Widok
Rada : spóźniajcie się na film !!!! Pierwsze 30 minut -REKLAMÓWKI !
Seans dla dzieci, podkreślam dla DZIECI mał rozpocząć się o 14:20 faktycznie rozpoczął się o 14:47 !!! Prawie 30 minut zmuszono dzieci do oglądania REKLAMÓWEK !!! Te 30 minut to dla DZIECI ( dla których przecież był przeznaczony seans filmowy) to totalna N-U-D-A !!! Po 15 minutach moje prawie 5 letnie wnuki z którymi byłam , chciały do domu! "GRATULUJĘ" kierownictwu Multikina takiego dbania o dziecięcą widownię!!! I jeszcze jedno reklamówka zachęcająca do obchodzenia imienin w kinie to pomysł co najmiej kontrowersyjny - na wstępie 30 minut REKLAMOWEJ NUDY !!!! Ale "uciecha"
bez szału
Niestety film do pięt nie dorasta wspomnianym Autom.Powtórzenie jakże słusznych przesłań moralnych z autek utwierdza w przekonaniu że do scenariusza nikt się zbytnio nie przyłożył.Krótko-nic nowego tylko skrzydła zamiast kółek.
Fakt faktem że mój czteroletni synek wyszedł z kina zadowolony ale bez porównania z euforią którą wywołały ''Auta''
Fakt faktem że mój czteroletni synek wyszedł z kina zadowolony ale bez porównania z euforią którą wywołały ''Auta''
Polecam
Film bardzo fajny tylko trzeba wiedzieć na co się idzie. Byłam w kinie z 6 latkiem, syn zachwycony. Cały czas siedział i skupiony oglądał. Niestety większość dzieci która była na filmie miała może z 3-4 lata. Po maratonie reklamowym i 5 minutach filmu zaczęły marudzić i gadać! Nie dziwię się że nie rozumiały filmu bo to film raczej dla chłopców i w wieku powyżej 5 rż. Mi osobiście również film bardzo się podobał.
Polecam.
Polecam.
FAJNY FILM dla DZIECI
Bardzo fajny film , w konwencji dwóch poprzednich ( Auta i Auta 2) , moje dzieci 5 i 7 lat bawiły sie świetnie. Przesłanie filmu, że każdy może osiągnąć szczyty i zrealizować marzenia ,a przy okazji pomagać innym, będącym w tarapatach, nawet za cenę poświęcenia własnych korzyści, to w obecnych czasach mądra nauka dla dzieci, polecam, mama 5 i 7 latków :)