 odpowiedzi)

dziewczyny znacie tego lekarza może??on przyjmuje chyba na ujeścisku na jeleniogórskiej

Pomysły na tegoroczne prezenty : (46 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

do góry