Widok

Samobójstwo po upokorzeniu w szkole

Opinie do artykułu: Samobójstwo po upokorzeniu w szkole.

Małoletni zwyrodnialcy rozebrali w szkole swoją koleżankę i na oczach klasy molestowali ją seksualnie. Całe zdarzenia sfilmowali telefonem komórkowym. Upokorzona przez nich 14-latka popełniła samobójstwo - tę szokującą historię opisał dziś Dziennik Bałtycki.

Do tragedii, jaka spotkała Anię z Gimnazjum nr 2 w Gdańsku doprowadziła m.in. jej... popularność. - Ania odrzuciła we wrześniu względy jednego z chłopaków. On postanowił się zemścić - tłumaczą zszokowane koleżanki ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

:(

Dawno temu w szkole sama byłam nie tylko świadkiem podobnego zdarzenia ale jedna z ofiar, część klasy sie przyglądała, część chłopców próbowało nam coś zrobić, udało mi sie wyrwać i od razu pobiec po nauczyciela, byłam jedyną osobą która się przeciwstawiła i w porę zareagowała, reszta klasy łącznie z molestowanymi dziewczynami miały śietny ubaw, do końca szkoły byłam potepiona przez uczniów z mojej klasy za "kablowanie". W szkołąch jest coraz gorzej, cała klasa zasłuzyła na karę a nie osychologa a ci co to zrobili...zabic to mało...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bandytyzm

Absolwent, jaka surowa kara do 21 lat w zakładzie i wolność

do czyscicieli i innych powalencow!

juz pisalem, ale pewnie nie miales odwagi odpisac.
nazwisko 14-latka chcesz przeczytac i sie na nim wyzyc, bo na nim ci latwo?

idz pozabijaj pedofili, mordercow i gwalcicieli, ktorzy sa tak mocni jak ty lub mocniejsi, czyscicielu od siedmiu bolesci.

zobaczyles okazje do ponapinania sie i pokrzyczenia? bo to zwyrodniale... dzieci i tylko dzieci i im dasz rade?

idz pomagaj ludziom na ulicy jak im sie dzieje krzywda, jak jestes taki hojrak, a nie tu drzesz morde o nazwiska ludzi, ktorzy i tak zostana skazani.

Ja myśle że tych debili powinni od razu zabić!!!!a nie tam jakiś poprawczak.Według mnie tacy idioci i tak nie zrozumieją swojego błedu.

CO to ma byc.. [*]

Przecierz to jest jakies nienormalne...;/
Co oni sobie wogole mysla....??
Czy oni rodziców nie mają.. Troche ich chyba źle wychowali...
A reszta z klasy..?? CZemu nie pomogła??
Przecierz to mogło spodkać każdego z nich....;/;/
Normalnie PATOLOGIA..;/;/

skad wsrod takich guwniarzy tyle zla skad takie pomysly ja nie wiem co to jest!!!!

jest sposób na tych ludzi: uciać rączki, uciać nóżki a potem samych sobie pozostawić:) trzeba ich upokorzyć żeby oni się zabili:)

wstrzasajacee:( ajej kolezanki z klasy nie zaregowały??nie rozumiem ... brak mi słów
:( Aniu miałaś tylko 14 lat...byłaś tak młoda... miałaaś tyle zycia przed soba ...a wyrzadzili Ci taka krzywde

Okropne!

To straszne co sie stało.
Ania najwyraźniej miała głupią klase która pomogła jej odejść.
Ale moim zdaniem powinni zamknąć tych debilów do poprawczaka i wymierzyć im jak najwyższy wyrok. Nie zgadzam się jednak z tym, żeby giertych otwierał szkoły dla zwyrodnialców. Ponieważ jest to najgorszy pomysł jaki tylko może być bo gdy ci wszyscy zbiorą się w jednej kupie to wtedy zabiją wszystkich!!

Bandyci

Jaki poprawczak, szubienica,szubienica.

Jest to skandaliczne!!!!

