Widok

Samobójstwo po upokorzeniu w szkole

Opinie do artykułu: Samobójstwo po upokorzeniu w szkole.

Małoletni zwyrodnialcy rozebrali w szkole swoją koleżankę i na oczach klasy molestowali ją seksualnie. Całe zdarzenia sfilmowali telefonem komórkowym. Upokorzona przez nich 14-latka popełniła samobójstwo - tę szokującą historię opisał dziś Dziennik Bałtycki.

Do tragedii, jaka spotkała Anię z Gimnazjum nr 2 w Gdańsku doprowadziła m.in. jej... popularność. - Ania odrzuciła we wrześniu względy jednego z chłopaków. On postanowił się zemścić - tłumaczą zszokowane koleżanki ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

....

jestem z warszawy
o tym co się wydażyło w tej szkole nie mogłem uwieżyć
JA BYM TYCH CO TO ZROBILI POPROSTU ZABIŁ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w poprawczaku dopiero sie podszkolą
niech ziobro w końcu wprowadzi KK żeby 12-latkowie za szczególne przestepstwa odpowiadali jak dorośli!!

tvp3 - panorama

Tak, widzialem ten wywiad. Jezeli ogladaliscie uwaznie to na pewno zauwazyliscie, ze tak naprawde nie odpowiedziala na pytanie, ktore jej zadano. Odklepala tylko cos improwizujac na poczekaniu. ZENADA!

Ja też była prześladowana

Mnie też spotkało prześladowanie kiedy byłam w liceum. Koledzy mi dokuczali, delikatnie ujmując. Nikt o tym nie wiedział z wyjatkiem kolegów i koleżanek z klasy. I co? Dopiero po roku "dokuczania", kiedy uciekłam z lekcji z powodu tego "dokuczania" przyjaciółka i koleżanka z ławki wraz z dobrym kolegą powiedzieli o wszystkim wychowawczyni. Ta tego nie zignorowała i zrobiła porządek i od tamtej pory przez kilka miesięcy miałam spokój, ale i tak nie dokuczali mi juz tak jak kiedyś. Spotkało mnie więcej szczęcia niż Anię. W porę zareagowano, bo juz zaczynałam zadawać sobie pytanie po co ja żyję.

Czy reszta klasy była ślepa i ne mogła reagować?! Nikt nie mógł wybiec z klasy i zawiadomić nauczyciela z klasy obok?! Nie mogli robić hałasu aby przybiegł jakiś nauszyciel?! A poza tym klasa składa się z ok. 25 uczniów. Co bali się tych czterech zwyrodnialców. Nie mogę uwierzyć jak przy takiej ilości osób w klasie nikt nie zareagował!!! Nie moge tego zrozumieć i chyba nigdy mi sie to nie uda. Uważam, że nie można całą odpowiedzialnością obciążać nauczyciela. W ilu szkołach uczniowie pozostają sami i nie dochodzi do takich rzeczy! Ci chłopcy musieli mieś jakieś przykład takiego zachowania. Może powinno się szukaćprzykładów w ich domach?! Jeśli coś takiego stałoby sie mojej siostrz to bym ich wykastrowała! I zniszczyła im życie!!!!

szczęśliwie jest religia w szkołach...

więc do takich zachowań już nie dojdzie!

pojda do poprawczaka a tam im dupy złoją i dobrze gnojom,ledwo to od ziemi odroslo a w glowie pomysly az sie wierzyc nie chce.mam nadzieje ,ze dostana nauczke a ktos inny zrobi z nimi to co sami zaprezentowali.

żenada to mało
za to co "udawała", że dzieci nie poinformowały dorosłych (niech media ustalą, bo sam juz nie wiem) to hallowa POwinna zjechać na zbity ryj!~
łgała w żywe oczy i nawet nie mrugnęła
macie swoich liberałów i liberalne wychowanie!

Widzieliscie wywiad z Hallowa przed chwila w tvp3?

...eee yyyy....zenada
powiedziala ze nauczyciele dowiedzieli sie o sprawie dopiero w poniedzialek?????
To jakim cudem w piatek dzwonili do domu dziewczynki, skoro nie wiedzieli?
Generalnie Hallowa wygladala tak jak by miala kupe w majtach i bala sie ze spadnie ze stolka...

ludzkie wywłoki

Tych zwyrodnialcow powinni wykastrowac, wyrzuic w centrum miasta nagimi i kazac maszerowac przez cale trojmiasto z napisem "jestem zwyrodnialcem, zabilem czlowieka"

Gdzie lezy wina!?

To straszne co spotyka tak młodych ludzi...Chcąc uzyskać miano"leprzy od innych"dopuszczają sie tak bestialskich czynów ...do głowy mi nie przychodzi co oni mieli w myślach molestując Anie.Co z ich sumieniem (o ile wogule je mają..)A klasa , niewieze zeby klasa liczaca ok25 może nawet30 osób .. nie dala sobie rady z 4 chłopakami.. To zdazenie nie miesli sie w ludzkich głowach... Tak nie moze zostac...

BIBI nauczycielka miała bardzo wazne i odpowiedzialne sprawy!

przygotowywała apel ku czci!!! pewnie kaczorów przesladowanych!
Q..wa mać!!!!!

KARYGODNE postepowanie uczniów !!!słabeusze nie pomogliście koleżanne nie sasługujecie na koleżeństwo

tia...

Tak niby wszyscy potępiają tych frajerów ale chyba nikt z klasy tej biednej dziewczyny, bo inaczej już dawno podaliby tu imiona i nazwiska sprawców. Żenada.

szok!!
w jednym dniu mordują chłopaka studenta w sopocie w tym samym dniu 5-ciu młodych bandziorów doprowadza do samobójstwa upokorzoną "koleżankę" w gdańsku
szok!!
brać pałę panie giertych i zacząć nap****ć od kuratorium potem rozj***ć "grono" pedagogiczne!

jestem zaszokowana

jestem nauczycielka nie wyobrazam sobie zeby wyjsc z lekcji i zostawic mlodzież sama co za sprawy do zalatwienia miala ta nauczycielka u mnie w pracy to nie do pomyslenia skandal WSPÓLCZUJE RODZICOM . . . .

całkiem fajnie dzwoniła do rodziców i nie miała pwewności czy oby z nimi rozmawiała ,a gdzie wykształcenie pedagogiczne poszło w las? A nóżek Bozia nie dała?

WIELKA TRAGEDIA

Nie ma słów na to co się stało ,ale są łzy które nigdy nie przestaną płynąć i jest ból który na zawsze pozostanie w sercach Najbliższych.PANIE PRZYJMIJ TO DZIECKO DO GRONA ANIOŁKÓW.

to była kuzynka mojej znajomej, straszna tragedia. Gdybym spotkała tych GNOI to nie wiem co bym zrobiła,przecież to jest nie do pomyślenia, żeby cała klasa nie zareagowała. Nigdy tego nie zrozumiem. Taka młoda dziewczyna i tyle życia przed nią było a ona przez jakiś GŁUPICH nie wychowanych BACHORÓW odebrała sobie życie :-(

Czy klasa liczyła tylko pięcioro uczniów ?

Myślę, że nie. To za cichym przyzwoleniem pozostałych stała się ta tragedia. Pozostali są tak samo winni jak ta czwórka.
I nie ma dla nich wytłumaczenia. Co bali się czwórki zwyrodnialców? Mają komórki, mogli zadzwonić na policję.
do góry