Widok

Samobójstwo po upokorzeniu w szkole

Opinie do artykułu: Samobójstwo po upokorzeniu w szkole.

Małoletni zwyrodnialcy rozebrali w szkole swoją koleżankę i na oczach klasy molestowali ją seksualnie. Całe zdarzenia sfilmowali telefonem komórkowym. Upokorzona przez nich 14-latka popełniła samobójstwo - tę szokującą historię opisał dziś Dziennik Bałtycki.

Do tragedii, jaka spotkała Anię z Gimnazjum nr 2 w Gdańsku doprowadziła m.in. jej... popularność. - Ania odrzuciła we wrześniu względy jednego z chłopaków. On postanowił się zemścić - tłumaczą zszokowane koleżanki ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

straszne

wiecie co nawet pisac sie nie chce straszne
zwyridnialcy troglodyci a ojcowie bronią swoich synów
straszne chore
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

skandal

według mnie to skandal nie można zostawiać dzieci na lekcjach bez opieki bo może dojśc do takich sytuacji jak ta

może zorganizujmy jakiś marsz w Gdańsku?

Tragedia najbliższych

Współczuję rodzicom i najbliższej rodzinie. Straszna tragedia. Nie wiem, co spowodowało, że tak się zachowali chłopcy i klasa i nie chcę sądzić bo to może być krzywdzące...ale jedno wiem, bo to dostrzegam wśród młodzieży: nie znają granicy gdzie kończy się dobro a zaczyna zło. Mam wrażenie, że niektórzy żyją jak w grach komputerowych; zabiję kogoś, ale next game i będzie wszystko od nowa. Koszmar! Wyrazy współczucia dla rodziny.

Przede wszystkim winni są napastnicy.

Jak znamy życie prokurator będzie obwiniał dyrektora, za brak nadzoru pedagogicznego, nauczycielkę j. polskiego, że wyszła z klasy, a na tej lekcji to ona była odpowiedzialna za te dzieci. Dzieci z klasy będą się obwiniać, że nie powiadomiły nikogo. Ale tak naprawdę najmniej pisze się o sprawcach. Mają po 14 lat więc podlegają częściowej odpowiedzialności karnej i to oni są najwięcej winni i to ich trzeba napiętnować. Jacy zwyrodnialcy mogą z nich wyrosnąć, z jakich rodzin oni pochodzą (może od dzieciństwa byli świadkami bicia,molestowania, pijaństwa i gwałtów)może rodzice niewydolni wychowawczo, dzieci wychowywane przez ulice, a teraz aby odwrócić uwagę od swoich synalków i swoich rodzin, będą obarczać winą tylko szkołę.

To załamujące:/

tym małoletnim pedałkom to powinni jaja tą skakanką wychłostać, a potem dożywocie.
Ale Polska to Polska i tu nawet na sprawiedliwość nie można liczyć.
Swoja drogą co za klasa... skoro dziewczyna sama im sie wyrwała, to reszta klasy co? siedziała i patrzyła? banda skur...

[*]

podpisuje sie pod wqrw`em.

sprawcy sa z Kielpina kolo Gdanska

"Trzech z nich zatrzymano w szkole, a dwóch, którzy nie przyszli na lekcje – w domach. Wszyscy – podobnie jak Ania – pochodzą z Kiełpina koło Gdańska." wejdzcie na stronke rmffm. i obyscie ich znalezli. POKOJ JEJ DUSZY

[*].

Zbiera sie ladna ekipa, frajerzy pilnujcie sie, nie macie zycia na zadnej dzielnicy.

Szok i jeszcze raz szok

Przed chwila słuchałem w radiu TOK FM wypowiedzi pani Hall wice Prezydent Gdańska. Jest to skandal jak taka niekompetentna kobieta zajmuje tak odpowiedzialne stanowisko. Zamiast natychmiast zawiesić dyrektora w pełnieniu obowiązków ona myśli jedynie o ukaraniu go naganą za zaistniały wypadek. Jakby obecny Prezydent (przepraszam za stwierdzenie) miał "jaja" to natychmiast zdymisjonowałby tą Panią i dyrektor tej szkoły, podjął natychmiast odpowiednie kroki w celu uniknięcie zaiścia podobnym wypadkom i publicznie przeprosił za bałagan jaki ma u siebie za który jest odpowiedzialny. Ale to trzeba mieć ...

Frajerzy!!!!!!!!!! z GImnazjum nr 2

Zgładze tych frajerów, nieznam tej Ani ale szkoda tej dziewczyny.!!!Mniejwięcej wiem z kąd oni sa maja już pozamatane!!

