Widok

Samobójstwo po upokorzeniu w szkole

Opinie do artykułu: Samobójstwo po upokorzeniu w szkole.

Małoletni zwyrodnialcy rozebrali w szkole swoją koleżankę i na oczach klasy molestowali ją seksualnie. Całe zdarzenia sfilmowali telefonem komórkowym. Upokorzona przez nich 14-latka popełniła samobójstwo - tę szokującą historię opisał dziś Dziennik Bałtycki.

Do tragedii, jaka spotkała Anię z Gimnazjum nr 2 w Gdańsku doprowadziła m.in. jej... popularność. - Ania odrzuciła we wrześniu względy jednego z chłopaków. On postanowił się zemścić - tłumaczą zszokowane koleżanki ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

jedyny sposob to pokazywac geby takich bydlakow zeby pietnowac ich do konca zycia smierc to zbyt lagodna kara poprawczak to nie kara skonczom 21 lat i co dalej wyjda z czystym kontem do konca zycia powinni płacic niedal bym im drugiej szansy i tak juz zawsze powinno byc pietnowac takie cos. Mam 4 miesieczna corke sam chodziłem do tej szkoly pozostaje albo znalesc kare dla takich gnoi zeby sie niebac albo razem z dzieckiem chodzic na lekcje ten swiat sie robi nienormalny ehhh brak słów :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

krotko i na tema..

SZOK !!!!

małe bydlaczki z klasy 2F

Widzieliscie? Na stronie tego pozal sie boze gimnazjum zdjeto plan 2f.

A wy małe bydlątka, jej kolezaneczki i koledzy - mam nadzieje, ze na wzór Balladyny bedziecie do konca zycia będziecie nosic palace piętno waszej durnoty, zwierzecosci, s*******ątka kochane, cacy cacy rodziców pocieszki, kainki! MORDERCY!!!

Teraz chojraczki boicie sie napisac nazwisk 4 padalców, którzy powinni zostac publicznie napietnowani i reszte zycia spedzic w kryminale jako ciecie!

To już nie jest wygłup!!! ( do Sol) To jest zwyrodnienie człowieka, te dzieciaki wyrastaja nie na ludzi-
płakać się chce gdy usłyszy sie do czego zdolny jest " człowiek"

Czemu rodzice nie widzą swoich dzieci, czemu ich nie wychowują? czemu nie uczą ich szacunku do drugiego człowieka, gdzie są te lekcje religii w szkołach i po co one są...???

A ja bym ich zdjecia zamiscił na pierwszej stronie gazet!!
To by była najwieksza kara!!! I nie do zadnego poprawczaka tylko na ulice, na spacer wypuscic!!

K***** Do pierdla głupich gówniarzy!

Szlag trafia człowieka jak słyszy coś takiego!
Do pierdla z takimi i za chiny nie wypuszczać!

Co do któregoś z pierwszy postów-ja sam jestem ich rówieśnikiem a jakoś nie czuję potrzeby "bycia tym the best" :|
A klasa-jak to klasa-wyśmiewała,chłopacy pewnie się "podniecali" a inni woleli sobie "rąk brudzić" ;/;/;/
HAŃBA DLA UCZNIÓW!

straszne

podać nazwiska zwyrodnialców i przykładnie surowo ukarać, ale winę ponosi też reszta klasy

tragedia

dziewczynka nie zyje ,tych wykolejeńców zakopac zywcem,reszte klasy też wyrzucic do smieci z nich
juz nic nie bedzie...a dziecko nie zyje...

dżizz..

Osobiście nie wiem czy nie zrobiłabym czegoś podobnego w jej sytuacji.

W szkole bałabym się pokazywać.

Mam nadzieję, że to będzie przestroga na durne wygłupy nastolatków. =="

właśnie takiej ciszy się boję . potem wszyscy zapominają i tyle aż donastępnego razu kiedy jacyś debile zabiją bezbronnego na ulicy lub gdziekolwiek lub upokorzą kogoś w szkole doprowadzając do rozpaczy. Z tą cisza trzeba skończyć . Milczenie nie jest odpo
wiedzią ..

O Boże ,co sie dzieje w naszym kraju................
Ludzie jak można bylo dopuścić do takich czynow kilku uczniów,a gdzie była cała klasa???czy inni chociaż próbowali pomóc tej biednej Ani.Współczuje rodzinie dziewczyny z całego serca,to naprawde wielka tragedia.Po tym wszystkim popieram Giertycha o wprowadzeniu szkół dla cieżkich przypadków,bo tak trzeba nazwać tych chłopaków (ciekawi mnie tylko jak rodzice ich wychowali)

z tego co słyszałem w teleexpresie ta szkoła objeta była programem "bezpieczna szkoła"
skoro jest program, to są i pieniądze
całą kasę zwrócić i przeznaczyć na pały i broń na gumowe kule dla ochrony szkoły!

zacofany moralnie świat

jestem zdruzgotana. studiuję prawo gdzie wpoili mi że młodocianych nie powinno się karać tylko resocjalizować. a ja durna w to wierzyłam ale im więcej słychać o takich rzeczach to poprostu od razu bez procesu bym gnojków powiesiła. Boże przecież to jeszcze dzieci skąd takie zboczenie u 14-latków. albo ja jestem zacofana albo ten świat tak tak się rozwija a raczej cofa moralnie.i co z tych ludzi będzie?? NIC w poprawczaku a potem w więzieniu jeszcze bardziej się zdemoralizują. Błędne koło. a gdzie ich rodzice i co robią.???

GWAŁCICIELI POWINNO SIĘ KASTROWAĆ

Gwałcicieli powinno sie kastrować zeby nie mogli nigdy potem komukolwiek wyrzadzic krzywdy zeby nie mogli miec dzieci i zeby do konca zycia o tym pamietali tak jak osoba ktora po gwałcie do konca zycia musi zyc z tym pietnem. Pietnem dla mnie nie do pojecia.

...

znałam tą dziewczynę.

Okropieństwo

Boże, jak ta dziewczyna musiała się czuc.To musiało byc straszne.

Mam nadzieje że jutro będzie jakaś chwila ciszy za . Anie

Dlaczego nikt z klasy nie reagowal????

witam!co to sa za uczniowie ktorzy widzac takie martretowanie dziewczyny w ogole nie zareagowali??a jak ci chlopacy nie przestawali to powinien ktos isc po innego nauczyciela!!!a co do nauczycielki!nie rozumiem dlaczego zostawila taka PATOLOGIE bez opieki!!!!! nie rozumiem takiego zachowania a temu chlopakowi ktory wpadl na ten pomysl wsadzilbym ten telefon w dupe ktorym kamerowal!! co za IDIOCI szkoda slow..wspolczucia dla rodziny i przyjaciol!!! pozdrawia Sobisz

wy piszecie o zemście
ważniejsze jest żeby za to bekneli odpowiedzialni dorośli ludzie!!
to nie jest sprawa jednostkowa
to chory system edukacji

oj kochany a jak by to była moja siostra to miałbym teraz wiele pracy
do góry