Jestem już starsza niż wy ale kiedys chodziłam do tej szkoły i wiem że nigdy nie była bezpieczna, wiec rodzice mnie po pierwszym roku gimnazjum przenieśli do innej szkoły.A wogóle kto wymyślił gimnazjum?? nauczyciele sami się nie potrafią pozbierać z tym jestem pierwszym rocznikiem , który uczeszczał do gimnazjum(tzw królik doświadczalny) nauczyciele sami nei wiedzieli jak maja sie nami zając jak była podstawówka 8 klas to było dobrze. P.S. mój kolega w klasie też był bity było to alarmowane do dyrekcji szkoły ale nikt nie potrafił rozwiązać tego problemu, wkońcu musiał sie za to wziąść starszy brat i problem został rozwiązany z tym że nie przez dyrękcję i nauczycieli a dyrekcja z tego co się oriętuje się nie zmieniła!!!! współczuje tylko rodzicom tej biednej dziewczynki.

bunt

Więcej MTV i tego typu propagandy seksizmu.
Do jakiego upodlenia doszło nasze społeczeństwo, w którym młodzi ludzie dopuszczają się takich czynów.

To są mordercy i gwałciciele.
Gwałciciele bo zgwałcili jej intymność i godność
Mordercy bo ...

Za to powinien być najwyższy wymiar, dostępnej kary

[*]

to co sie dzieje w dzisiejszych szkolach jest nie do pomyslenia co w tym czasie robił drugi nauczycie ?? dlaczego reszta klasy nie zaareagowała ?? przeciesz te dzieci maja dopierro 14 lat a co bedzie jak dorasna moga zrobic cos takiego a nawet gorzej !!!

.....

To Jest Skandal 1. Gdzie był Nauczyciel ?
Jesli mial wazniejsze sprawy do załatwienia to logiczne by poprosic innego nauczyciela , badz kogos z osob starszych pracujacych w szkole by popilnowal dzieci . Skoro to gimazjum , to czy koledzy , kolezaki z klasy niemogli ich powstrzymac odepchanc od niej zrobic cokolwiek badz pobiec po nauczyciela . Takiego nauczyciela tylko rozszarpac . Ania zmarnowala sobie całe zycie ! . Przez kilku gowniazy . Tylko Ich Rozszarpac . Mam NAdzieje Ze Beda w domu poprawczym d9o 21 roku zycia . Nalezy im sie .

Biedna Ania ; (

"to przez nasz poj......any rząd"

Raczej przez ten nasz poprzedni jak to dobrze nazwales poj....any rzad..

I gdzie obrońcy degeneratów ?

Gdzie Inicjatywa uczniowska,gdzie rodzice wychowujący pociechy "bezstresowo" ? To wina wasza i stylu jaki nam sprzedajecie .

co do jednego

kazdy zawinił! jak 20-30 soobowa klasa mogła nie dac rady powstrzyać 4 bydlekaów?

kara dla małoletnich? jak dorosłych postraktowac, skoro az tak chca sie w nich bawic nie odpowaidaja jak oni! i to nie tylko ta 4 tylko całośc...

jak mogło dojsc do takiego zwyrodnienia????

Nic z nich już nie będzie

Nic z tych chłopaków lepszego nie wyrośnie w poprawczaku się jeszcze innych rzeczy nauczą i jak wyjdą na wolność jako 21 latki to pewnie będą robić o wiele gorsze rzeczy. Też dziwne że sama ucikła wyrywając się im a reszta klasy nie dała im rady. Przecież mogli pobiec po innych nauczyciela.

ukarać nauczycieli

za takie incydenty powinni być karani nauczyciele,
to osoby odpowiedzialne za uczni podczas lekcji!!

kara śmiechu warta

gdyby dziewczyna się nie powiesiła to sprawa by ucichła. rodzice spotkaliby się z rodzicami tych wyłomów. ci dostaliby naganę..i finito. takie sceny sa wyprawiane nie od dziś. a takich debili nie brakuje. TRZEBA dać przykład młodemu pokoleniu, że to nie głupie żarty i popisy a poważny wyczyn, który MUSI nieść za sobą poważne konsekwencje. poprawczak = śmiech na sali!!!!!!!!!!!! na stos !!!!!!!

jeśli ktoś miałby fotki tych głupków to służę pomocą- okleję nimi całe 3miasto. niech świat pozna podobizny tych nienormalnych.
do góry