2f, a nie 2h.

zwyrodnialcy!!; /

Powiem jjednym slowem
Gdybym dorwał tych skor***** co chcieli zgwałcic dziewczyne na śroku klasy to nie ręcczyłbym za siebie. Co to wogole jest ze lludzie w szkolach sie gwałcą ??? Dobrze ze tam gdzie mieszkam nie ma takich rzeczy !!!!!!!!!!

z tego co mi wiadomo to była klasa IIh

Banda gnoju...

"Upokarzanie dziewczyny trwało 20 minut. W końcu wyrwała się prześladowcom i uciekła z klasy. Uciekła do domu."

A gdyby nie uciekla? 20 MINUT!!!! hanby dla mlodego czlowieka skara na cale zycie!

Pomodlcie sie za jej duszyczke. Targnela sie na wlasne zycie.

jak łatwo wydawać sądy

ludzie przecież nie znacie wszystkich faktów i tego jak było na prawdę gdzie były Jej koleżanki!!!!!!!!!! dlaczego Patrycja, która wiedziała nie zadzwoniła do jej rodziców ???????????? przeciez te przepychanki nie były pierwsze klasa miała ubaw juz kilkakrotnie były takie sytuacje, zawsze Ją to bawiło miała poklask i powodzenie tak mówił jej kolega w wywiadzie radiowym. łatwo wydac wyrok na kolegów - co kłamie???? powiedzcie wszystkim prawdę jak to było i bywało teraz winni chłopcy - nie mogła sobie znimi poradzić a wsześniej może sama prowokowała teraz winna szkoła a gdzie rodzice????????!!!!!
Pewnie najlepiej zwalić na chłopaków można ich wyeliminować z klasy najlepiej wszystkich, bo nie chcą z wami chodzić pomyślcie zanim zacznieci oskarżać chyba bez winy tez nie była.Szkoda tylko że nie miała z kim pogadać

Moja corka rozmawiala z kolezanka ktora powiedziala ze, to biedne dziecko nie wytrzymalo, kiedy ci gowniarze zaczeli ja jeszcze szykanowac i ponoc to nagranie puscic w internecie.... Ja rowniez uwazam, ze cala klasa jest temu winna... glebokie wyrazy wspolczcia dla rodzicow :((

Boję się

Marzę, aby w przyszłości mieć dzieci...
...jednak słysząc o tym, co się wydarzyło zastanawiam się, czy jest jakikolwiek sens sprowadzania kogoś na taki świat...boję się-o moją rodzinę, młodszego brata, znajomych, siebie samą...wczoraj student, dziś gimnazjalistka- boję się pomyśleć, kto będzie następny...

-tylko dlaczego???

Tez jestem asolwentem i co z tego...

Jak ja byłem w tym gim. aż takiej patologi niebyło, ale jak widać wciągu 2 miesięcy wszystko się zmieniło...no i gdyby takie zdarzenie niezaszło ci debile dalej by nękali tą dziewczyne...teraz przynajmniej dostaną kare....taką mam nadzieje , chociaż uważnam że powinni wymordowac tych debili.

"Poinformowała o całym wydarzeniu, ale traf chciał, że rozmawiała z bratem" a ten tekst mnie dobił...brat? sam mam rodzeństwo i jak mój brat by się o takim wydarzeniu dowiedział to by pocharatał tych gnoi, a gdyby to był młodszy brat to by o wszystkim powiedział rodzicą...A ten "brat" jak sadze niepowiedział nic rodzicą, bo gyby rodzice wiedzieli to by poslzi do szkoły i cos z tym zrobili...a w TV dyrektor, mówił ze niedostał zadnych zgłoszen o przesladowanu tej dziewczyny...jedym słowem patologia....nierozumiem ani cąłej klasy, jak mogli patrzec na tą tragedie, ani brata...bo napewno nauczycielka niemowila tego do 10 latka....no chyba ze przeceniam nauczycieli z tej szkoły...

[*] - Aniu Dla Ciebie

Znałam Anie ..

i nie rozpowiadajcie takich plot :[ bo połowa z tego co gadaja medie to bzdury ;/

Wine ponosza koledzy ... :[ nie obwiniajcie ich rodziców .ZNAłAM ICH ania byłą otoczona miłościa zarózwno od rodziców brata jak i jej dziadków !! wiem bo czesto ich widziałam razem na spacerach i wogóle bardzo była kochana !!!
więc nei peirdolście bzudr i nei obwinaijcie rodziny gdybyscie wiedzieli co ini przezywaja ;/
do góry